keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Pure System 4 in 1


Tilasin joskus Yvesiltä tämän epäpuhtaan ihon hoitovoiteen*, jota käytinkin ahkerasti. Täytyy mainita, että olin käyttänyt tätä jo kauan, kun ihoni kivui pakkasten vuoksi. Lopetin tämän käytön, koska mielikuva käytöstä huolimatta oli se, että epäpuhtaan ihon hoitovoiteen täytyy kuivattaa!! Sen jälkeen naama paukahtikin täyteen niitä epäpuhtauksia, joten jatkoin taas käyttöä. Ja selvyyden vuoksi: ei tämä kyllä kuivata tippaakaan, päinvastoin.

Voide levittyy kasvoille upeasti ja pitää kasvot aika mattana, sopii siis päiväkäyttöön, ja vaikka koostumus on aika ohut, niin tuntuu myös kyllä kosteuttavan kivasti. Riittoisuus on myös hyvä, jo hyvin pieni määrä levittyy koko kasvoille. Kaikesta positiivisesta huolimatta en oikein osaa sanoa, toimiko tämä tuote. Okei, kun lopetin tuotteen käytön hetkeksi, niin naama tosiaan paukahti täyteen kaikkea epämiellyttävää, mutta kun voide tosiaan loppui kokonaan, ei moista käynyt. Mustapäihin voide ei ainakaan vaikuttanut, isompiin näppyihin ehkä? Ehkä iho myös oli jotenkin kirkkaampi, tasaisempi ja kuulaampi. Voi tietty johtua muistakin käytetyistä tuotteista. Joka tapauksessa tykkäsin tästä jostain syystä vallan vietävästi ja käytin tätä ikään kuin seerumin paikalla. Jos joskus tulee taas tehtyä Yvesille tilausta, niin eiköhän tämä eksy mukaan, vaikka mikään pakko-ostos tämä kuitenkaan ei ole. Voiko yhtään epäselvemmin enää selittää? :)

"4 i 1-vaikutus:
- Pienentää finnejä ja mustapäitä
- Siistii ihon pintaa
- Antaa iholle mattapinnan 8 tunnin ajaksi tasapainottavaa vuohennokkaa sisältävän koostumuksensa ansiosta
- Häivyttää finnien jättämiä jälkiä
Tuotteen +: Öljytön koostumus ei tuki ihohuokosia, iho on puhdas ja raikas.
Kehitetty ja testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Ei tuki ihohuokosia. Parabeeniton."

En nyt sen kummemmin käynyt INCI-listaa läpi, mutta tässä se on niille, ketä kiinnostaa enempi. Jännä huomio oli kuitenkin se, etä alkoholia löytyy heti kolmantena, veden ja glyseriinin jälkeen, eli sieltä päästä voi lähteä etsimään sitä epäpuhtauksien hävittäjää :) 


Onko joku testannut tätä? Mitäpä olitte mieltä?


ps. Lush Cosmetics on käynnistänyt maailmanlaajuisen CrueltyFree2013-kampanjan, jonka tarkoituksena on  saattaa voimaan eläinkokeilla testatun kosmetiikan myynnin kieltävä laki maaliskuussa 2013. Lain voimaantulo uhkaa viivästyä 10 vuodella ja Lushin liikkeissä voi allekirjoittaa vetoomuksen lain määräpäivän ennallaanpitämisestä. Vetoomuksen voi allekirjoittaa (onnistuu myös Fb-tunnuksilla) myös osoitteessa www.fightinganimaltesting.com. Eiköhän kaikki voida tuo signata! :)

4 kommenttia:

 1. Yvyn valikoimissa tätä katsellut mutten vielä ole hankkinut.Mattapintaisuuden lupaus on minuun eniten tehoava,mutta niiiiiiin monia tällä lupauksella varustettuja voiteita kokeillut ja pettynyt,etten oikein herkästi enää kokeilekaan.Saapi nähä,kenties kokeilen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin tätä loppuvaiheessa vaan iltaisin säästääkseni tätä pikkuisen, joten siinä vaiheessa mattaefektillä ei ollut hirveästi merkitystä. Veikkaan kuitenkin, että parempiakin siihen tarkoitukseen sopivia tuotteita on ja olen niitä kokeillutkin, mutta nyt on pää ihan tyhjä enkä muista yhtään nimiä :)

   Poista
 2. Itse käytän tätä ja tykkään kovasti! Saisi olla vain isommassa tuubissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta kyllä tuoki itsellä kesti aika pitkään :) Onneksi ei maksa paljon ja on usein tarjouksessa :)

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!