lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hellävarainen Nivea-satsi

Minulla on joku Nivea-buumi päällä, koska ihan hirmusti on ollut ja on tällä hetkellä Niveaa käytössä. Nyt muutaman loppuneen Nivean puhdistusaineen kasvoille esittelisin tässä välissä.


Vanhentuneen Nivea Visage Youngin Wash Off Cleansing Gelin uudistuneen version voit tsekata täältä. Eli nykyäänhän tuo Young-sarja on nimeltään Pure Effect. En tiedä, onko koostumus juurikaan muuttunut. Joka tapauksessa tämän vanhan version plussaksi voi laskea pumppumekanismin, joka on aina paras. Läpinäkyvä pullo myös mahdollistaa sen, että tuotteen loppumetritkin ovat selvästi näkyvillä eikä yllätyksiä satu.

INCIin sen kummemmin paneutumatta totean (minkä INCIstäkin kyllä huomaa), että tämä oli superhellävarainen aine. Ei varmasti kuivata herkempääkään ihoa eikä kiristä tai kirvellä. Oli siis tosi hellää ainetta ja koostumukseltaan paksua. Ei vaahdonnut, mikä itseäni harmittaa, kun pesutehoon en juuri koskaan usko ilman kyseisen kriteerin täyttymistä. Myös aika vaikea pelkällä vedellä putsata pois, jää vähän lillumaan ihon pinnalle, pesusienellä onnistuu paremmin. Ehken kokeillut tarpeeksi lämmintä vettä.

Kaiken kaikkiaan itselleni talvisen kuivalle iholle ihan passeli tuote, mutta tuskin enää tuota uudistunutta versiota ostan. Ei kuitenkaan niin paljon sytyttänyt.


Wash Offin jälkeen otin käyttöön Refreshing Water Cleansing Gelin, joka oli astetta kivempi tapaus. Tämäkään ei ihan älyttömästi vaahdonnut, mutta putsasi kai naaman ihan okei. Tuntui, että tämänkin putsaus naamalta oli sitten taas oma ongelmansa, mutta motivoipa käyttämään pesusientä. Eikä se niin vaikea juttu ollut kuin tuossa ensimmäisessä tuotteessa.

Ei minulla tästä ole ihmeitä sanottavanani. Hellävarainen oli tämäkin ja sopii herkemmällekin iholle varmasti. Ihan okei, voisin käyttää uudelleenkin ihan heittämällä. Kivan raikkaan tuntuinen tuote. Tämäkin on pikkuisen uudistunut.


Kahden edellä mainitun tuotteen rinnalla käytin sen kuopatun Young-sarjan Clean deeper! -puhdistugeeliä, joka sisälsi kuorivia mikrohiukkasia. Tämä oli erityisesti iltakäytössä ja tykkäsin kovasti. Sopi mielestäni todellakin tosi kivasti päivittäiseenkin kuorintaan, koska ne rakeet eivät olleet mitenkään kovakouraisia. Eli niitä ei ollut ihan miljoonasti, mutta tarpeeksi kuitenkin. Ne eivät myöskään raapineet ihoa, vaan olivat kyllä superhellävaraisia. Iho tuntui silti puhdistetulta ja raikkaalta jälkikäteen.

Nyt tuo kuorinta on uudistunut tämännäköiseksi. Tuotteen nimi on säilynyt, Young-sarja tosiaan on vain Pure Effect, jonka pienellä näkee jo tässä vanhassakin purkissa.

Yhteenveto: Kaikki tuotteet olivat hellävaraisia, mikä on aika jännä huomio ekasta ja kolmannesta tuotteesta, kun ovat kuitenkin vähän epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja. Kiva huomata, että se ei ole synonyymi ihon verille raastavasta tuotteesta ja alkoholin tuoksusta :) Tuotteet ovat vähän ulkonältään ainakin uudistuneita, joten ihan hyvä käyttää näitä vanhoja pois.

Tällä hetkellä käytössä on Nivealta vielä yksi puhdistusaine, kasvovesi sekä päivävoide, joista juttua sitten vähän myöhemmin.

ps. Sori, että unohdin ottaa tuotteista esteettisempiä kuvia ennen niiden tyhjentymistä :o

4 kommenttia:

 1. Tämä oli kiintoisia arviointi, varsinkin kun vertailua oli saman merkin alta. Itseltäni löytyy kaapista aina ihon kosteuttajaksi Nivea Creme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tekee kyllä hyvää testailla saman merkin sisällä, niin tietää, mikä tuotteista itselle sopii parhaiten. Vielä tosiaan testissä lisää Niveaa :) Nivea Creme on kyllä ihan ykköstä!

   Poista
 2. Kiinnostava postaus, itse oon testannu vain tota viimeistä puhdistusgeeliä (senkin ostin houkuttelevan paketin vuoksi) mutta tykästyin Nivean putsareihin silti :) lisää tälläistä siis kiitos :))

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoa että joskus kunnon teiniaikoina(ehehh eihän mulla vieläkään ole ikää enempää kuin 21.. :D ) tuli tätä kokeiltua mutta silloin ainakin vaikutti että Nivea Visage Young tuotteet olivat aivan kuraa... En tiedä pitäisikö kokeilla uudestaan kun on kerran nimikin muuttunut mutta silloin jäi paha maku suuhun, vai pitäisikö sanoa että kasvoille! :D

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!