tiistai 19. kesäkuuta 2012

Apteekkikosmetiikkaa + failed nails

Apteekkituotteet.fi-sivustolta* tullut uutiskirje oli pakko purkaa ihan näytölle asti. Tällä kertaa pidän tosi lyhyenä ja napsin vain parhaat päältä. Ei siis kollaaseja tänään! (Kuulinko kollektiivisen helpotuksen huokaisun?)

Ensinnäkin koodilla MATKA2012 saa -10% alennuksen 31.7. asti.

ACOn tuotteita on tarjouksessa jopa -50 % ja tuotteisiin pääset tästä*, tarjouksessa mm. ihania yövoiteita, jotka saivat meikäläisen miettimään mahdollista tilausta, mutta sitten muistin tilanneeni juuri Yvesiltä ilmaisen yövoiteen, kuten pari päivää sitten kerroinkin :) Eucerinin  (jopa -20 & ale) tuotteisiin pääset tästä*. Siellä puolella tarjolla mm. aurinkovoidetta suojakertoimella 50 sekä ihonhoitotuotteita.


Yotuelin hampaidenvalkaisupaketti* on nyt huimassa alessa! Hitsit, että tekisi mieli tämäkin hommata.

Postituskulut ovat 3,95 e ja toimitusajaksi luvataan 1-4 päivää. Ja enkös minä täältä olekin joskus tilannut jotain ja toimitusaika tosiaan oli aika lyhyt. Jos siis tarvitset kesän mökkireissuille vielä aurinkovoiteita, matkakokoisia ihonhoitotuotteita tai muuta mukavaa, niin vielä ehtii loistavasti tilailla. Mökkireissulle sivustolla on muuten aika hauska tarjous. Voit nimittäin valita 3 matkakokoista Vichy-tuotetta hintaan 15 e ja saat ne kivassa Vichy-pussukassa. Tarjoukseen pääset tästä*.

Vilautanpa sitten vielä - täysin asiaan liittymättömästi - yhdet epäonnistuneet kynnet.


Jos sillä tavalla kovin nopeasti vilkaisee, niin sävyhän on itse asiassa tosi kaunis. Valitettavasti lakkakerroksia oli vaan niin monta, että kynnet olivat tuomittuja epäonnistumaan. Halusin nimittäin kovasti laittaa kynsille Nyxin Countrysidea (blogin kautta joskus saatu) ja, koska se on aika läpikuultava lakka, luulin olevan tosi fiksukin, kun sujautin alle juuri hankkimaani Natural Coden valkoista cremeä. Valkoinen vain sitten valitettavasti kuulsi niin kovasti Countrysiden alta, ettei yksi kerros tuota kauniin kultaista sävyä riittänyt. Tarvittiin useampi ja tadaa, tuho oli valmis. En ollut ehtinyt edes vielä ajattelemaan, miten olisin nuo koristellut, mutta pohjasävy olisi ollut omiaan melkein mille vaan. Nyyh, nyyh. Noh, seuraavan kerran laitan alle jotain nudempaa lakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!