keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Addikoitunut silikoneihin?


Taas yksi hiustuote käytetty, nimittäin Schwarzkopfin Gliss-sarjan Shea Cashmere -naamio. Ihan perushyvä oli, ei siinä mitään. Plussaa taas siitä, että minuutin vaikutus riittää.


Tämä sisälsi taas sitä pahis-silikoni dimethiconea, joka vaan kuitenkin on omassa käytössä se paras hiusten selvittäjä, ei mahda mitään. Muuten tästä ei ole kummoista sanottavaa, liki kaikki hiusnaamiot/tehohoidot kun vähän tuppaavat olemaan samanlaisia (paitsi Nivean Intense Repair, joka on tähän astisista ollut selkeästi paras). Tuoksu oli se perus: mieto ja miellyttävä. Koostumuskin oli ihan jees, pysyi hyvin tukassa saunassakin.


Tähän väliin voin varmaan mainita vertailun vuoksi ei-dimethicone-pitoisista tuotteista sen verran, että testasin vähän luomuisempia hiustuotteita K pour Karitélta eivätkä ne vain toimineet minulla. Sain siis blogin kautta näytteet normaalista kuiviin hiuksiin tarkoiteusta shampoosta ja samoille hiuksille tarkoitetusta hiusnaamiosta enkä tullut niiden kanssa laisinkaan toimeen. Eipä näytteistä riittänytkään kuin pariin kertaan, joten täysin aukoton tämä arvio ei ole, mutta tämän kokeilun perusteella en tule näitä hankkimaan.


Shampoo oli ihan litkua eikä se vaahdonnut, joten jo siksi se oli minulle vaikeakäyttöinen. Oli kuin öljyä olisi hiuksiin laittanut. Hiukset tulivat kyllä puhtaaksi, mutta eivät olleet sitä kauaa. Tarvitsen vaahtoavuutta, että uskon pesutehoon. Hiusnaamio puolestaan tuntui imeytyvän tukkaan heti, olisin voinut iskeä koko tuubin kerralla eikä se olisi ollut liikaa. Naamio ei tehnyt ihmeitä ja ikävä tuli silikoneja :) Tosin testasin huvikseen niin, että käytin yhdellä kerralla pelkkää shampoota ja toisella sekä shampoota ja hiusnaamiota, niin ero oli kyllä aika selkeä. Latvat olivat hallitummat ja siloisemmat kuin pelkän shampoon kanssa. Tietenkin. Ja hyvä niin, mutta muita, paremmin sopivia tuotteita hiuksilleni, on olemassa.

Suositteko te luomua vai silikoneja vai jotain siltä väliltä?

2 kommenttia:

  1. Yleensä en kyllä ostovaiheessa purkkien kylkiä pahemmin tiiraile. Mutta niin mielellään kun sitä luomua käyttäiskin, niin tartten hieman silikoneja, että harja menee hiuksista läpi pesun jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sama homma. Kyllähän sitä luomua olis kiva käyttää, mutta kun silikonit vaan toimii paremmin!

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!