maanantai 9. huhtikuuta 2012

Mitä kuuluu? - Age Rewind

Pari vuotta sitten esittelin nopsasti Prettystä superhalvalla tilaamani Maybellinen peiteaineen silmille. Jopa lifting-efektiä silmänalusille lupaava voide on ollut in ja out käytössäni, tällä hetkellä taas vahvasti in.

Ja vaikka kuva antaa niin ymmärtää, niin en oikeasti katso kieroon... Tai edes karsasta. En vaan millään jaksanut ottaa uusia kuvia :) Enkä siis osaa näköjään päättää kuvaa ottaessani, katsonko suoraan kameraan vai kameran etunäyttöön. I'll work on that ;)

Tykkään tästä tuotteesta kovasti. Vaikka tuote täytyy levittää käden kautta eli valmista "sivellintä" ei ole, niin tuote tekee niin kivasti tehtävänsä ja kirkastaa koko katseen, etten voi olla vihanen. Sitä paitsi käytän sormia eniveis levityksessä, vaikka kyseessä olisikin sivellintyyppinen ratkaisu, joten eipä hätiä mitiä. Yläkuvasta ei oikein näe, miten tummat silmänaluseni oikeasti tällä hetkellä ovat, mutta joka tapauksessa tuote peittää ne mainiosti.


Tämä tuote on varmaankin uudistunut Instant Age Rewindiksi (villi arvaus), joka on tuotteen nimi Jenkeissä. Suomessa ei näköjään luoteta moiseen nimeen, sillä tuote löytyy hyllyiltä nimellä Instant Anti-Age The (Eraser) Eye.


ps. Tsekatkaa muuten oikeasti, miten paljon enemmän Maybelline-tuotteita Jenkkilässä onkaan? Aivan ihania tuotteita.

6 kommenttia:

 1. Vitsi nauroin noille kuville ku sulla on silmät kierossa :D ei pahalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, tuli itsekin naurettua pikkusen :)

   Poista
 2. Noi värilliset huulirasvat on tulossa mun mielestä Suomeenkin piakkoin. Mielestäni luin jostain blogista niistä. Ellen nähnyt unta. :) Osa niistä on värillisiä ja osa kai tavallisia, mutta kaikkien hylsyt on tollasia ihanan värikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, sepä kiva! Toivottavasti muutkin tuotteet rantautuisi tännekin :)

   Poista
 3. Ei hitto olis pitänyt mennä tonne maybellinen sivuille ollenkaan! Nyt on koko kone ihan kuolassa kun siellä oli niin paljon kaikkea kivaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä lista valmiina, jos joskus tulee Jenkkeihin lähdettyä :D

   Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!