sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ostoksia


Kukkaklipsit tukkaan. Ei ehkä yhtään minun juttuni, mutta näyttävät kyllä ihan hyvältä. Ainakin yksinään :) 2,95 e, H&M.


Taas näitä pallokorviksia. 3,95 e, Seppälä.


Uudet ripsentaivuttimet kokeiluun. 3,95 e, Seppälä. Ja voin muuten sanoa, että toimivat megahyvin!


Wettiksen The Wonder Yellows, 4,95 e, Seppälä.


Pastellinkeltainen himoni on vihdoin tyydytetty! Sunny, 3,95 e, Gina Tricot. Tämä pääsi heti kynsille ja juttua tulossa sitten alkavalla viikolla.

Huomasiko kukaan, että kesän teemavärini on tosiaan keltainen :) Toivon, että nuo kukat matchaavat keltaisten farkkujeni kanssa...

ps. Muistutan vielä, että Yvesillä* on taas se kaikista paras tarjous eli ensimmäisen ostoskoriin klikatun tuotteen saa ILMAISEKSI, kun tekee tilauksen TÄNÄÄN viimeistään klo 23.59. Eli nyt ideoimaan se kaikista ihanin (ja kallein!) Yves-suosikki sinne tilauksen kärkeen :) Itse olin päättänyt, että nyt on osteltu tarpeeksi, että pikkubreikki, mutta olihan tuo tarjous pakko hyödyntää, koska yövoide ja kasvovesi tulivat tarpeeseen. Niinpä vajaan kympin yövoide lähti tilaukseen ILMAISEKSI (harmi, ettei ollut tarvetta millekään kalliimmalle :) ) ja reilun neljän euron kasvovesi sitten siihen päälle. Lisäksi pari random-juttua, koska minimitilaus oli 7,50 e :) Tarjous päättynyt.


4 kommenttia:

 1. Tipahdin blogiisi jonkun googlen kuvahaun tuloksen kautta ja luinkin blogia pitkälle menneisyyteen asti. Kiva blogi, mukavaa että joku bloggaa ns. markettituotteistakin. Monissa kauneusblogeissa tökkii se, että esitellään ainoastaan niitä kalliita Dioreita ja Cliniqueita joihin esimerkiksi mulla (tai nuorilla lukijoilla) ei ole varaa. Paljon hauskempaa siis lukea täältä kokemuksia tuotteista joita itsekin voi mahdollisesti joskus ostaa! Jään seurailemaan Bloglovinin kautta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kiva kuulla! Joo, ei tosiaan ole täälläkään päin varaa huippukalliiseen, markettikosmetiikka rocks! :) Kiva, kun jäät lukijaksi, tervetuloa!

   Poista
 2. Oi, minä rakastan nuita kukkaklipsejä! Sellanen on ihanan söpö lisä arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä ensin epäröin, mutta näytti kyllä tosi söpöltä tukassa :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!