perjantai 20. huhtikuuta 2012

Secret Sale

Nellyllä alkoi sala-ale* ja hyppäsin joka toisen bloggaajan kelkkaan ja väsäilin vähän kollaaseja. Tein nämä jo torstaina, joten toivottavasti kaikkea on vielä saatavilla. Koodeja aleen on siellä sun täällä, esimerkiksi koodilla MIDSALE50 pääsee aleen jo ennen muita (avautuu kyllä kaikille viikonloppuna, ilmeisesti jo tänään? Silloin ei koodeja tarvita On nyt auki kaikille).


Ensin mekot ja kengät kolmella teemalla, en tosin kehota käyttämään pareja yhdessä välttämättä (no, ehkä tuo hopeaparivaljakko voisi mennä).

Rento leopardimekko* sopii mihin vaan. Leopardikengät* voisivat olla kiva piristysruiske muuten yksiväriseen asuun. Yhdessä pari voisi näyttää vähän hassulta, kun ovat vähän erikuosista leopardia.

Tyylikäs mustavalkoinen mekko* on varma valinta mihin tahansa kesäjuhlaan. Ihanat "seeprakengät"* tuovat vähän iloa vaikka mustaan mekkoon.

Hopeamekko* sopii iltamenoihin :) Harmaat, tekonahkaiset kengät* ovat aika perustyylikkäät. 19,95 e ei ole paha raha näistä. Korkokin on 10 cm eli minäkin saattaisin osata kävellä näillä.

Sitten sekakollaasi inspiraationaan kesä ja hempeys :)


Ihana kaksivärinen kesämekko* nousi silmille Nellyn alen ehdottomana lempparina! Oma kroppa ei tällä hetkellä vaan suostuisi ahtautumaan tähän... Nyyh. Olen aina tykännyt vaaleanpunaisen ja harmaan (kuvassa näyttää tosi vaalealta kyllä) yhdistelmästä.

Söötti laukku* alligaattorikuviollista nahkaa, käy :)

Kiva sydänkoru*. Tykkään itse kovasti kaikesta sydänhärpäkästä.

Illaksi ;) Aika kiva setti* ottaen hinnan huomioon. 13,95 e, johon kuuluu yöasun lisäksi myös pikkarit. Wonderland nousi omaksi suosikiksi ihan merkkinä, kun jokin aika sitten tilasin Nellyltä Wonderland-setin. Ihanat rindet nostavat buubsit paikoilleen ;)

Korallinpunainen kynsilakka* sopii kesään kuin jäätelö! Jäätelöstä puheenollen, oletteko maistaneet Fazerina-tuuttia? Sairaaaaaan hyvää! Parempaa kuin Geisha. Siis aivan ihanan makuista.

Väriä ja koruja!



Ihana, suureellinen koru* täyttää avonaisen kaula-aukon.

Sydänsydänsydän*, tarvitseeko muuta sanoa?

Bagladyn oranssi käsikoru* piristää kesän ruskettamaa ihoa tai miksei kalpeaakin sellaista :)

Friis & Companyn pirteät sulkakorvikset* (10,95 e!) tuovat Pocahontas-meininkiä terassiasuun.

Oranssi kynsilakka* saa sormenpäät hehkumaan.

Nails Inc 3D Glitter Polish sävyssä Blue Glitter* sytyttää kotiäidinkin!  ;)

Siniset mokkabootsit* piristävät kevätasua ja sopviat farkkujen kaveriksi.

No niin, pitäisiköhän sitä yrittää kehitellä jotain oikeaakin asiaa, huomenna sellaista kyllä luvassa. Huomaan kyllä, että on pieni suvantovaihe eikä jutunjuurta ole. Tai sitten olen vain laiska. Sekin on paljon mahdollista. Kollaaseja on niin helppo tehdä sohvalla pötkötellen :) Paitsi että piakkoin luvassa kyllä juttua Max Factorin veikeistä uutuuksista, kun vain saan kuvia otettua.
                                              

2 kommenttia:

  1. Hih! Katsoin ensin ihmeissäni, että mikä ihmeen söötti laukku, tuohan on lävistyskoru....ennen kuin sitten silmä tarkentuikin katsomaan, että onhan se tosiaan laukku :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!