torstai 14. kesäkuuta 2012

Kun ei ole muuta asiaa, niin...

... muutama ajat sitten loppunut shampoo esittelyssä.


The Body Shopin Rainforest-sarjan Nutrition-shampoo oli minulle kiva ylläri. Alkuinnostus ei ollut kummoinen tuotteen luonnonmukaisuusvibojen vuoksi ja pari ekaa pesua meni niin, etten edes kiinnittänyt huomiota pesutehoihin. Sitten käytin joitain blogin kautta saamiani ja tämä vähän unohtui siihen hyllylle. Sitten kun otin tämän taas käyttöön, niin yllätyin ja paljon!


En odottanut ensinnäkään vaahtoavuutta -nimenomaan noiden sademetsävibojen vuoksi-, mutta tämähän vaahtosi oikein mukavasti. Ja hiuksista tuli puhtaat ja ne jopa pysyivät parisen päivää kohtuupuhtoisina. Ja mikä parasta - ja yllättävintä! - hiusten tuuheus ei kokenut verotusta laisinkaan, lähinnä päinvastoin! Siis okei, minulla on suht paksu ja tuuhea tukka, mutta kyllä se vaan latistuu tietyillä tuotteilla. Mutta ei tällä, joten jeejee. Perushyvä tuote, voisin käyttää uudelleenkin. Varmaan sopi paremmin tukalleni kuin saman sarjan Shine-shampoo.Blogin kautta saamani Head & Shouldersit kuluivat nekin ajat sitten pois, lemppari-Hedari Classic Clean jo ennen näitä. For Men -malli oli (niin kuin olen jo kertonutkin) yllätys, sillä tykkäsin siitä kovin. Tuoksu ei ollut lainkaan miehinen, lähinnä aika unisex, joten puteli kului helposti. Hiuksista tuli puhtoiset, suht tuuheat ja kaikinpuolin peruskivat.

Sitrusmalli oli tuoksunsa puolesta aavistuksen parempi (vaikkakin paljolti samanlainen), mutta muilta ominaisuuksiltaan For Men -malli sopi jostain syystä tukalleni paremmin, ehkä koska tukkani on karhea ja paksuhko, vähän kuin miehenrotjakkeilla. Tämä oivallus ei nyt piristänyt minua mitenkään. En edelleenkään tunnusta, että minulla olisi hilsettä, joten siitä puolesta en osaa sanoa mitään. Nythän testissä tosiaan on mentholinen Active Sport -malli.

Onpa näiden lisäksi loppunut Bodarin Chocomania-vartalovoide sekä kuorinta ja varmaan paljon muutakin, mutta eipä sitä aina muista kaikista mainita. Varsinkin, jos niistä on jo jotain kauniita sanoja lausuttu :)

ps. Muistutan vielä, että Yvesillä* on taas se kaikista paras tarjous eli ensimmäisen ostoskoriin klikatun tuotteen saa ILMAISEKSI, kun tekee tilauksen viim. su 17.6. klo 23.59. Eli nyt sumplimaan se kaikista ihanin (ja kallein!) Yves-suosikki sinne tilauksen kärkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!