torstai 26. huhtikuuta 2012

Glitzy Lips in actionKerroinkin jo hiljattain Glitzy Lips -huulifolioista ja nyt sain ilokseni testattavakseni tällaisen ihanuuden. Väittelin itsekseni, testaisinko sateenkaaren väristä RainbowDaria vai suht normaalin sävyistä, normibiletykseen sopivampaa PinkRosaa, mutta tulevaa vappua silmällä pitäen päädyin sitten sateenkaaren väreihin.

"Silmiinpistävät huulifoliodesignit eivät haalistu, lohkeile tai tahraa 8 tuntiin.


Pakkaus: Jokainen pakkaus sisältää noin 1,5 metriä GlitzyFoliota ja GlitzyStix-liimaputkilon (7,8g). Jokaisesta rullasta tulee noin 20-25 huulimeikkiä riippuen luonnollisesti tekijän taidoista. Nettisivuilta löytyvä video opastaa GlitzyLips-folion käytössä. "


Tämä puoli ulospäin.
Tämä puoli huulia vasten.
Ohjeethan ovat perusteiltaan helpot: levitetään primeri, annetaan kuivua, painetaan foliot huulille ja repäistään pois. Kehotan kuitenkin ihan ensimmäiseksi katsomaan tuon videon ennen kuin alkaa säätämään tämän kanssa. Säästyy monelta murheelta, t. Kokemusta on :) Ohjeet luettuani kuvittelin handlaavani tämän ilman video-ohjeistusta, mutta olin aika väärässä. Ensinnäkin yritin laittaa foliota värikäs puoli huulia vasten, mutta se siis laitetaan tuo ruskea puoli huulia vasten. Toisekseen ajattelin, että yksi pätkä riittää kummallekin huulelle eli että ne laitettaisiin yhtaikaa, mutta ei. Yksi pätkä alahuulelle ja yksi pätkä ylähuulelle. Ja ne kannattaa mitata huolella ennen leikkaamista, t. Kokemusta on :) Siis korjaan muuten sen verran, että jos on ohuemmat huulet niin yksi pätkä kyllä varmaan riittää ja rullaa säästyy, kun voi tehdä kerralla kummatkin huulet.
Lisäksi kannattaa levittää huolella pohjustusaine (joka videolla on huulilla ihan sinistä, mutta itselläni ei jostain syystä ollut, joten kuivumista läpinäkyväksi ei nähnyt yhtä selkeästi kuin videolla) ja lisäksi itse folio on syytä levittää ajatuksen kanssa koko huulelle. Näin voidaan estää se, ettei lopputulos ole tällainen:


EI NÄIN! :)

Sitten alkoi sujumaan vähän paremmin.

Tokalla kerralla onnistui paremmin, mutta vieläkin on petrattavaa.
Kimaltelee kuin vappupallo!


Näitähän olisi voinut vielä parannella laittamalla päälle uusi folio, mutta en onnistunut siinä! Uusi kerros vain repi vanhan pois. Tein vissiin jotain väärin. Piti sitten lopettaa ennen kuin hermo menee. Itsellä kului varmaan puoli rullaa, kun hermostuksissaan yritti sitten vääntää näitä uusiksi. 


Vapun lisäksi mieleeni juolahti, että kesän polttareihin sun muihin tyttöjen kinkereihin nämä huulifoliot sopisivat kuin nenä päähän, joten harkitkaapa kesän kaasot ja morsiusneidot bileisiinne näitä. Voisi morsio olla ihmeissään, kun saisi teiltä kunnon make overin ;) Ja tosiaan yhdestä rullasta voi saada jopa 25 huulet tehtyä eli  koko polttari-/synttäriporukka saakin siinä samalla samanlaiset bilehuulet. Eipähän jäisi epäselväksi, ketä porukkaan kuuluu :) Tällaiselle tumpelolle on hyvä, että yhdestä paketista riittää materiaalia. Ja tämä nimenomainen RainbowDar-sävyhän nyt on ihan ehdoton sitten myös uudelle vuodelle, eikö?


Vielä saattaa keretä vapuksi tällaisen itselleen hommaamaan, sillä Glitzy Lipsejä voi tilata Kynnet.com-verkkokaupasta. Hinta 36,90 e. Toimitusajan luvataan olevan 1-3 arkipäivää, joten hophop.


En muuten ehtinyt testata 8 tuntia, kun halusin tämän postauksen nopsaan ulos (vapun vuoksi), mutta tuntui tosi kestävältä. Aluksi tuntui vähän tahmealta, mutta sitten folio "kuivui". Sormella kokeiltaessa huulilla ei tuntunut olevan mitään, mutta toki itse tuntee, että niillä jotain on (suuta liikutettaessa). Hyvin näillä pussailla voi, mutta suuteloimaan en lähtisi ihan siksi, että olisi se vähän outoa :) Joka tapauksessa uskon näiden hyvinkin kestävän sen 8 tuntia, vaikka syöminen/juominen varmasti näitä vähän kuluttaa.


Pitää vissiin muutaman kerran harjoitella näiden laittoa, olen aina vähän onneton tällaisissa käytännön jutuissa... Uskon, että kärsivällisemmät ihmiset onnistuvat tässä heti, ohjeethan sinänsä ovat simppelit. Itse en aina varmaan odottanut tarpeeksi primerin kuivumista. Eiköhän muissa blogeissa ala näkyä näitä hienommin tehtyinä ;)


edit.// Tämä folio oli superhelppo poistaa. Itsellä sattuneesta syystä oli vauvojen puhdistusliinoja, jolla lähti nätisti ikään kuin kuorittuna pois.

Huulifolio on blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!