sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Markettiostoksia

Aina ei tarvitse lähteä markettia pidemmäs ostoksille, sillä tuli oikein hyvä mieli Citymarketissa tehdyistä ostajaisista.



Ensinnäkin mukaan lähti Lumene Natural Coden valkoinen cremelakka Have fun. Olen niiiiin iloinen, että vihdoin tajusin ostaa valkoisen lakan. On monta lakkaa, joita himoitsen ja, jotka olisin "mieluummin" ostanut (IsaDoran Mellow Yellow, I want u!) ja let's face it, Natural Coden minilakat ovat pikkuisen ylihinnoiteltuja, mutta tarvitsen valkoisen lakan niiden kaikkien omistamieni läpikuultavien lakkojen alle! Nyt pystyn taas paremmin hyödyntämään lakkavarastojani, joten siinä mielessä tämä oli ihan hyötyostos.


Mies oli kultainen ja osti minulle (täysin herätehimotus minun puoleltani ihailtuani juuri kultaliikkeen DKNY-kelloja!) Londonin "halpiskellon", joka houkutteli minua telineestään, joka oli täysin randomisti sijoiteltu hiustuotteiden eteen. Kelloja oli neonväreissä, oli oranssia, keltaista ja vihreää, mutta halusin valkoisen. Se sopii useimpien vaatekertojen pariksi ja on ihan tyylikäskin. Kaiken hyvän päälle se näyttää hyvältä (itse)ruskettunutta ihoa vasten.


Ja joo, kellon hihna on jotain ihme kumia, mutta ei näytä siltä kauempaa. Tuntuu ihan supermukavalta rannetta vasten, vaikka odotankin mielenkiinnolla hellepäivän testailuja. Hikoaako ranne? Jos minulla olisi ylettömästi rahaa, niin ehkä sijoittaisin laadukkaisiin kenkiin, laukkuihin, kelloihin ja koruihin, mutta tässä elämäntilanteessa halpikset rulaavat! Tykkään ihan mahdottomasti tästä kellosta.


En edes käytä yleensä kelloa, koska en omaa mitään kivaa sellaista, mutta tämä on niin mukavan tuntuinen ranteessa ja muutenkin ihana bling bling -reunusteinen söpöys, että varmaan tulee käytettyä. Varmaan on mauton monen mielestä, mutta minua on helppo miellyttää. Ja se hinta? 19,90 e.


Sain ahdistuskohtauksen lähestyvistä pikku bileistä, sillä koin tarvitsevani mustat korkkarit. En omaa yksiäkään suht ehjiä, joilla olisi hyvä kävellä ja metsästin nettikaupan toisensa perään, mutta en vaan löytänyt haluamiani. Ne, jotka minä kelpuutin, olivat tylsiä miehen mielestä (milloin sitä on alkanut minun kenkäni kiinnostaa??). En halunnut piikkikorkoa, vaan tuollaisen vähän paksumman, alaspäin kapenevan, jolla on paljon helpompi kävellä. Lopulta tilasin tuskissani (ja miehen kannustamana) Nellyltä niittikantapäin varustellut Forget Your Ex -korkkarit*, vaikka en varsinaisesti peep toe -korkkareita halunnutkaan ja vaikkei niissä ihan sellainen korko ollut, mitä halusin. Niinhän siinä sitten kävi, että juuri kun Nellyltä oli tullut vahvistus, että korkkarit ovat matkalla luokseni, menimme Cittariin ja löysin sieltä etsimäni.



Köyhän naisen niitit, juuri se etsimäni korko, aivan älyttömän mukavat jalassa, superhelppo kävellä, istuvat jalkaan moitteettomasti, eivät purista mistään ja ovat halvemmat (34,90 e) kuin forgetyourexit. Pakko ne oli ostaa. Pitää sitten palauttaa Nellyn kengät, jos en aivan niihin ihastu. Toki ne ovat seksikkäämmät kuin nuo Cittarin peruskengät, mutta jos ei niillä kävellä/tanssia pysty, niin turhat ne ovat. Muutenkin olisin alunperin halunnut alennuksessa olleet Forget Your Boyfriendit* matalalla korolla, mutta niitä ei koossani ollut.

