maanantai 23. huhtikuuta 2012

Uutta Wellalta!

Olen saanut jokusen kerran blogin kautta testiin Wella Pro Series -hiustenhoitotuotteita ja olen aina ollut niihin todella tyytyväinen. En siis todellakaan pannut pahakseni, kun postimies koputteli oveen (note to self: ovikello on muuten rikki!) sylissään pussillinen uusia Welloja.

En ole vielä ehtinyt tuotteita testailla, mutta ajattelin heti vinkata teillekin, millaisia tuotteita kauppoihin on saapunut. Uutuuksien joukossa on tuotteita sekä hiustenhoitoon että muotoiluun.


Tehohoitoja löytyy kaksi: Moisture ja Repair. Moisture auttaa hoitamaan ja kosteuttamaan kuivia hiuksia. Se myös lupaa tehdä niistä pehmeät, sileät ja kiiltävät. Minuutin vaikutusaika riittää. Repair puolestaan auttaa palauttamaan tukkaan volyymia. Se ei tee hiuksia raskaaksi (lupausten mukaan), vaan auttaa luomaan tuuheat ja ryhdikkäät hiukset. Korjaileva koostumus ravitsee hiukset minuutissa ja auttaa vähentämään hiusten katkeilua. No, en tosiaan pane pahakseni kumpaakaan tuotetta. Ensinnäkin minuutin vaikutusaika: jei! Toisekseen kummankin tuotteen lupaukset kuulostavat omaan tukkaan sopivilta.

Repair & Style -muotoiluneste auttaa hiuksia, joissa ei ole luonnostaan volyymia. Tuote lupaa kampaukseen pitoa, joustavuutta sekä runsauden tunnetta. Lisäksi se auttaa suojaamaan hiuksia muotoilun aiheuttamilta vaurioilta. Toimii kuivissa ja kosteissa hiuksissa.

Heat & Shine -suihke suojaa ja antaa kevyttä pitoa. Sopii sellaiselle, joka haluaa hiuksistaan sileät, pehmeät ja kiiltävät eli käytännössä kaikille siis ;) Sopii käytettäväksi Moisture-tehohoidon jälkeen. Pulloa pitää muistaa raviistaa ennen käyttöä, koska tuotteen ainesosat ovat kahdessa kerroksessa. Läpikuultava osa antaa pitoa (kevyttä sellaista) ja värillinen osa auttaa suojaamaan hiuksia muotoilun aiheuttamilta vaurioilta. Voi käyttää kuiviin hiuksiin ennen muotoilurautaa tai kosteisiin hiuksiin ennen föönausta.

Volume Air -muotoiluvaahto osui heti omaan silmään kirkkaimmin. Sana volume kun on tuotteissa se, joka itseä aina eniten kiinnostaa :) Tämä tuote on luotu naisille, jotka eivät pidä hiuksistaan vastapestyinä. Tuote lupaa tuoda tukkaan "toisen päivän tunteen", mutta samalla pitää hiukset puhtaan tuntuisina. Volume Air tuo tukkaan rakennetta, tuuheutta ja pitkäkestoista pitoa. Käytetään kosteisiin hiuksiin ennen kuivaamista tai pienenä määränä kuiviin hiuksiin lisärunsautta tuomaan.

Colour-hoitoaine on hiuksiin jätettävä suihke, joka auttaa pitämään hiusten värin kirkkaana ja auttaa tekemään hiuksista ravitut ja terveet. Suihkutetaan kosteisiin hiuksiin, jolloin tuote myös helpottaa hiusten harjaamista.Kaikkien tuotteiden suositushinta on 6,90 e.

Mikä vaikuttaa kivoimmalta tuotteelta? Onko näitä näkynyt jo kaupoissa, onko joku jo ehtinyt testaamaan?


Tuotteet on saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

  1. Glitz & Glamissa olisi tunnustus sinulle. ;)

    http://glitz8glam.blogspot.com/2012/04/saatuja-tunnustuksia-vilautus-flow.html

    Kiva juttu, että Wella tuo marketteihinkin tuollaisia hiustuotteita. :) Itse käytän ammattilaismerkkien tuotteita, joten vuosiin ei ole tullut ostettua/katsottua markettien valikoimaa, mutta näyttää parantuvan vuosi vuodelta. :)

    VastaaPoista
  2. Moi,sinulle olisi tunnustus blogissani <3

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!