torstai 28. huhtikuuta 2011

Leveä, valkoinen hymy haussa!

Joku saattaa muistaa, että olen kerran aiemmin buzzannut. Tuolloin testiin pääsi pesuaine, mutta nyt ollaan jo lähempänä blogin maaperää.


Eli Buzzadorilta (lisätietoa täällä) lähettivät minulle uutta Pepsodent White Now -hammastahnaa (Glacier Fresh). Itselleni sain normikokoisen tuubin sekä WhiteSystem-hammasharjan sekä näiden lisäksi monta pienempää näytekappaletta tahnasta ystäville, tuttaville ja perheenjäsenille jaettavaksi. Eli tarkoitushan on taas se, että testailen itse hammastahnaa, kerron mielipiteeni ja keräilen kokemuksia myös heiltä, jotka tuotetta kauttani pääsevät testaamaan. Nämä palautteet saa puolestaan Pepsodent.

Tämä hammastahnahan on siitä jännä, että se lupaa valkoisemman hymyn välittömästi. Lupaus pohjautuu tahnan sisältämään Blue Covarine -ainesosaan, joka muodostaa sinistä vaahtoa, kun hampaita harjataan. Pigmentti luo kalvon hampaiden päälle ja muodostaa välittömän valkaisevan vaikutuksen. Ja totta kai tahna lupaa tehdä hampaista valkoisemmat myös pitkällä aikavälillä, kun tuotetta käytetään säännöllisesti.


Ja jos nyt vielä vähän mennään syvemmälle tuohon logiikkaan, niin kerrottakoon, että sininenhän on siis keltaisen vastaväri. Ja kun hampaille muodostuu sininen kalvo, se toimii optisena suodattimena, joka saa hampaat näyttämään vähemmän keltaisilta. Tämä kalvo pysyy hampaiden päällä riippuen syljentuotannosta, ja heikkenee sitä mukaa, kun syö tai juo eli vähän kuin huulipuna.

Nyt sitten siihen omaan mielipiteeseeni, kun olen tätä tahnaa muutaman kerran kokeillut (ne pitemmän aikavälin tulokset selviävät sitten myöhemmin.)

Ihan ensinnäkin täytyy kertoa, että käytän normaalisti sähköhammasharjaa, johon olen ollut tyytyväinen. Kuvittelinkin vain testaavani nopsasti tuota WhiteSystem-hammasharjaa, jonka sain vaaleanpunaisena! Mutta tykästyinkin siihen kovasti. Pienen sähköhammasharjan jälkeen oli tervetullutta vaihtelua pestä hampaat suurella harjalla, joka ylettyi joka hampaaseen (myös niihin ikäviin viisaudenhampaisiin, joita en ole vielä uskaltanut käydä poistattamassa!). Jatkan siis tuon hammasharjan käyttöä ehdottomasti. Ja tämä harja sisältää perliittiä, joka on hammaslääkäreidenkin käyttämä ainesosa, kun hampaita kiillotetaan ja tummentumia poistetaan.

Noh, sitten siihen hammastahnaan. Vaahto todellakin oli sinistä ja tahna vaahtosi todella kivasti ja mukavasti (Tässäkin suhteessa vaadin vaahtoa! Kuten vaadin suihkugeelissä yms.). Suhtauduin tähän kokeiluun ehkä vähän ennakkoluuloisesti, mutta kun oikein irvistelin peilin edessä, niin voin kyllä vakuuttaa yllättyneeni, kun huomasin, että kyllä se vaan taisi toimia! Sen lisäksi, että hampaat näyttivät huomattavasti puhtaammilta, ne näyttivät myös vaaleammilta ja jotenkin kirkkaammilta ja kauniimmilta. Olen kyllä todella tyytyväinen nyt jo muutaman kokeilun jälkeen, mutta luonnollisesti jatkan tahnan käyttöä ja testailen, mihin kaikkeen se oikeastaan kykenee!

Ja nyt testataan vielä, kuinka moni luki tänne asti. Huomasinpa, että minulla on tuossa hollilla ylimääräinen kirjekuori ja postimerkki, joten sille, kuka sanoo ekana 'hep!' lähtee Pepsodent-tahnaa näytetuubi!

EDIT. Nunanna oli ensimmäinen! Jätin loput hepit julkaisematta, mutta jos joku ei usko, niin voin julkaista :)


Ainoa vaatimus on, että saan laittaa sähköpostitse myös muutaman kysymyksen tuotteesta, johon toivon vastauksia, kun tahnaa on kokeiltu. Eli huuda 'hep!' kommenttilootaan, niin kerron, kuka oli ensimmäinen onnellinen, jolta toivon sitten sähköpostiosoitetta, jota kautta voin kysäistä yhteystiedot, jotta tiedän, minne tahnan lähetän.

