perjantai 15. kesäkuuta 2012

I feel pretty, oh so pretty...

Taas tällainen täytepostaus, tällä kertaa Prettyn valikoimista, jonne on tullut jos sitten vaikka ja mitä kivaa ja uutta. Tässä himoituimmat.
a) Ei mitään hajuakaan, miten näitä käytetään, mutta 15 kynsisivellintä sisältävä sarja* vain 9,95 e! Ehkäpä tuommoisella pääsisi alkuun kynsijuttuja harjoitellessa.


b) Nfu Oh -merkin Nail Trainer I Hardener -kynnenvahvistaja* olisi varmaan aika ässä. Minun kynteni kun eivät ole ihan samalla tasolla kuin joskus ennen...

c) Kirahvitarrat* kynsiin olisivat aika jees :)

d) La Femmen päällyslakka* saa kynnet hohtamaan UV-valoissa!!

e) Sally Hansenin pikakuivattava* lupaa kuivailla lakkaukset minuutissa. Hyvä pikakuivattaja puuttuisikin varastoista.

f) 30 millin Eight Hour Creme* sopii kesän tuomiin palovammoihin ja rohtuneisiin huuliin. 12,90 euron hinta ei kuulosta pahalta, koska voide on erittäin riittoisaa.
g) Sleekin Oh So Special -paletti* on täynnä käyttökelpoisia sävyjä.

h) Too Facedin Brow Envy -paletista* näyttäisi löytyvän kaikki tarpeellinen kulmien hoitoon.


i) Coastal Scentsin luomiväripaletti* kera ripsivärin ja meikkisiveltimien on käyttökelpoisuuteensa nähden varsin edullinen.

j) Yhden päivän tarpeisiin kehitetty Piz Buin -aurinkovoide* pisti naurattamaan aluksi, vaikka perhana, onhan tämä kätevä :) Hintakin huimat 0,99 e.

k) 30 ml + 50 ml -pakkaus Smart 3s -voidetta*, joka estää ihokarvojen kasvua. Olen antanut itseni ymmärtää, että tämä tuote on tehokasta, mutta onko joukossanne ketään, joka tätä olisi kokeillut? Tuote olisi nyt alennuksessa.

Kolahtiko mikään? Mikä on kesän must?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!