sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Nassu.fi ja muuta kivaa

Viikon satunnaiset uutiset koskevat nyt jo Facebookissakin vinkkaamaani Nassu.fi-verkkokauppaa, joka myy luonnonkosmetiikkaa.  Okei, nettikauppa on ollut jo jonkin aikaa pystyssä, joten en tiedä, voiko tätä uutiseksi laskea, mutta itse bongasin sen vasta nyt, joten uutinen se oli ainakin minulle :)

Nassussa on myynnissä ihanaa Benecosia sekä Saven, Evolven ja Skin Blossomin tuotteita. Sivuilla kerrotaan, että Evolve on ekoluksussarja ja Skin Blossom puolestaan edullinen (ja laadukas) perussarja. Totta kai näillä kriteereillä Skin Blossom kuulostaa itselleni tyypillisemmältä tuotesarjalta, mutta kasasin nyt muutaman tuotteet tähän näytille näistä kahdesta sarjasta, koska Benecos ja Save ovat kuitenkin blogeissa ainakin jo tuttu juttu. Evolvea ja Skin Blossomia saa Suomesta siis vain Nassusta.


1. Evolven Heavenly Body Polish vakuuttaa jo nimellään, mutta lupauksetkin houkuttavat. Kookoksen murusten luvataan kuorivan pois kuolleen ihosolukon. Koookosöljy puolestaan jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Öööö... käy!

2. Evolven Detox & Protect -shampoo kuulostaa minun jutultani. Shampoo on tarkoitettu väsyneille ja rasvaisille hiuksille. Moringa-öljyn aminohapot kuulemma puhdistavat hiukset saasteesta ja muotoiluaineista sekä palauttavat hiusten tasapainon (?).

3. Evolven Gentle Cleansing Melt osui silmiini heti. Se on saippuaton , joka sulattaa pois meikin ja epäpuhtaudet. Lämpimän veden vaikutuksesta tuote muuttuu täyteläiseksi puhdistusmaidoksi. Sisältää muun muassa auringonkukkaöljyä.

4. Skin Blossomin Care and Protect -käsivoide sisältää kosteuttavia kasviöljyjä sekä suojaavaa sheavoita. Geranium-öljyn luvatan tasapainottavan kuivaa ihoa (whatever that means). Helposti imeytyvä koostumus viittaa kuitenkin "käsilaukkukäsivoiteeseen" eli yöksi tämä ei sitten riitäkään tehoiltaan itselleni. Näin siis vain tulkitsen purkin salakoodia :)

5. Skin Blossomin Nourishing Face Moisturiser lupaa kosteuttaa jojobaöljyllä. Sheavoide suojaa ja E-vitamiini hoitaa.

6. Skin Blossomin Complete Care -shampoo vaahtoaa "lempeästi", joten ei ehkä olekaan minun juttuni. Lupaa kuitenkin vaikka mitä. Rosmariini hoitaa, palmarosa kosteuttaa, bergamotti suojaa ja sitruuna tuo hiuksille kiiltoa.

Että silleen. Ihan mielenkiintoista ja minusta on aina superhienoa, kun Suomeen tulee uusia kosmetiikkaa myyviä verkkokauppoja. Valikoimahan tuolla ei vielä ainakaan ole kovin suuri, mutta ehkä se siitä lähtee uuteen nousuun. Kuvat tietty Nassun sivuilta.

ps. Hei hei hei, lisää ilmaista mainosta, sillä näitähän on lisää! Flowkosmetiikka.fi on paikka, joka myös myy sertifioitua luonnonkosmetiikkaa! Verkkokaupan omat tuotteet kaiken lisäksi valmistetaan Suomessa, Hyvinkäällä (valmistuksen hoitaa Vihreä Kosmetiikka Finland Oy), mutta sieltä saa myös Benecosia ym. kivaa! Valikoima näyttäisi olevan vielä suurempi kuin Nassussa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Vanilja-Appelsiini Himalajansuolakuorinta? :)
                                         
pps. Verkkokaupoista puheenollen Hiusverkko.fi:stä* saa 5 euron alennuksen yli 10 euron ostoksista koodilla 12BL-1 :)

2 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!