lauantai 9. kesäkuuta 2012

Sitruunaisen puhdasta ja sileää

Käytössä olivat The Body Shopin sitruunakuorinta vartalolle sekä sitruunasuihkusaippua. Nämä ovat olleet jemmoissa jo kauan ja varmaan jo viime kesänä oli tarkoitus ottaa käyttöön. Nämä ovat siis ne tuotteet, joita olen pirteän tuoksunsa vuoksi pantannut kesäkäyttöön, mutta jostain syystä eivät ole ennen tätä kevättä päässeet.


Ensinnäkin tämä kuorinta. Ah, ah ja ah. Ehkä lempparein vartalonkuorintani koskaan (tai oli ennen kuin otin Yves Rocherin kuorinnan käyttöön, nyt nämä ovat aika tasoissa), sillä tämä tekee ihosta tosiaan ihan supersiloisen. En tiedä, onko Bodarin kuorinnoilla (tuoksujen kesken) suurtakaan eroa, mutta jotenkin tämä vaan tuntuu erityisen ihanalta. Rakeita on Bodarille ominaisesti paljon, ne ovat karkeita, mutta eivät liikaa. Parasta tässä on tuo loppukoostumus, sillä itse aine on jotenkin sellaista öjyisen ihanaa. Levittyy hyvin, tällä on ihana kuoria ja tykkään vaan ihan hitsisti. Ja mainitsinko jo, että ihosta tulee todella sileä??? Taisin mainita, mutta sitä ei voi olla korostamatta liikaa. Ja tuoksu on todella helposti sitruunaksi tunnistettavissa. Aivan ihana. 10 + tälle tuotteelle ja vaikka vielä papukaijamerkki kaupan päälle.No, suihkusaippua ei ehkä aiheuttanut samanlaisia innon väristyksiä, vaikka toki kelpo tuote olikin. Ihan paras aamusuihkuun mahtituoksunsa takia. Kaipaisin kuitenkin vielä enemmän vaahtoavuutta suihkutuotteeltani, mutta muuta negatiivista en tästä sitten keksikään.

Toki käytössä on myös sarjan vartalovoi, joka on juuri minun mieleeni, mutta sitä on vielä niin runsain mitoin jäljellä, että siitä sitten myöhemmin!

2 kommenttia:

 1. Näyttää herkulliselta! Itellä on saman merkin mandariinin tuoksuinen vartalovoide. Tosi voimakkaan tuoksuinen on ja tuoksuu iholla suht pitkään levityksen jälkeen, mites toi sitruuna!? Onko oikeen sitruunan tuoksuisia vai tekaistu tehdastuoksu? Mun mielestä se mandariini on vähän keinotekoinen..

  Terkuin,
  Inksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mandariini kuulostaa ihanalta :) Kyllä tuo sitruunakin tuntuu jonkin aikaa iholla vielä levityksen jälkeen, mutta ei kyllä mitenkään häiritsevästi. En oikein osaa sanoa, onko tuoksu tekaistu vai nou.. Ehkä se on vähän sellainen entisajan lauantaipussin keltaisen tikkarin tuoksuinen, mutta vähän kipakampi :) Mutta on kyllä hyvä tuoksu ja ihan selvästi sitruuna, mutta kyse onkin vissiin siitä, olenko jo niin turtunut keinotuoksuihin, että pidän niitä jo aitoina :) En hirveästi aitoja sitruunoja ole tuoksutellut edes! :D

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!