keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Uutukaisia

Sorruin tekemään pienen tilauksen Yvesille, kun lafkalla oli "ensimmäinen tuote ostoskorissa ilmaiseksi" -tarjous.


Päätin, että yövoide olisi se minun ilmaistuotteeni ja pitkän arpomisen jälkeen päädyin tähän Culture Bio -sarjan yövoiteeseen*. Ehkä vähän jäi kaivelemaan, etten sittenkin valinnut jotain aavistuksen arvokkaampaa anti-age-tuotetta, mutta toisaalta jos nyt jo siirryn anti-ageihin, niin tuotteiden kokeilu kokee monipuolisuutensa suhteen notkahduksen. Minulla oli myös aiempia (hyviä) kokemuksia jo toisestakin Yvesin yökkäristä, mutta päätin kokeilla jotain uutta, juurikin sen takia, etten kangistu kaavoihini.


Myös kasvovesi oli tarpeen ja valitsin rasvaisen ja sekaihon tuotteen*, joka lupaa jättää ihon mattapintaiseksi. Tämän valitsin puhtaasti matalan hinnan vuoksi.Koska Yvesillä tilauksen pitää olla 7,50 e minimissään, naputin koriin myös jo ihastumisen huokauksia aiheuttaneen mustan, superpehmeän kajalkynän* (aina tarpeen, sillä kyniä katoaa aina!)...


... sekä alle parilla eurolla saatavan Monoï de Tahitin (Yvesin suosittu kesäsarja!) suihkushampoon*. Ja let me tell you! Niin törkeän upean ihana tuoksu, että tekisi mieli hommata tästä sarjasta muutakin. Olen jo nyt - kokeilematta - rakastunut tähän tuotteeseen. Koska tuote tosiaan pesee sekä tukan että kropan, ajattelin kantaa tämän möksälle, jonne toivon mukaan vielä tässä kesän aikana suuntaan. Oiva möksätuote monipuolisuutensa vuoksi, mutta kaikinpuolin ihana tuoksunsa takia.


Tilaajalahjan virkaa toimitti siis ensin esitelty yövoide, mutta antoipa Yves mahdollisuuden valita puiden istuttamisen ja 'ei tilaajalahjaa' -vaihtoehtojen välillä. Koen aina lievää huonoa omaatuntoa, kun en kykene puita istuttamaan vaan valitsen aina jonkun materialistisemman vaihtoehdon. Olinkin nyt iloinen, että sain mahdollisuuden valita tämän. Kuka edes valitsisi mieluummin 'ei tilaajalahjaa' kuin puiden istuttamisen?

Ja koska Yvesin mukana tuli taas kaikennäköistä lippulappusta, palan nyt halusta tehdä pikatilauksen, jotta saisin kivan putkikassin tilaajalahjaksi. Ihan vain möksäilyä varten... Olen helppo. Ja päätöstä tukemaan tuli Yvesiltä sähköpostia, että sivustolla olleiden teknisten ongelmien vuoksi saa koodilla 12FfiveO 5 euroa alennusta seuraavasta tilauksesta (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin). No mutta hei, ihonhoitotuotteita ei voi olla koskaan liikaa, meikkejä minulla kyllä riittää eikä niitä kulu samaan tahtiin, mutta kyllä kaikki ihonhoitojutut kuluvat pois nopiaan.

ps. Olkaa muuten kuulolla tässä lähiaikoina. Napautan arvonnan (tai kilpailun, en ole päättänyt vielä) pystyyn heti, kun saan vain aikaiseksi!

4 kommenttia:

 1. Heh! Kiitos edellisen postauksesi, jossa kerroit tästä tarjouksesta, tilasin itsekkin yvesiltä! Laitan vielä tänään siitä postauksen tulemaan, satuin myös tilaamaan tuon suihkusaippuan/shamppoon ja tuoksuu kyllä ihan kesältä! Kiitos tästä tarjous vinkistä,sait minut törsäämään lisää,mutta onpahan nyt kaapit täynnä kesäjuttuja! :)
  T:Inksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha,ole hyvä vaan :) Oli kyllä niin hyvä tarjous, että pakkohan moinen on jakaa kaiken kansan kesken :D Hyvä, että sait tilattua tarpeellista ja vähemmän tarpeellista, tuo suihkushampoo tuskin on ainakaan pettymys, on niin namin tuoksuinen :)

   Poista
 2. Itsellenikin tuli tänään Yvesiltä paketti! Tilasin nimittäin juuri tuon tarjouksen takia, josta olin kuullut blogistasi ja houkuttelin kaverinikin tilaamaan Yvesiltä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavasti tuli onnistuneet ostokset :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!