torstai 5. huhtikuuta 2012

Metallista harmaata ja petroolia

'
Maanantaina esitellyt kynnet olin livemaailmassa ottanut jo perjantaina pois. Olin pari päivää ilman lakkauksia, kunnes sunnuntai-iltana sain päähäni kokeilla niitä vähän talvisempia sävyjä Hennesin minilakkatriosta. Ja uudet lakkaukset olivatkin ihan perustellut, kun maanantai-aamuna katsoin ulos ikkunasta. #¤#¤%&!!! On väärin antaa ihmisen jo pukeutua kevätvaatteisiin ja sitten ryöpsäyttää metritolkulla lunta maahan. VÄÄRIN! Mur. Juuri, kun olin viisi päivää putkeen jaksanut lähteä kävelyllekin. Nyt se motivaatio pitää taas repiä jostain lumen alta, että lähtisin tuohon säähän vaunujen kanssa kävelemään.
Noh, anyways... Kokeilin triosta kahta lakkaa. Metallic Grey on aivan törkeän upea hopea, jonka ohut koostumus on todella peittävä.  Hopeista laitoin siis nimettömiin kaksi kerrosta ja muut kynnet saivat yönsineä päälleen Metallic Petrolin muodossa. Levittyi tosi helposti ja peitti sekin kahdella kerroksella. Aivan ihana. Näyttää ihan yötaivaalta, koska seassa on pieniä hopeaisia hippusia. Mutta ei se mielestäni metallinen ole. Vai mitä te olette mieltä?


Petrol oli koostumukseltaan paksumpaa, joten peitti kynnen oman epätasaisuuden hyvin, ohuempi Grey puolestaan ei. Oma vika, kun jätin laiskuuttani aluslakan pois.


Ei pitäisi koskaan väsyneenä/kiireessä/muuten vaan laiskana kyllä lakkailla. Ei kaikista siisteintä jälkeä. Mutta siihenhän ollaan jo täällä totuttu :D No joo. Ai joo, en nyt niitä räpellyksiä tähän laita, mutta ihan tiedoksi, tuo Metallic Grey sopii myös leimaamiseen. Kai minulla oli ideana tehdä kynsille jotain muutakin. Jotenkin selvästi näkyy, että nämä ovat tosi kesken. En tiedä, mitä tapahtui. Kyllästyin kai. En tiedä, onko viisasta lakata yksi kynsi selvästi vaaleammalla kuin muut. Kaukaa näyttää, ettei sitä kynttä edes ole :D


Trion kolmas osapuoli, glitterlakka Spark Me Up, ei nyt päässyt vielä kokeiluun, kun glittereiden poistaminen ei inspannut kauhian paljon. Trio maksoi muistaakseni 3,95 e.

2 kommenttia:

 1. Siis mun on jo pitkään pitänyt koittaa tota, että laittais nimettömään eriväristä lakkaa kun muihin kynsiin. Jotenkin taidan olla niin ajatuksissani kynsiä lakatessa, että aina huomaan lakanneeni kaikki kynnet samalla värillä. Blaah!
  Viimeks sitten lisäsin nimettömään kerroksen läpikuultavaa glitterilakkaa ja tulihan siitäkin sit ihan kiva yksityiskohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoo, glitterikerros on varma ja hyvä tapa koristella nimetön munkin mielestä :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!