sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pikku Vitalis-vauva


Hahaa, toiveeni (ja varmaan aika monen muunkin toive) on kuultu! Vitalista saa myös beibimuodossa. 18 millin minipakkausta saa nyt rajoitetun ajan mm. Sokoksista, Prismoista, apteekeista ja isoimmista S-marketeista. Normaali Vitalis on siis 50 millin kokoinen jööti, joten tämä uusi minitulokas on selvästi pikkuruisempi tapaus.

Kuten kuvasta näkyy, uusi pakkaus on musta, tyylikäs metallirasia, joka on helppo sujauttaa vaikka taskuun. Tuttuun tapaan pakkaus on Paola Suhosen suunnittelun tulos ja Vitalis muuten voitti Vuoden Paras 2012 -gaalassa Design-palkinnon.

Kesää varten kannattaa Vitalis arsenaaleihin hommata, sillä vaikka se on eritoten hyvä huulirasvana, sillä voi hoitaa myös auringossa palanutta ihoa. Myös kynsinauhat saa kuntoon tällä voiteella. Vitalis sisältää muun muassa kosteutta ihoon sitovaa glyseriiniä, ihoa kosteuttavaa sorbitolia sekä mehiläisvahaa ja lanoliinia.


Vitalis-kuvat: valmistaja (Oy Valkoinen Risti)

Kuvat: thebos.fi

ps. Thebos.fi-verkkokaupassa* on vielä tänään voimassa tällainen tarjous: kalleimmasta tuotteesta -20 % pois ja yli 20 euron ostoksien päälle vielä Maybellinen Great Lash -ripsari.

3 kommenttia:

  1. Oih ihanaa!! Nyt heti metsästämään pikku-vitalista!

    VastaaPoista
  2. Jes mini-Vitalis! Tän kokoisen sais joskus ehkä loppumaankin, täytyy metsästää käsiin. :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!