Sanokaa, mitä sanotte, mutta joskus marketistakin voi astua ulos vähän iloisempana. Mielestäni S-ryhmän bonukset (rahaa suoraan tilille) ovat houkuttelevempia kuin plussakortin olemattomat edut, joten Prismassa tulee käytyä usemmin. Täytyy kuitenkin myöntää, että Citymarketista löytää paljon enemmän kivaa. Vaatteet ja kengät ovat siellä ihan omaa luokkaansa, jos siis Prismaan vertaa.

ps. Mainitsinko jo, että ostin Prismasta aivan ihanan konjakkisen laukun mätchäämään konjakkibaltsuihini? Ja kuka sanoo, että blogit antavat vääristyneen kuvan naisten kulutuksesta? ;) Voin tunnustaa, että luottokorttia on käytetty, vaikka sekin hyvä puoli markettiostoksissa on, että ihan edullisesti ne löydöt voi tehdä. Mutta syksyllä palaan töihin osa-aikaisesti, joten jotain helpotusta tiedossa rahatilanteeseen.

pps. Kyllä minä silti niin pinnallinen olen, että toivon, ettei kukaan kysy, mistä kenkäni/laukkuni on ostettu. Jotenkin se pieni häpeän tunne, kun paljastaa ostoksien olevan marketista, puskee pintaan. En tiedä, kumpaa häpeän enemmän: häpeääni vai markettivaatteitani... Tunnustaako kukaan muu haluavansa pitää salaisuutena, että ne lempikengät on markettikengät? :)

10 kommenttia:

  1. En koe häpeää.Ostan oikeastaan kaiken marketista ja kirppareilta.Varsinkin jälkimmäisestä ja on vain hauskaa kun joku kysyy mistä ole esim laukkuni tai takkini ostanut ja kun kerron että kirpparilta on usein ilmeet ja reaktio "oikeesti..wau..pitäisköhön munkin joskus pyörähtää.."
    Olen alkanut kirppistellä jo reilut parikymmentä vuotta sitten kun kirppistely ei ollut lainkaan muodikasta..
    Kaikki elämäni nahkarotsit ovat kirppislöytöjä ja niitäkin varmaan kymmenkunta löytynyt.Sopuhintaan.Ja juhlakenkiä ostan nimenomaan kirppiksiltä,löytyy ihan uudenveroisia hyvällä hinnalla.Ja koska en itse muuten käytä arkena esim korkkareita,en millään halua niihin rahaakaan ylimääräistä upottaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kirppiksellä käymisessä ole minunkaan mielestäni mitään häpeällistä! Sieltä ostetut vaatteethan voivat alkuperältään olla mistä hyvänsä... Markettivaatteet ovat minulle vain jostain syystä kova pala :) Mutta siinä olen samaa mieltä, että kun ei jatkuvasti esim. korkkareita käytä, niin ei niihin viitsi rahaakaan laittaa palamaan.

      Poista
  2. Itse olen ostanu useasti vaatteita,kenkiä ja laukkuja halpahalleista, citymarketista, kirppareilta enkä sinänsä häpeä sitä, mutta olen samanlainen, en kuuluta erikseen mistä olen tavarani ostanut. Vastaan kyllä silti totuudenmukaisesti jos asiasta kysytään, vaikkakaan en kovin mielelläni. Jotkut ihmiset kun eivät voi millään uskoa, että kenkiä voi löytää kirpputorilta aivan loistokunnossa tai hienon t-paidan Tarjoustalosta. Ei sen aina tarvitse olla Gina Tricot tai Dinsko. Harmittaa vain, että täällä päin ei ole kuin pari hyvää kirpputoria, olisi joskus mahtavaa päästä käymään Helsingin kirppareilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä mäkin kerron, jos kysytään, mutta toivon, ettei kysytä :) se on oikeasti totta, että tarjoustalostakin voi löytää jotain hienoa, mutta ikävä juttu on että se tuotteen "hohto" menee, jos kertoo, mistä se on ostettu... Kirpparit ovat kyllä jees, itsekin vihdoin löytänyt niiden maailman :)

      Poista
  3. Voi sua, kivoja ostoksia! Ja ihan mahtavan nimisiä nuo Nellyn korkkarit! :)

    Minusta markettiostoksissa ei ole mitään hävettävää, päinvastoin. Tyyliä kun ei saa rahalla, ja itse olisin tosi ylpeä jos onnistuisin löytämään marketista edullisesti jotakin josta todella pitäisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, ettei tyyli rahalla tule :)

      Poista
  4. Vaatetuksen suhteen en ole ollenkaan merkkitietoinen, joten mua ei haittaa ostaa (tai kertoa ostaneensa) jostain halpahallista.

    Oikeastaan mua ahdistaa enemmän se, että viimeksi ostamani kengät eivät olleet halpahallista ja siksi maksoivat 70€ tarjouksessa. Hienot kengät, mutta nyt en meinaa uskaltaa käyttää niitä, kun olivat 2 tai 3 kertaa mun muita kenkiä kalliimmat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuokin on kyllä totta, ettei kalliita uskalla käyttää :D

      Poista
  5. Ässää tai Koohon sen kummemmin kantaa ottamatta totean vain, että K-plussatkin saa halutessaan rahana suoraan tilille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah okei, no mutta sitä tulee ainakin reilusti vähemmän :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!