lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tällä hetkellä in

On taas aika paljastaa, mitkä tuotteet ovat in juuri nyt.


Vaikkei Max Factorin Flushed Fuchsia persikkaisuutensa vuoksi päässyt suosikkeihin nudepunavertailussa, niin yhtäkkiä en muuta käytäkään. Tällä hetkellä tykkään hurjasti. On jotenkin niin helppo tapaus. Iisi levittää, ohut, kiva koostumus, pysyy ihan hyvin ja hylsy on tyylikäs. Tykkään koko ajan enemmän ja enemmän.


Vaikka olen ajatellutkin, että persikkanudet eivät ole for me, vaan vaaleanpunahkot punat ennemmin, niin kyllä nyt tykästyin tähän.

Ehkä osasyynä oli toinen, uusivanha suosikkini, joka sävyltään sopii kaveriksi uudelle nudepunasuosikilleni.


Helena Rubinsteinin Wanted Blush sävyssä Glowing Peach on päässyt uusintakierrokselle ja olen taas rakastunut. Tällä saa aikaan sellaista kivaa, kevyttä hehkua tai kerrostamalla ihan kunnon sävyä. Sävy on niin jännä persikkaisen vaaleanpunainen shimmeri, etten osaa sitä edes kuvailla.


I just love it.

Ja vielä yksi tuote, jota en ole aiemmin saanut esitellyksi, kun minulla ei siitä oikeastaan ole mitään sanottavaa.Lumene Natural Coden Shine & Redness Eliminator tainnuttaa kiillon beigellä peruspuuteripuolikkaallaan ja punaisuutta vihreällä puolella. Käytän tätä koko ajan ja puuterina oikein toimiva. En ole huomannut tuota punaisuuden häivyttäjä -puolta oikeastaan, koska laitan tätä kuitenkin meikkivoiteen päälle ja meikkivoide varmaan pahimmat punaisuudet on jo poistanut. Ja koska ohjekin niin näin määrää tehdä, niin onkohan tällä tuotteella mitään virkaa? :) No ei, kaipa se punaisuus voi voiteenkin alta kuultaa, en ole vain havainnoinut asiaa. Minulla on keltainen Cliniquen irtopuuteri, joka on samaan hommaan kehitetty ja tulipa kyllä mieleen, että kumpihan mahtaa toimia paremmin? Eikös punaisen vastaväri kuitenkin ole tuo vihreä, että siinä mielessä voisi kuvitella, että Natural Code veisi voiton, jos nyt ylipäätänsä kumpikaan toimii.

Tämän nyt siis esittelin vain siksi, että se on jatkuvassa käytössä ja näin ollen in.


Löytyykö teiltä samoja suosikkeja?

2 kommenttia:

 1. Minulla toimii punaiseen parhaiten kellertävä vihreä. Siksi en ole uskaltanut ostaa tuota NC:n tuotetta, koska se näyttää kylmältä.

  Jotkut silmänaluspeittaritkin ovat keltaisis, mutta ei keltainen minulla toimi oikein mihinkään,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta joo, totta, enpä tullut ajatelleeksi tuota lämpöisyys/kylmyys -pointtia laisinkaan. Hirveästi asioita, jotka vaikuttaa siihen, toimiiko tuote :) Nyt kun rupesin miettimään, niin kyllä silmien allekin olen mieluummin vihreää laittanut kuin keltaista...

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!