perjantai 27. huhtikuuta 2012

FlipstickKevät on uutuuksien aikaa ja uusia tuotteita tulee kauppojen hyllylle jatkuvalla syötöllä. Kun näin Max Factorin uudet Colour Effect Flipstick -puikot, minulla löi hetken tyhjää. En jotenkin hiffannut yhtään, mistä oli kyse. Puikko, jonka molemmissa päissä on huulipuna, okei, mutta sävyt olivat jotenkin tosi hassut.


Toisessa päässä oleva sävy oli kyllä ihan normaali, mutta toinen jotenkin tosi hohtava. Varsinkin Gipsy Red -sävyn kullanhohtoinen väri oli ensisilmäyksellä tosi omituinen. Sitten luin tiedotteen puikoista ja tajusin. Ja sitten naureskelinkin pari minuuttia, koska jes! Tuli vastaan jotain uutta ja kivaa ja jotain, mitä en osannut odottaa. Vaikutti heti paljon kivemmalta kuin Factorin aikaisemmat luomiväripuikot, joita en hiffannut alkuunkaan.

Näin se siis toimii:

Näitä voi käyttää miten päin vain. Voi käyttää erikseen tai laittaa tummaa pohjalle ja muuttaa sävyä hiukan vaalealla, hohtavammalla värillä. Tai laittaa vaikka vähän tuota hohtavaa väriä huulten keskelle pullukoittamaan huulia. Nerokasta!

Gipsy Red

Ekassa kuvassa kumpikin erikseen, tokassa kuvassa punaisen päällä kultaa.Kultaisen kanssa tuosta jo muutenkin täydellisestä punaisesta tulee korallisempi. Ihan superi kesäväri, oletteko samaa mieltä? En ikinä uskaltaisi ostaa tämänväristä itse, joten olen kiitollinen, että sain tämän. Tämän kanssa matchy-matchy-kynnet ja olet ready to go... mihin vaan ;) Tuo kultainenkaan väri ei sitten huulilla ollutkaan laisinkaan niin paha kuin olin kuvitellut, oikeastaan se sopi minulle :) Tosin varmasti bruneteille sopii vielä paremmin. Epäonnistuneena rajauksina punahuulikuvissa on joku Ariane Indenin punainen kynä.


Bloomy Pink

Sama juttu eli tokassa kuvassa tumman värin päällä vaaleanpunaista.


Tämän  värit ovat lempeämmät eikä tuo tummempi lilahko (sori, käytin nimityksiä tumma ja vaalea, kun en osannut nimetä tummaa väriä muuten...) näytä huulilla pahalta tai pyntätyltä. Tosi jees väri, josta tulee melkeinpä vieläkin luonnollisempi tuon hohtavan kanssa. Tätä voi käyttää huoletta arkena ja 
juhlana. Tuo vaaleanpunainen on muuten aivan ihana. Ei hohda tuksusti vaan silleen kivasti. Ihana.

Värit ovat pigmenttisiä ja peittäviä, eivät tunnu kuivattavilta huulilla. Oikein kivoja. Tummat ovat tietty peittävämpiä ja vaaleat aavistuksen läpikuultavampia, mutta kyllä vaaleatkin ovat peittäviä. Suorastaan liukuvat huulille ja huulet ovat kuin huulirasvalla vedellyt. Tykkään koostumuksista todella paljon.

Mitä olette mieltä: jei vai nej? Minun mielestäni aivan mahtava ja kekseliäs uutuus :)

Flipstickit ovat virallisesti kaupoissa 1.5. alkaen, mutta ainakin Citymarketin kuvastossa puikot jo olivat. Lisäksi Sokoksen verkkokaupasta punat* löytyvät myös ja koodilla VAPPUHUULET saa 15 % punien hinnasta pois. Lisäksi toimituskulut ovat 29.4. asti pyöreät 0 euroa, joten uskaltaisin väittää, että tuolta Sokoksen netistä punan saa tällä hetkellä halvimmalla. (Tuo koodin etu koskee siis kaikkia punia.) Normihinta on 10,90 e ja Suomen valikoimissa on 5 sävyä.

Nimi Flipstick tulee muuten siitä, että voit kääntää (=flip) puikon. Flip it. Mix it.

Flipstickit ovat blogin kautta saatuja.

6 kommenttia:

 1. Olet saanut tunnustusta blogissani!

  VastaaPoista
 2. Tämä punatyyli yrittää aina säännöllisesti pukata tulemaan,muttei koskaan ota kunnolla tuulta purjeisiin.
  Tuli kyllä heti mielleyhtymä niihin karmeisiin luomiväritötteröihin.

  VastaaPoista
 3. mä taisin nyt kyllä ihastua tuohon gipsy rediin.. :D oijoi, koitan vastustaa kiusauksia, saa nähä miten käy.. mut ihan kiva idea nois kuitenki, toimii varmaankin paremmin ku vastaavat luomivärit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Joo, PALJON parempia kuin ne luomivärit!

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!