lauantai 14. huhtikuuta 2012

Pikkuisia piristeitä

Hennesiltä tilasin tuossa joku aika sitten vaatteita ja pakko oli napauttaa tilaukseen mukaan parit korut.Pikkuruisia halpiskoruja tarvitsee aina. Ja joo, varsinkin noista sydämistä huomaa, että kyseessä ovat superhalpikset, mutta eipä tuo mitään. Aiemmin hankittuna minulla muuten on myös punaiset tuollaiset sydämet. Mielestäni look on aina tosi huolitellun oloinen, jos korvikset on mätsätty johonkin muuhun kohtaan asussa. Mallailin näitä ja huomasin ensinnäkin, että sydänkorut ovat vähän arkisemman lookin kaveriksi sopivat ja nuo pikkupyörylät ovat vähän joko tai. Menee arkena, mutta menee myös kyllä juhliinkin tai ainakin juhlavampaan lookiin minun mielestäni.

Minulla on pinttynyt tapa käyttää pitkää (Gina Tricotin) toppia päällyspaidan alla. Varsinkin raskaana ollessa se oli varma keino pitää maha piilossa, vaikka ylempi paita olisi vähän lyhyempäänkin mallia. Siksipä kokeilin, mihin asun osaan kannattaa koru mätsätä.


Toppiin...


... vai päällyspaitaan.

Voi johtua siitä edellämainitusta asiasta, että nuo sydämet ovat vähän arkisemman oloisia muutenkin, mutta jotenkin tuohon toppiin mätsääminen näyttää paljon yllätyksellisemmältä ja tyylikkäämmältä kuin ennalta-arvattavasti päällyspaitaan mätsääminen. Vaikka yllä on ihan arkiset vaatteet, niin nuo siniset pallot teki kokonaisuuden aavistuksen huolitellummaksi. No joo, kunhan kokeilin.

Korvikset on kiva mätsätä myös kynsilakkaan, kaulakoruun tai vaikka rannekoruun. Varsinkin kynsilakka ja rannekoru ovat sellaisia hienovaraisia mätsäyskohteita, joita ei ehkä edes muut tajua, ennen kuin käsi vilahtaa kasvojen lähellä.


Tästä puheen ollen: tilasinpa  myös täysin tyyliini sopimattoman rannekorun, mutta onhan teemavärini keltainen.

2 kommenttia:

  1. Mullakin on nuo napit,oli niin halvat ja hauskanväriset että olihan ne korjattava talteen.Ja onneksi en itse ottanut sydämiä,näyttävät olevan isommat kuin päättelin.Rihkamakorviksia ei koskaan ole liikaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei todellakaan voi olla liikaa :D

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!