torstai 5. huhtikuuta 2012

Löytöjä

Nellyltä tuli jotain mainospostia ja sieltähän ne kaipaamani keltaiset ballerinat löytyisivät. Eivät edes maksa kovin paljoa, mutta olen päättänyt, etten tilaa mitään, niin nyt täytyy olla ilman. Tein silti kiusallani kollaaseja kaikesta muusta kivasta ja keväisestä, mitä löysin.
Nyxin mattalakkoja*, jotkut on alessa, muut normihintaan.


Twilight Beauty -tuotteita alessa*, nämä siksi, että parin ekan elokuvan tultua nyt telkkarista, innostuin taas lukemaan kirjoja uudelleen. Okei, hyppäsin ykkösestä suoraan neloseen kylläkin. Ja onhan meillä ne leffat hyllyssäkin, mutta jostain syystä saan enemmän fiilistä, kun joku leffa tulee telkusta.


Koruja alessa*, korut on aina kivoja.

Koodilla EASTER10 saa Nellyltä -10% loppusummasta pois pääsiäisviikonlopun ajan  (7.-9.4.), mutta se ei tosin koske näitä aletuotteita (eikä kosmetiikkaa ylipäätään), joten aika turha koodi tähän hätään :DLisäksi Membersillä* on nyt muutaman päivän Nelly-kenkiä alessa, jopa halvemmalla kuin Nellyn alessa (samat kengät). 9,90 e tai 25 e per pari. Eli nyt kannattaa liittyä, jos ei vielä Membersin jäsen ole.

Niin ja sitten on vielä pakko näyttää tämä Membersiltä löytyvä mekko:


Jos nyt ikinä olisi tilaisuutta, jossa tuota Club L:n mekkoa tarvitsisi, niin kuinka hyvin sen kanssa sopisi Color Clubin glitterlakka Wish Upon a Rock-Star mustan pohjan päällä :)


Ei tässä muuta. Nuo vihreät kengät olisivat kyllä aika mageet. Totta puhuen tein tämän postauksen aamulla, kun en kestänyt sitä, että nuo sinihopeat kynnet keikkaloi tuossa ekana postauksena. Liian lyhyet kynnet, liian sottaiset lakkaukset. Ensi kerralla tsemppaan ja teen jotain ajatuksen kanssa, jos voitte sen uskoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!