perjantai 8. kesäkuuta 2012

Bliss


En ehtinyt Pumpulipupun tavoin osallistumaan uuden mahtisarjan, Blissin (anteeksi, en nyt kykene kirjoittamaan tuota pienellä... sattuu liikaa oikeinkirjoittavaan sydämeen), lanseeraustilaisuuteen, mutta onneksi sain tuotteita testiin jälkikäteen. Jos nyt alkuun kerron sen verran itse merkistä, että kyseessä on kylpyläsarja kotikäyttöön, joskin Bliss-hoitoloita on esim. New Yorkissa. Koska hoitolat osoittautuivat aikoinaan menestykseksi, sarja lanseerattiin myös kotikäyttöön.
Olenkin nyt sitten ihan mahdottoman innoissani, sillä ensinnäkin kaipasin kunnon puhdistusainetta sekä tuollaista kunnon naamiota. Naamiovarastoni koostuvat tällä hetkellä lähinnä Yvesin kirkastavasta sekä heleyttävästä naamiosta, mutta ihoni tällä hetkellä on siinä kunnossa, että tehokkaampi naamio tulee tosiaan tarpeeseen. Samasta syystä kunnon putsari on mieleeni. Suihkugeelit ja vartalovoiteet puolestaan kuuluvat siihen joukkoon, joita ei koskaan voi olla liikaa :)Faboulous Foaming Face Wash on Blissin myydyin tuote. Must be good then! Tuote kuorii samalla kuin puhdistaa, mutta kuitenkin niin hellävaraisesti, että se sopii päivittäiseen käyttöön. Pesee siis pois meikin ja epäpuhtaudet, mutta samalla myös kuorii pois kuolleet ihosolut. Tuoksu on yllättäen hedelmäinen! Tämä lähti iltakäyttöön heti paikalla, vaikka toinenkin putsari on käytössä. Ensikokeilujen perusteella aika mahtituote, mutta pitkitetään hehkutusta pidemmän testijakson loppuun.Triple Oxygen Instant Energizing Mask on D-I-Y-naamio, mutta tässä tapauksessa kirjaimet tulevat sanoista dew it yourself :) Lupaa tuoda iholle kosteutta, kiinteyttä, energiaa ja hehkua. Ööö... käy! Tuotteessa on mm. stabiloitua C-vitamiinia, joka uudistaa ihon pintaa sekä natrium PCA:ta, joka sitoo kosteutta. Tämä myös lähtee testiin heti. Tämä naamio on muuten sitten Blissin toiseksi myydyin tuote. Kerran olen jo ehtinyt testata ja täytyy sanoa, että aika hassu! Vaahtoaa kasvoilla ja se tunne on kyllä jänskä. Mutta lisää tästäkin myöhemmin.


Suihku-/kylpygeeli ja vartalovoi ovat Lemon + Sage -sarjasta eli sitruunaista salviaa luvassa. Muita tuoksulinjoja (jotka muuten kaikki sisältävät lisäksi vartalokuorinnan) ovat Vanilla + Bergamott sekä Blood Orange + White Pepper. Ei varmaan tule yllärinä, että himoitsen tuota vaniljaista settiä :) Mutta nyt testiin lähtevät joka tapauksessa Lemon + Sage Soapy Suds sekä Lemon + Sage Body Butter. Näistä tuo body butter on Blissin viidenneksi myydyin tuote. Näitäkin ehdin jo pikatestata ja sen voin jo sanoa, että ymmärrän, miksi tuo vartalovoi myy kuin häkä. Miehen kommentit tästä tulossa sitten myöhemmin :)


Bliss-merkissä kiehtovat lisäksi pilke silmäkulmassa seikkaileva Bliss-tyttö sekä hauskat sarjojen ja tuotteiden nimet. Näistä esimerkkinä No Zit Sherlock (epäpuhtaalle iholle) sekä kiinteyttävä Fat Girl -sarja ja erityisesti Love Handler -tuote, josta nimen perusteella kuvittelisin olevan iloa jenkkakahvoille.

Tuotteita tosiaan on miljoonasti, mutta väkersin nyt muutaman tuotteen samaan kollaasiin, niin saatte ideaa valikoiman laajuudesta. Löytyy itseruskettavaa, karvojenpoistoon tuotteita, anti-ageing-tuotteita, kiinteyttäviä tuotteita, käsivoidetta ynnä muuta.


Bliss has landed indeed ja tulee myyntiin Kickseihin. Tuotteet ovat perusmarkettikamaa arvokkaampia, hoitolatuotteita kun ovat, mutta toivottavasti hinta selittyy laadulla.

ps. Lisää näistä tuotteista ja merkistä ylipäätään sitten testien jälkeen. Lisää voi lukea alussa linkatun Pumppiksen postauksen lisäksi myös Komedon sivuilta.

pps. Kolmanneksi myydyin Bliss-tuote on kiinteyttävän sarjan Fat Girl Slim -tuote. Neljänneksi myydyin tuote on karvanpoistosarjan Poetic Waxing Kit. Kuitenkin teitä jäi kiinnostamaan :)

Tuotteet saatu blogin kautta.

2 kommenttia:

 1. Voi harmi kun et päässyt sinne lanseeraustilaisuuteen, olisi ollut niin kiva tavata. Beibinkin olisit varmaan voinut ottaa mukaan. :)

  Onneksi sait kuitenkin nuo tuotteet, vaikuttavat tosi kiinnostavilta ja ihanilta!

  Ja sen vaniljan tuoksu oli tosi hyvä, munkin suosikki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä ollut ihana tavata. Beibiä en kyllä uskaltaisi ottaa tilaisuuksiin mukaan :D

   Nuo tuotteet ovat ihan tajun hyviä. Mulla ainakin iho kiitti jo parin päivän käytön jälkeen!

   Sitä vaniljaa pitää joskus kokeilla :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!