maanantai 30. huhtikuuta 2012

Satsuma Tiger


No joo, oli ne sittenkin sotkuiset, prkl!! Näyttää livenä jotenkin siistimmiltä. Nuo konaditiikerit lähti leviämään, kun yritin poistaa niitä kynsinauhoilta. Oh, well. Tuossa nyt kuitenkin lopputulos viime viikon lakkauksista. Heti, kun olin laittanut oranssia kynsille, tuli mieleen, että tiikeritiikeritiikeri!


Kynsille pääsivät siis jo aiemmin vilautettu Lumene Natural Coden Get Color sekä saamani uutuus, Max Factorin minilakka kesäisessä sävyssä Satsuma (ihana nimi! Tulen lapsellisen iloiseksi ihanista sävynimistä...).

Pullot ovat samankokoisia, mutta näyttääkö teistäkin, että Satsumaa on vähemmän? Kuin pullonpohja olisi paksumpi? Factorin pullossa ei meinaan ole millimerkintää.
Kuten olen jo kyllästymiseen asti hokenut, olen jo pitkään toivonut keltaista ja oranssia lakkaa, tosin pastellisemmissa sävyissä. Silti Sokoksen 3+1 -päiviltä tilaamani Natural Code ja saamani Max Factor ovat jo askel kesäisempiin kynsiin. Olen ihan fiiliksissä näistä. Kesän teemavärinihän on keltainen ja mikäs kivempi keltaisen kaveri kuin oranssi? :)


Kumpaakin jouduin laittamaan kolme kerrosta, että lopputulos ei olisi raidallinen. Eivät siis olleet parhaimpia levittymään, mutta varsinkin Max Factor kuivui kyllä siedettävän nopsaan. Keltaisen vähän sotkin johonkin. Satsuma oli muuten kynsillä aavistuksen tummempi kuin pullossa. Tuollainen kiva porkkana.


Niin kuin keskiviikon postauksessa itkeskelin, en tosiaan tiedä, mikä vika kynsissäni on, mutta ne eivät kasva vanhaan malliin. Ne eivät myöskään ole pinnaltaan tasaiset enkä saa niistä viilattua siistejä sitten millään. Se vähän nyt pilaa tätä esittelyä, mutta pliis koittakaa kestää. Pitäisi vissiin ruveta popsimaan jotain kalkkitabletteja tai mitä lie  (edit. aloitin jo!).


Ennen kuin lopulta sain aikaiseksi tehdä tiikerit (laatasta m57), kokeilin Prettyltä tilaamastani arkista tuollaista kivaa ruututarraa. Se sitten lopulta lähti irti (en laittanut päällyslakkaa) ja löytyi vauvan lahkeesta, joten katsoin parhaimmaksi hylätä tarrat, kun en kerran saa aikaseksi kiinnittää niitä kunnolla.

Lakkaus on siis viime viikolta ja muutaman päivän viihtyivät kynsillä. Satsuma lähti ihan heittämällä pois, mutta Get Color ihan hintsusti ja vaikeammin ja jätti jälkeensä kellertävät kynnet aluslakasta huolimatta. Satsuma ei värjännyt yhtään.

Citymarketin kuvastossa kesän Satsuma-uutuus jo oli, hintaa 5,90 e.

ps. Tänään vielä (klo 23.59 asti) saa Yves Rocherin vedenkestävän kajalkynän* kaupan päälle, jos tekee tilauksen. SPRING01-koodilla tulee musta kynä, SPRING02-koodilla kuparinvärinen ja SPRING03-koodilla tulee ihanan kesäinen turkoosi kynä.

Satsuma on saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!