keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Pistä piiloon!


Otsikon keksimisen luovuutta. No joo, esittelyssä olisi testiin saamani EF|Studion peiteväri-/luomenpohjustuspaletti sävyssä Light. Tämä oli aivan ehdoton, kun pohdin, mitä haluaisin merkiltä kokeilla.Paletti sisältää siis kolme eri sävyä eri tummuusasteissa. Saatuani trion käteeni pohdin, ovatko värit liian tummia ja keltaisia minulle, mutta voin kertoa, että eivät ole! Tämä ehkä selviää tuosta swatchikuvastakin. Esimerkiksi tuo vaalein sävy on itse asiassa todella vaalea, sopii kyllä mielestäni korostustuotteeksi esim. kulmaluulle. Ei tietenkään hohda, mutta sillä on helppo luoda valoa kasvoille. Sävyistä löytyy juuri oikeat niin silmänalusilleni kuin näpyilleni tai muuten punoittavalle ihollekin ja jos ei löydy, on sellainen helppo sekoittaa. Tällä hetkellä tuo tummin sävy on omiaan itseruskettuneen ihon näpyille ja se hioutuu oman ihon kanssa nätisti yhteen. Saatavillahan on myös paletteja tummemmalle hipiälle.

Tuotteen luvattiin sopivan myös luomien pohjustukseen silmämeikin kestoa edistämään, ja sitä testasinkin useaan otteeseen. Ja en kyllä löytänyt moitteen sijaa. Meikki pysyi aamupäivästä iltaan ihan nätisti.


Tässä vielä vähän materiaalia silmänalusten peittokyvystä. Mielestäni aika kelpo työtä, vaikka kuvaa katsoessa ehkä juuri ja juuri näkee tummuuden vielä kuultavan alta. Senkin kyllä huomasin, että nuo värit ovat superhyperohuita eli luonnotonta pakkelikerrosta niillä ei saa aikaan, vaikka haluaisi. Niitä oli  helppo kerrostaa eli luultavasti vielä pari kerrosta olisi riittänyt peittämään vähäisenkin tummuuden, mutta mielestäni niin tulee aika helposti myös luonnoton lopputulos. Kuvan lopputulos on kyllä minun mielestäni aika ideaali. Näpyt sitten kokonaan peittoon :)

Tämä palettihan löytyy sitten Beauty by Awanda -nettiputiikista täältä! Sävyvaihtoehtoja on neljä ja hintaa paletilta löytyy 38 e.

Paletti on siis blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!