maanantai 11. kesäkuuta 2012

Jos miehellä on iso jalka, niin...


Arvatkaa kenen jalkapari?


Vertailun vuoksi kuvassa omat 41(!)-kokoiset baltsuni (à la H&M). Voin myös kertoa, että jopa jättijalat omaavalla aviomiehelläni oli pari numeroa pienemmät jalat kuin kuvassa näkyvä pari :)

Kuva. Head & Shoulders
Noh, jättijalat kuuluvat kuvassa suihkuttelevalle uimarille, Michael Phelpsille, joka on Head & Shouldersin uusi kasvo (tai tukka?). Sain testiin uutukaisen Active Sport -shampoon, joka muuten tuoksuu samalta kuin aiemmat testikappaleeni, joten onneksi Sport-nimi tuotteessa ei automaattisesti tarkoita miehekästä tuoksua. Tämä siis on aika unisex-tuoksu, sopii kelle vaan.Lontoon olympialaisten alla lanseeratun shampoon ideahan on tuo menthol formula eikä sekään onneksi tarkoita pistävän tuoksuista mentolia vaan virkistävää tunnetta, joka leviää kauttaaltaan päänahkaan tällä pestessä. Ainakin omalla kohdallani.Shampoon varsinainen lupaus on säilyttää vastapesty tunne pidempään. Ensikokeilun perusteella aika mahtituote kesäiltoihin, saunan jälkeen ja veikkaisin, että aika hitti miesten pukuhuoneessa :) Tätä siis testataan nyt!

ps. Otsikkoon viitaten: kai te tiedätte, mitä sanotaan isojalkaisista miehistä? ... He tarvitsevat isot kengät!! Veikkaan, että Michael Phelps saa teettää kenkänsä jossain laivanvarustamossa. Ja se herran kengänkoko? No, 49!!! Pituutta mieheltä löytyy vaatimattomat 193 cm ja käsienväli miekkosella on 201 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!