lauantai 2. kesäkuuta 2012

Ja taas Anttilan ihmeitä

Miten minusta tuntuu siltä, että Anttilassa on koko ajan hirveästi tarjouksia? Noh anyways, postilaatikkoon kolahti uusin Anttilan kuvasto, jossa on tarjoushärpäkkää, jotka ovat voimassa 17.6. asti.

Tässä parhaat päältä.Ei varmaan tule yllätyksenä, että keltaiset baltsut olisivat minun mieleeni. Jossain postauksessa muuten kerroin tilanneeni Hennesiltä keltaiset farkut ja jeejee, ne mahtuivat jalkaan. Okei, ehkei keltaisten pöksyjen kanssa olisi viisasta käyttää keltaisia kenkiä, jos ei kananpojalta halaja näyttää, mutta on nuo silti niin kovin söpöt... Eikä nuo oranssitkaan rumat ole.Lumenen lakat vain 3,90 e! Namnam miten kesäisiä sävyjä nuo kuvassa olevat ovatkaan.


Natural Coden lakat vain 3 e? Yes, please.


Nuo Mavalan kesäsävyt vaan ovat niin ihania, että jaksan jauhaa niistä. Tällä viikolla Prismassa käydessä oli jo tuo pastellinkeltainen söpöläinen kädessä, mutta palautin sen sitten hyllyyn. Hintaa sillä oli 4,60 e, Anttilassa normihinta 4,95 e, mutta tarjouksessa nyt tosiaan 3,90 e.Onpa hyvännäköinen IsaDoran Papagayo-kesämeikkilook!! Upeita, kirkkaita sävyjä. Pumpulipupu kertoilikin kokoelmasta tässä postauksessaan enempi.Eliteä en ole koklannut vielä laisinkaan. Ehkä joskus senkin aika koittaa.Montagne Jeunesse -naamiot ja -kuorinnat ovat ikiherkkuja. Kelpaisivat aina. Kuinka hyvältä kuulostaa valkosuklaanaamio??!


Ikisuosikkeja ovat myös I love... -tuotteet. Namnam.

Sellaisia tällä kertaa. Aiotteko kipaista Anttilan kautta nakkaamassa jotain ostoskoriin?

1 kommentti:

  1. Itekin oon himoinnu noita Anttilan "herkkuja" sen jälkeen kun kuvasto tuli :D

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!