lauantai 31. heinäkuuta 2010

Fuchsia Rainbow ja loppunutta pehmeyttä

I am so very sorry taas tästä muutaman päivän katoamistempusta. Olimme mökillä pari päivää ja tarkoitus kyllä oli postailla reissusta. Netti oli kuitenkin niin hidas, ettei siitä mitään tullut.


Tässä kuitenkin mökkikynsiä. Pohjalla uusi Nyxin Fuchsia ja sen päällä Goshin ihana hippulakka Rainbow.


Nimettömässä lisäksi tarra Seppälästä ostetusta tarra-arkista.

edit. Ehkä vähän turhan hätäisesti julkaisin tämän postauksen. Tarkoitus oli vielä kertoa, että tuo Nyxin lakka oli oikein kiva tapaus. Kuivui nopeasti ja kahdella kerroksella tuli tasainen, peittävä lopputulos. Tuo Goshin sateenkaarilakka taas on siitä hauska, että hippuset ovat vähän erivärisiä riippuen siitä, mikä on valaistus ja minkä värisen lakan päällä se on. Ihana lakka ja siitä tulee varmaan vähän joka lakan kaveri. Kynsistäni en tykkää nyt yhtään ja oikeasti mikään lakka ei näytä kivalta noin eriparikynsien kanssa. Olisi vain pitänyt jättää pitkät kynnet pitkiksi ja pysytellä töpökynsien kanssa tekokynsissä. Nytkin lopputulos paranisi huimasti, jos edes keskisormessa olisi tekokynsi (lyhyt sellainen).


Lorkun Nutri Soft loppui. Tämä kosteutti vartaloa todella kivasti. Miedon tuoksunsa ja hyvän toimivuutensa puolesta tätä voisi vertailla X-tran vartalovoiteeseen, mutta tämä kosteutti ehkä jopa vielä vähän enemmän (kuivan ihon versio). Tuoksu tosiaan ei ollut mikään vahva, ja jos pitäisi valita loppuelämäksi joko tuoksullinen tai mieto tuoksuinen voide, niin kallistuisin jälkimmäiseen. Vaikka voiteessa olisi kuinka herkullinen tuoksu hyvänsä, niin ajan myötä kaikkeen kyllästyy. Tätä Nutri-pehmeyttä voisi lotrailla vuodet toistensa perään eikä tuoksu alkaisi hajottamaan nenukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!