maanantai 25. kesäkuuta 2012

Joe Blascolla hehkua ja varjostuksiaSain blogin kautta testiin Joe Blascon jauhemaisen helmiäispuuterihässäkän nimeltänsä Hi-Tone Intensifier. Tuote muistuttaa aurinkopuuteria tummuusasteeltaan ja on tosiaankin helmiäisenhohtoinen.
Tuolla puuterivipalla ei kyllä mitään tee.


Ajattelinkin ensin, ettei tällä viitsi varjostuksia tehdä, kun hehkuvat varjostukset ovat vähän out of the question eikä tuotetta varsinaisesti vissiin siihen olekaan tarkoitettu. Varsinainen tarkoitusperä on korostaa esim. poskipäitä ja kulmaluuta tai levittää hehkua vartalollekin, mutta koska tuotteessa luki maaginen sana bronzer, halusin kokeilla myös varjostuksia. Jotenkin se hehku ei kuitenkaan ole sellaista glitteröverihehkua vaan tosi luonnollisen oloista ja täydellisen väristä (ei siis liian oranssia!), joten olin ihan tyytyväinen lopputulokseen.


Vai mitä olette itse mieltä? Poskiluun alla siis Blascoa ja pelitti oikein kivasti. Livenähän sen vasta näkisi, miten koko pohja hehkui kivasti (sudin kevyellä kädellä sitä muuallekin...). Kyllä minä tykkäsin tästä tuotteesta kovinkin paljon. Tosi kiva kesätuote. Sopi minun ihonsävyyni mainiosti, oli suht helppo käyttää (no, ei tietenkään niin helppo kuin normiaurinkopuuterit) ja jo pieni määrä riitti. En saanut tällä yhdelläkään kokeilulla aikaan mitään övereitä eikä tuote paistanut kuin edukseen kasvoilta, dekolteelta, ynnä muualta. Tätähän voisi myös kokeilla luomilla, mutta en tiedä, sopisiko sävy itselleni siihen tarkoitukseen.


Vielä kesäisemmän lookista teki se Hennes-kukka kera (muistaakseni Prismasta ostettujen) keltaisten rengaskorvisten kanssa.


Ja muistattehan tehdä haarukalla/veitsellä/millä tahansa terävällä vain muutaman reiän tämänkaltaisiin tuotteisiin, niin ei levähdä kaikki syliin heti :) (edit. Ainakin yleensä, jos koko tarran repii irti, niin tuotetta tulee alla olevista rei'istä vähän liikaa. En tosin testannut tämän tuotteen kohdalla, kun tämä tapa on jo niin verissä.)

Kaiken kaikkiaan pidin tuotteesta enkä nyt ainakaan ensimmäisten käyttöjen jälkeen keksinyt mitään negatiivista sanottavaa. Palailen asiaan, jos tässä kesäkäytössä jotain muuta infottavaa ilmenee :)

Tuotetta on myynnissä esim. Anttiloissa ja NetAnttilassa ja Sokoksella (myös nettiversiossa*). Hinta on aika huima, yli 50 e, mutta selittyy brändillä ja sillä, että Blascomaiseen tapaan tämä tuote kestää varmaan iäisyyden.

Oletteko te testanneet tätä?


Tuote siis blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!