tiistai 12. kesäkuuta 2012

Neon Leopard

Olen haaveillut jo pitkään, että joskus minäkin saan laittaa tuon sanaparin otsikoksi. Nimittäin joka ainut kerta, kun olen tässä viime aikoina nähnyt neonleopardikynsiä erinäisissä blogeissa, olen huokaillut ihastuksesta. Ei siinä vaan voi mennä pieleen, kun iskee kynsiin neonlakkaa ja leopardikuvioita.

Olen huomannut, että moni tekee kuviot itse ja täytyy sanoa, että ovat kyllä ihan mahtavia ja oikeastaan siistempiä kuin konadeilla väkerretyt leopardit. Koska en itse moista taitoa omaa, saati sitten omista kynsisivellintä (onko oikea termi?), täytyi minun kokeilla neonleopardeja ihan konadoimalla.

Käytetyt lakat tulevat tässä:


Kuvastahan jäi tietty uupumaan se syy, miksi pääsin vihdoin kokeilemaan neoneita eli sunnuntain postauksessa esittelemäni Natural Coden valkoinen cremelakka Have fun, jonka päälle oli helppo sutia neoneita.

Tällaiset niistä tulivat:


On niitä hienompiakin nähty ja en tykkää tuosta, miten olen saanut konadit leviämään, mutta siitä huolimatta näissä on neonia ja leopardia, joten en voi olla pitämättä! En vaan voi lakata tuijottelemasta kynsiäni. Pink Punchia tarvitsi valkoisen lakan päälle laittaa vain yksi kerros ja tuli siistiä ja peittävää, mutta villejä ja vapaita laitoin kaksi kerrosta kumpaakin sävyä. Olivat silti vähän raitaisia. Ovat kyllä vanhoja lakkojakin, mutta olisin silti odottanut kauniimpaa jälkeä. Onneksi leopardit peittivät kaiken alleen.


Mitäs minun muuta pitikään sanoa... Ei kai mitään ihmeitä. Ette ehkä usko, mutta kyllä nämä kynnet kipusivat lempilakkauksieni top vitoseen. Kuvasta ei ehkä huomaa, mutta arvatkaa mitä! Juuri kun valitin Flirty-postauksessa, etten osaa viilailla kynsiä tasaiseksi, niin hogasin homman juonen! Minulla oli ihan urpo viila. Vaikka edellinenkin viila oli (mielestäni) Yves Rocherin, niin kun otin samanmuotoisen, mutta silti vähän erilaisen Yvesin viilan käyttöön, niin ero viilauksessa oli selkeä. Vanha viila oli varmaan juuri sitä eli liian vanha. Uuden viilan tekemä jälki oli ihan erilaista ja ihanaa ja nyt voin voin vihdoin sitten opetella viilailemaan kynsiä tasaisen näteiksi. Nehän ovat aika lyhkäiset nyt, mutta eipä tuo haittaa. Nämä kynnet kyllä huomataan! Ovat kyllä kesäkynnet minun mieleeni :)

 

Vielä haluaisin kokeilla likuvärjäysmetodilla neonleopardeja, mutta en osaa liukuvärjätä. Tai ehkä osaisin, jos jaksaisin ottaa selvää, miten se tapahtuu :)


Tämänkin lakkauksen mahdollisti (tällä kertaa Oriflamen) kynsilakanpoistokynä, joka sutaisi leopardit pois kynsinauhoilta. Tämä näkee kohta viimeiset päivänsä, joten jostain pitäisi uusi keksiä.

Iskevätkö neonleopardit vai onko liian mautonta teidän makuun?

ps. Tässä vielä päivän piristykseksi hauska Angry Birds -namimainos :) Osallistukaa myös kilpailuun! En muuten yleensä tykkää tuon tyyppisistä namukkeleista, mutta täytyy sanoa, että kummankin uutuuspussin karkit ovat todella hyviä.


4 kommenttia:

  1. Mä muistaisin nähneeni, että Mavalalla on kanssa tuommoinen kynsilakanpoistokynä. En muista hintaa kyllä, mutta en usko olevan päätä huimaava.

    VastaaPoista
  2. No iskee! taidan vaan olla aika mauton kun muhun iskee kaikki tuollainen hauska :D

    VastaaPoista
  3. Tosi hienot kynnet & aivan ihanat noi värit !(:

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!