tiistai 1. toukokuuta 2012

Millä kertoimella?

Heippa hei, toivottavasti vapun juhlinta sujui hyvin ja olitte kiltisti eilen, ettekä tehneet mitään, mitä allekirjoittanutkaan ei tekisi ;) Olen ihan kevätfiiliksissä, vaikka valmiiksi jo masentelen sitä, että kohta on kesä, kesä on lyhyt ja syksyllä palaankin jo ehkäpä töihin. On kyllä vuosi vauvan kanssa mennyt ihan älyttömän nopsaan, ihan kuin olisin eilen vasta lähtenyt töistä. No joo, mutta asiaan.

Kohta on siis kesä ja tähän väliin ajattelin ensinnäkin linkata parin vuoden takaiseen postaukseen kesämokista. Kaikki kohdat meinaan pätevät edelleen, itselläni alkoi dekoltee jo punoittamaan pienen leikkipuistossa vietetyn hetken jälkeen :) Ja varmaan noita mokakohtia voisi keksiä monta lisääkin, joten kertokaapas te, mitkä ovat mielestänne kesän pahimmat vaate-/meikki-/ynnä muut mokat?


Varmaan kannattaa jo totutella suojakertoimien käyttöön, sillä päivettymätön iho on muuten täysin ilman suojaa ja palaa herkemmin kuin jo vähän väriä pintaansa saanut. Itse aina hiukan ennen kevättä ajattelen, että nyt en tänä kesänä ota aurinkoa (syöpäriski, ihon vanhentuminen ynnä muut syynä), mutta sitten kun se aurinko sieltä oikeasti pilkistää, niin miten sitä voisi vastustaa? Suomen aurinko ei kuitenkaan tunnu niin paahtavalta kuin etelän maissa, joten suojakertoimet siksi tuppaavat jäädä laittamatta.


Nyt sain onneksi lisää motivaatiota suojakertoimien kanssa läträilyyn, sillä postilaatikossa minua odottivat Eucerinin aurinkovoiteet sekä kasvoille että vartalolle. Huiman 50 suojakertoimen sisältävän Sun Fluid -voiteen luulisi kelpaavan aurinkoa vimmallakin vältteleville. Hurjien kertoimien lisäksi voide lupaa, ettei jätä ihoa rasvaiseksi eikä kiiläväksi, vaan puuterimaisen pehmeäksi. Sopii siis myös rasvoittuvalle iholle. Vedenkestävä voide lupaa suojata ihoa myös pigmenttiläiskiltä. Minulla on sellainen fiilis, että olen tätä testannut joskus, mutta en ole varma. Joka tapauksessa varmasti loistotuote kesän kuumimmille päiville ja ehdoton kaveri aurinkomatkoille.


Vartalolle tarkoitettu Sun Sensitivity Creme-Gel suojakertoimella 25 on puolestaan herkemmänkin ihon toveriksi sopiva aurinkovoide. Voide estää aurinkoallergiaa ja on täysin hajusteeton sekä säilöntäaineeton. UVA- ja UVB-suojan lisäksi voide sisältää kasviperäistä AGR-antioksidanttia. joka yhdessä E-vitamiinin kanssa vahvistaa ihon omaa suojamekanismia vapaita radikaaleja (yleisimpiä aurinkoallergian laukaisijoita) vastaan. Tämäkin tuote on vedenkestävä.

Välttelettekö te aurinkoa vai viihdyttekö paahteessa? Ja tämä kiinnostaa minua erityisesti: osaatteko kertoa suosikkinne kaikkien markkinoilla olevien aurinkotuotteiden joukosta? Ja mikä siitä tekee suosikkinne?


Niin ja jos on innostusta löytyy nyt kertoimien hankkimiseen, niin Apteekkituotteet.fi-sivustolta löytyy nyt kivoja tarjouksia:


Kahden Eucerin Sun Protection -aurinkotuotteen ostajalle After Sun -tuote kaupan päälle*.

ACO-aurinkotuotteen ostajalle 60 millin ACO -aurinkovoide vartalolle (SPF 15( kaupan päälle)*.

Vichy Capital Soleil -aurinkotuotteet myydään -20 % alennuksella (2.5.-6.5.), kun kirjoitat ostoskorin kenttään VICHYCAPITAL*. Vichy-kasvojenhoitotuotteen ostajalle lisäksi meikkilaukku, jonka sisältä löytyy Nutriextra-vartalovoide*.

25 euron arvoisesta Louis Widmer -aurinkotuoteostoksesta keltainen rantakassi kaupan päälle*.


Eucerinin tuotteet on blogin kautta saatu.

7 kommenttia:

  1. Mun suojakerroin on vaate...
    Olen tosi herkkä palamaan,iho tuntee värit valkoinen ja punainen.
    Olen kerran palanut jaloistani todella pahasti ja opin peittämään kintut ja käsivarret.10 min auringossa riittää saamaan käsivarret tulipunaisiksi ja kiristelemään tosi pahasti,vaikka olisi voiteet sivelty.
    Ei kiva,mutta tottunut vuosien saatossa.

    Kasvot sen verran parkkiintuneet ettei ole niin herkät palamaan.Mutta ei silti rusketu =(

    Onneksi kaikki penskat ovat aurinkoa kestävää ja ruskettuvaa laatua.Ja rasvaan toki ihot hyvin.

    VastaaPoista
  2. Tuo Eucerin spf 50 on kauhean lähmäävä, onneksi en ostanut vaan pyysi näytteen. Suosikki on Avenen spf 50 emulsio. Välttelen kyllä aurinkoa muutenkin, mutta en lisäile suojaa kasvoille, joten käytän mieluusti korkeaa kerrointa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi harmi jos se lähmää, jotenkin tosi lupaavalta kuulosti toi mattifying-kohta :) Mutta joo, korkeat kertoimet kunniaan! ;)

      Poista
    2. Veikkaisin, että riippuu paljolti ihotyypistä se "lähmääminen"..:) Itse ostin tuon Eucerinin SPF 50 kasvovoiteen, ja olen ollut siihen tyytyväinen. Ihoni on erittäin herkkä, pintakuiva ja päivän mittaan tuppaa myös rasvoittumaan. Kuitenkin, kun olen nyt muutaman kerran ko voidetta käyttänyt, en ole havainnut tahmeutta tai kiiltäväksi jäämistä, olen siis tyytyväinen. :) Kesän lämpimiä päiviä varten pitää varmaan lähtea ostamaan ohuita pitkähihaisia paitoja, koska ihoni tuppaa palamaan hyvin nopeasti, en rusketu ikinä, vaan yleisimmät värit ihossa ovat valkoinen ja punainen. Sen takia varmaan tulikin valittua tuo eucerin korkealla kertoimella, koska ehdin jo polttaa nenän ja poskipäät parina lämpimänä aurinkoisena päivänä. Toiveissa olisi, että vastikään hankkimani Piz Buinin SPF 30 allergy lunastaisi korkeat odotukset klassikkomaineensa vuoksi ja suojaisi myös vartalon ihoani palamiselta tulevana kesänä niin ei tarvitsisi verhoutua vaatteisiin...

      Poista
  3. Oon miettinyt, että tänä vuonna ostaisin jonkun Eucerinin. Oli tullut nyt uusi kivanoloinen kevyempi suihke.. Siltä se ainakin näytti. Käytän yleensä isoja suojakertoimia eli usein ihan lapsille tarkoitettuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkeet on kyllä kivoja :) Ja suuret suojakertoimet vaan plussaa :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!