perjantai 1. kesäkuuta 2012

Paljon melua öljyistä


Se on nyt sitten kesäkuu, leidit! Minun kesänalkuni oli hauska, koska suusta pääsi riemunkiljahdusta aika messevällä volyymilla, kun avasin The Body Shopilta tulleen kuoren. Paketista paljastui kaksi uutuustuotetta, nimittän Beautifying Oil -kuivaöljyt, jotka ovat kuivalle kasvojen- ja vartalon iholle sekä kuiville hiuksille tarkoitettuja ihanuuksia. Sain itse testiin moringa-ja shea-öljyt, mutta tuoksuja on 9 muutakin! Muut saatavilla olevat tuoksut ovat mansikka, oliivi, kookos, mango, kaakaovoi, greippi, sitruuna, satsuma sekä suklaa. NAM!

Olen kyllä superonnekas, sillä niin kauan olen muiden blogien (eri merkkisistä) öljyistä lueskellut, että olen ensinnäkin iloinen siitä, että Bodari julkaisi tällaiset ihanat, mutta erityisesti siitä, että pääsen testaamaan näitä :) Rakastan kaikenlaisia öljyjä, joten toivotaan, että nämäkin pelittävät. Pikkuisen jo tuoksuttelin ja testailin ja vaikuttaa kyllä todella hyvältä. Näiden jäljiltä iho oli heti ihan pehmoinen. Myös tuoksut olivat aika herkkuja, vaikka täytyy sanoa, että noiden öljyjen joukossa on muitakin, joita pitäisi päästä tuoksuttelemaan.

Öljyt ovat jo Body Shopin liikkeissä ja kustantavat 14,50 e/100 ml. Pullot ovat siis suht pieniä, mutta öljyähän ei kerralla suurta määrtää tarvitsekaan. Testailen siis näitä lisää vielä ja tuloksia pääsette lukemaan hiukkasen myöhemmin.

Oletteko jo testanneet? Mikä tuoksu houkuttelee eniten? Jotenkin mansikkaöljy kuulostaa kovin kesäisen herkulta, eikö? Tai mango... Tai sitruuna... Tai satsuma!


Öljyt siis saapuneet luokseni blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen noiden perään haikaillut... Katsotaan hakisko yhden kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten, minkä tuoksun valitsit!

   Poista
 2. Voi että kuulostaa tosi kivoilta. Haluisin etenkin kuulla kokemuksia miten toimii hiuksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kiinnostaa minuakin! Kerron heti, kun olen saanut tarpeekseni testailuista :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!