keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kesäisiä ihastuksia

Katsoessani Criminal Mindsia nauhalta (voiko sanoa tallentavien digiboksien aikakaudella, että katsoo jotain nauhalta?) päätin, että se oli niin jännä, että tarvitsin jotain sivutoimintaa. Koska käytössäni on tällä hetkellä niin monta Yves Rocherin tuotetta, sain inspiksen taas kerran lajitella Yvesin parhaimmistoa esille.


Aprikoosilta tuoksuvia kuorintoja! Nämä kaksi söpöläistä ovat omassakin käytössä tällä hetkellä. Aivan jumalaisen hedelmällisen makoisalta aprikoosilta tuoksuva vartalokuorinta*on ainakin ensikokeilujen perusteella täyttä tavaraa. Kuorii ihon nitisevän puhtaaksi karkeilla rakeillaan. Samalla koostumus on kuitenkin jotenkin öljyinenkin. Aivan ihana. Kasvokuorinta* ei jää yhtään kakkoseksi. En malta odottaa, että olen kokeillut tätä niin kauan, että voin esitellä tätä teille tarkemminkin. On aivan ihanan kultaisen näköistä ulkomuodoltaankin, mutta myös tehot ovat ensimmäisten kokeilujen perusteella hyvät. Tykkään kovasti ja pelkään jo etukäteen, että tämä loppuu.


Vaaleille hiuksille tarkoitettu ja kamomillauutetta sisältävä kiiltoshampoo* vaikuttaa kokeilun arvoiselta tuttavuudelta.

Mökkishampooksi sopisi kiiltoshampoo*, joka lupaa olla vahingoittamatta vesistöjä. Tämän osto olisi siis kaiken hyvän lisäksi ekoteko :)


Vaniljainen huulivoide* olisi oiva kesäseuralainen. Nam!
Punaherukan sävyinen kiiltopuna* taikoo hehkuhuulet iltarientoihin :)
Voidemaisella kajalkynällä* loihdit seksikkäät silmät terassille.
Kuparinsävyinen helmiäisluomiväri* sopii päivettyneen nassun kaveriksi.
Yvesin aurinkopuuteria* voi käyttää myös meikkivoiteena.


Tämän meikkivoiteen* kaivoin juuri naftaliinista taas käyttöön. Ihanan kevyt, mutta sopivan peittävä silti kesäkäyttöön. Levittyy hyvin ja tuntuu jopa vähän kosteuttavan.
Tämä kabukilla levitettävä meikkipuuteri* on ollut viime aikoina superkovassa käytössä. Antaa iholle pikkuisen peittävyyttä, mutta ennen kaikkea ihan mieletöntä hehkua. Aivan mieletön tuote, josta löysin pitkän käyttötauon jälkeen uusia, upeita puolia.
Kesälläkin voivat silmäaluset kaivata vähän virkistystä, erityisesti jos lapsi on aamuvirkumpi kuin äiti :) Olen kuluttanut kaikki varsinaiset valokynäni liki loppuun, joten uudelle olisi tilausta. Tämä Yvesin valokynä* vaikuttaisi yhtä pätevältä kuin muutkin kosmetiikkamaailman kollegansa.

Ihanat tilaajalahjat löytyvät täältä* ja suoraan sanottuna tekisi mieli tilata vain, jotta saisin tuon tankinin. Tuskin minua koskaan enää bikineissä nähdään, joten tuo olisi aivan ihana.

Sori tämä paatos, mutta olen tällä hetkellä jotenkin tosi intona Yvesistä. Käytössä on siis tälläkin hetkellä suihkugeeliä, kasvonaamiota, kuorintoja ynnä muuta kyseiseltä merkiltä. Kannattaa käydä tsekkaamassa Yvesin alesta kaikkea kivaa kesäksi. Ja koodilla SUMMER5 saa 5 euroa pois tilauksen loppusummasta, kun tilaus on vähintään 25 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!