lauantai 16. kesäkuuta 2012

Full Again?


Sain blogin kautta testiin Kevin Murphyn Full.Again-lotionin, jonka tarkoitus ei yllättäen olekaan tuuheuttaa tukkaa, vaan nimenomaan paksuntaa yksittäisiä hiuksia. Vaikka oma karhea tukkani ei juuri paksuutta kaipaakaan, oli minun pakko ottaa tuote testiin, kun lupaus kuulosti niin mahdottomalta toteuttaa.

Ideana on siis se, että hiuksen pintaan tarttuu pieniä, muovista tehtyjä viskoosikuituja. Kuidut kiinnittyvät hiusten keratiinikuituihin ja paksuntavat näin hiusta. Viskoosikuidut ovat veteen liukenevia, joten ne eivät kerry hiukseen. Tuotetta laitetaan kosteiden hiusten latvoihin ja pituuksiin ja muotoillaan normaalisti. Tuuheuttavien tuotteiden käyttö on suotavaa.

Tässä kuvamateriaalia käytön jälkeen. Mitään muita aineita ei ole käytetty. En tosin tiedä, hyödyttääkö kuvasarja ilman ennen-kuvia mitään, tuli juuri mieleen :) Noh, kai niitä ennen-kuvia on blogi pullollaan...


Lotionia on tarkoitus levittää kosteiden hiusten latvoihin ja pituuksiin, jonka jälkeen tukka föönataan kuivaksi. Näin teinkin. Ekalla kerralla epäilin tukan olleen liian märkä ja taisin levittää tuotetta liikaakin. Tulos oli aavistuksen koppuraiset latvat, tosin harjaamalla pahimmat koppurat lähtivät, mutta edelleen tukka oli aavistuksen liian sellainen 'nyt on jotain liikaa tukassa'. Joka tapauksessa tukka oli aika supermuotoiltava. Ponihännästäkin jäi viidessä minuutissa ihan selvä ura, ties mitä olisin kihartimella saanut aikaiseksi. Hiukset kyllä tuntuivat paksummilta, mutta on todella vaikea mennä sanomaan, oliko niin todellisuudessa vai halusinko vain uskoa niin. Mies sanoi, että tukka näytti paksummalta, mutta se nyt toisaalta sanoo mitä vaan, ettei joudu lisäkysymysten uhriksi. (Ai miten niin? Miten sä voit sanoa noin? Eikö muka ole, miten niin ei ole? -tyyppisesti...)

Mitä te muuten tykkäätte tuosta minun Drew Barrymore -inspiksen saaneesta liukuväritukasta? No okei, fiksuimmat jo tajus, että kyseessä on vaan ihan mieletön juurikasvu :)

Ai joo, kokeilin tuotetta myös eräälle 8-vuotiaalle todella ohuen tukan omaavalle lapsoselle ja hänen tukassaan oli myös selvästi nähtävissä se, että tukasta tulee jotenkin sellainen tahmeampi ja helpommin käsiteltävä. Hänellä on sellainen ohut liurutukka, jossa kiharat pysyvät about 10 minuuttia, mutta nyt ne pysyivät aamusta iltaan edes jonkinasteisina. Tukka myös tuntui kokeiltaessa vähän paksummalta.

Itse purkki on perus-Murphya. Helkkarin hauska. Se on myös kätevä, sillä sen voi asettaa hyllylle ihan miten päin vaan. Lotion itsessään oli aika paksua eikä sitä tosiaankaan tullut yhtään ylimääräistä ulos johtuen juuri siitä, ettei paksu aine tule sieltä millään valonnopeudella. Välillä tämä ärsytti. Tuotteen tuoksua en osaa kuvailla. Purkista tullessaan se oli tosi tunkkainen, mutta hiuksissa jotenkin kesäinen, mutta en keksinyt, että mistä se johtuu. Edellinenkin Murphy-tuote tuoksui ihan aurinkorannalta - minun nenääni.

Olen tätä postausta jemmannut luonnoksissa jo iäisyyden, sillä olen niin kovin skeptinen tuotteen suhteen. Jollain tasolla koko homma kuulostaa utopistiselta, jollain tasolla taas ihan loogiselta. Optimistisena otin tuotteen testiin ja koen, että se edes jollain tasolla piti lupauksensa, mutta skeptinen minä ei usko. Yritin googlaillakin tuotetta saadakseni selville, onko joku selväpäinen saanut tästä tuotteesta irti jotain, mitä minä en, mutta en löytänyt mitään. Mahtava tuotehan tämä on ohuttukkaisille, jos todella toimii.

Noh, jäädään odottelemaan asiantuntevampia postauksia kanssabloggaajilta :) Itselleni kun tämä tosiaan ei ole mikään must-tuote, kun tukka on aika paksu muutenkin. Tämä postaus olisi voinut jäädä julkaisemattakin, mutta kun kerran mainostin jossain postauksessa saaneeni tämän, niin ajattelin, että sama kai tuo.

Hinta 25 e/150 ml.

Blogin kautta saatu!


ps. Muistutan vielä, että Yvesillä* on ihan paras tarjous eli ensimmäisen ostoskoriin klikatun tuotteen saa ILMAISEKSI, kun tekee tilauksen viim. su 17.6. klo 23.59. Eli nyt kiinnittäkää huomiota siihen, että se kaikista ihanin (ja kallein!) Yves-suosikki pääsee sinne tilauksen kärkeen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!