maanantai 18. kesäkuuta 2012

Aloha!

(Huom. Kirjoitin tekstin ennen kuin latasin kuvat koneelle ja koneelta katsottuna kynnet eivät näytä niin kivoilta kuin livenä. Koneella värit ovat liian haaleat ja kynnet sotkuiset, mutta livenä eivät NOIN sotkuisilta näytä. Noh, joka tapauksessa tykkäsin näistä kynsistä.)


Seuraavat kynnet toivat itselleni mieleen Havaijin kesäisyydellään, vaikka eivät varsinaisesti nyt olleetkaan sieltä inspiraationsa saaneina. Sattui vain pieni onnistunut (omasta mielestäni!) vahinko. Ensinnäkin minun oli pakko, siis aivan pakko, kokeilla juuri hankkimaani Gina Tricotin pastellinkeltaista Sunny-lakkaa. Koska se cremenä levittyi vähän huonosti tai sanotaanko sotkuisesti kynsinauhoillekin, ajattelin paikkailla tulosta joillain koristeluilla. (Huom. Peittävä Sunny kyllä on, kaksi kerrosta riitti mainiosti, ekakin olisi riittänyt, jos olisi levittynyt kauniimmin.)


Opin Sonnen blogista (en pystynyt linkkaamaan oikeaan postaukseen, kun netti pragaili, mutta kuitenkin kiiiiiiitos!), että konadeilla voi leikkiä ilman "oikeaa" leimauslakkaa, vaan voi käyttää mitä tahansa peittäviä lakkoja. Oikeasti??? Tämähän avartaa leimailun maailmaa ihan hirveästi. Siispä päätin kokeilla. Max Factorin Disco Pink (blogin kautta saatu!) sopi tähän hommaan mainiosti. Tuli ihan sikahyviä ja -peittäviä kuvioita. Vaaleampia (mutta peittäviä) kuvioita tuli Lumenen rusehtavalla cremellä, Ruusuisia hetkiä -lakalla, joka pääsi kynsille sen takia, että sattui olemaan esillä. Olin lakannut sillä kynnet, kun kävin allekirjoittamassa työsopparia syksyä varten - oli siis tarpeeksi neutraali sitä varten -, mutta otin ne sitten heti pois, kun olivat niin plääh.

Ajattelin ensin, että oli virhe tehdä kukkaset (laatta m57) noin eri vahvuisilla lakoilla, mutta loppujen lopuksi pidin lopputuloksesta. Varmaan jakaa mielipiteitä ja moni pitää sotkuisina, mutta give me a break, please! Tämä oli eka suht onnistunut kerta, kun leimailen muilla lakoilla ja I'm happy. Näillä kynsillä lähdin sitten perjantaina viettämään vapaata iltaa siideriä siemaillen vain ottaakseni nämä seuraavan illan "bileitä" varten pois. I know, mamma oli vähän vapaalla ;)

ps. Jos olisin true kynsitaiteilija, olisin napauttanut strassit kukkien keskelle. Mutta en viitsinyt yhden illan takia tuhlata vähäisiä strasseja.

pps. Kokeilin lauantaina tätä samaa kuviointia eri väreillä eri lakan päälle, mutta en ehtinyt saattaa kuvia tähän samaan postaukseen, joten väläytän niitä sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!