torstai 7. kesäkuuta 2012

Flirty

Mikäli huomasitte, niin kelit olivat viime viikonloppuna aika ankeat. Satoi, satoi ja satoi. Oli kylmää ja inhottavaa. No, tämä kääntyi kylmäsävyisiksi kynsiksi. Kesäkynnet ovat vissiin suoraan yhteydessä auringonpaisteeseen.


Kynsille pääsi Lumene Natural Coden sinihopea Flirty. Enpä jaksanut aluksi edes mitään koristeluja miettiä näihin. Ei noin ankeat kelit ansainneet mitään ylimääräistä.
Aika monta näistä suht läpikuultavista NC:n lakoista olen antanut eteenpäin, mutta jostain syystä Flirty on jäänyt varastoon. Varauduin läpikuultavuuteen sujauttamalla kahden Flirty-kerroksen alle kerroksen hopeaista Hennesiä.


Hopeanhohtoisen Grey Pearl -sävyn päällä kaksi kerrosta flirttailevaa sinihopeaa näytti kivalta ja lopputuloskin oli peittävä.


Kynnethän saivat lyhennysleikkauksen. Meillä on miehen kanssa viikon päästä viikonloppuna juhlimiseen mahdollisuus, kun herralla on kerrankin vapaa viikonloppu ja taaperokin lähtee isovanhemmille, joten ajattelin kasvattaa kynsiä tasapitkinä siihen asti. Vielä, kun vain osaisin viilata ne siististi tasaisiksi. Nuohan ovat ihan järkyt. Onko vinkkejä? Niin ja toivotaan, että kynnet pysyvät ehjinä eikä kummankaan käden keskisormen kynsi katkea taas. Ennen lyhennysoperaatiota tilannehan oli se, että kaikki muut kynnet olivat pitkiä paitsi kummatkin keskisormet. En vaan ymmärrä, mikä siinä on. Ehkä karma yrittää sanoa, että tarpeeksi moni ihminen on jo nähnyt keskisormeni?


Toivotaan, että säiden puolesta kynnet pääsisivät taas kokeilemaan kirkkaita kesäsävyjä. Ja toivotaan, että opin tosiaan viilailemaan kynnet tasaisen näteiksi. En tajua, mikä siinä on olevinaan niin vaikeaa.


Wild and Crazyn Purple Glitter sai sitten kuitenkin loppujen lopuksi koristaa vasenta nimetöntä. Sopi mielestäni ihan kivasti :)

Vaikuttavatko säät teidän lakkavalintoihinne?

6 kommenttia:

 1. Säät ehkä pikkaisen vaikuttaa, sillä siniharmaata kynsilakkaa haluaa käyttää nimenomaan sateisina päivinä. :) Muuten sitä valitsee mieltymystensä, vuodenajan tai välillä jopa vaatteiden mukaan.

  Itselläni on siniharmaista vain Eyekon Rain polish, mutta se on täysi pettymys sillä se tekee vain raitoja eikä levity nätisti kynsille. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaatteiden mukaan valitsen minäkin silloin, jos on jotain ilta-ohjelmaa :)Vuodenajat kyllä vaikuttaa paljon..

   Poista
 2. Iteltäki löytyy tämä kyseinen lakka ja harmittelen myös, ettei oo kovin peittävä. :/

  VastaaPoista
 3. Mä olen käyttänyt tota lakkaa esim sinisen, mustan ja vihreän lakan päällä. Niist on tullu ihan veikeitä lopputuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pitääkin kokeilla sadepäivinä uusia yhdistelmiä :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!