Ja, jos joku haluaa myös ilmaisia tuotetestauksia, niin liityhän Buzzadoriksi täältä ja ilmoitathan suosittelijaksi Glossin eli minut!

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Volume Boost... kyllä käy!


Tämä Wellan Wellaflex Volume Boost on muuten aika täydellinen hiuslakka. Ei mitään valittamista. Pitää kiharat kunnossa, saa tukan näyttämään tuuheammalta, ei kökköönny, levittyy hyvin, tuoksusta ei valittamista.... Perfect.

Mikä on teidän suosikkinne?

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kirsikasta papaijaan

 

Niin se vain loppui ja äkkiä loppuikin. Voitelin kroppaa Bottega Verden kirsikkaisella vartalovoiteella, josta riitti ehkä pariksi viikoksi koko vartalon pehmikettä. Hintaa tällä tuotteella on 12 euroa, joten verrattuna moneen muuhun voiteeseen tämä on tietysti aika tyyris tapaus. Kuitenkin tässä oli niin paljon kaikkea ihanaa tungettuna yhteen upeaan, vaaleanpunaiseen pakettiin, että eivät ne rahat nyt ihan hukkaan mene, jos tämän ostaa.

Ensinnäkin koostumus: pehmeä, kermainen suorastaan... Kun levittää iholle, niin iho tuntuu heti ihanalta ja samettisen pehmeältä. Tästä tulee yksinkertaisest hyvä fiilis!

Tuoksu on miellyttävä, mutta ei liian voimakas, joten siitäkin vain plussaa. Ja lisäksi tämä vielä imeytyy nopeasti, joten vaatteet voi lykätä päälle melkein saman tien.

Ah, ihana.

No, korviketta piti tietysti metsästää, joten päätinpä palata tuttuun papaijan tuoksuun.


NatuViven hiusihanuudet loppuivat juuri, mutta kokeillaanpas nyt, miltä saman papaijasarjan vartalovoide tuntuu. Plussapalloja tulee heti ainakin pumppupullosta. Enpä muistakaan, olenko kovinkaan usein päässyt käyttämään pumppupullossa olevaa kroppavoidetta. Katsotaan, mitä tällä saa aikaiseksi!

torstai 21. huhtikuuta 2011

Papaijapari ja tehokas(ko) tehohoito

NatuViven sampoo ja hoitoaine -pariskunta tuli tiensä päähän ja täytyy kyllä sanoa, etten koskaan ole ollut näin positiivisesti yllättynyt apteekin tuotteista. Ja nyt en puhu reseptilääkkeistä, vaan nimenomaan kosmetiikkapuolesta. Tykkäsin kovasti.


Sampoo vaahtosi mukavasti ja pesi hiukset todella hyvin. Ei myöskään latistanut kutreja, vaan piti ne sopivan tuuheina. Myös papaijan mahtituoksu oli ehdotonta plussaa... Ja klikattavat korkit olivat kummassakin törpössä loistavat!

Hoitoaine hoiti hommansa, mutta niin kuin seuraavankin tuotteen kohdalla tulee huomioiduksi, niin en koskaan innostu hoitoaineista tai tehohoidoista siinä määrin kuin sampoista.

Mutta... ja tämä on iso MUTTA... ehkä ensimmäistä kertaa koskaan sain kulutettua sampoon ja hoitoaineen suht samaan aikaan loppuun. Yleensä hoitoainetta jää vielä puoli purkkia. Päättelin tämän johtuvan siitä, ettei tämä NatuViven hoitsikka ollut mitään erityisen täyteläistä, vaan pikkaisen litkumpaa, joten sitä tuli myös laitettua enemmän kerrallaan.


Eli myös 4R:n vahvistava tehohoito kohtasi loppunsa ja vaikka tuote olikin jees, ja tykkäsin kyllä, niin ei minulla silti ole sen kummempaa sanottavaa siitä.

Minulla on siis hoitoaineiden ja tehohoitojen kanssa vähän se ongelma, etten oikein huomaa koskaan mitään suurempaa eroa. Siis luultavasti niistä on paljonkin apua esimerkiksi sähköisyyden poistamisessa, hiukseni eivät ole lainkaan sähköiset olleet NatuViven ja 4R:n käytön aikana, ja varmasti osa kiitoksesta kuuluukin niille. Pipokaudella hiusten epäsähköisyys kun tuskin on mikään takuuvarma juttu. Ja toki kaikki hoitoaineet ja hiusnaamiot sun muut auttavat ihan älyttömän paljon kosteiden hiusten kampaamisen kanssa. Mutta siis kaikki tuotteethan näin tekevät, eikö? (Laitan toki hoitoainetta joka pesun yhteydessä, joten en edes tiedä, millaiset hiukset olisivat ilman.) Mutta pointti on siinä, että kaikki ne tekevät vähän samaa. Kaipaisin jotain vau-faktoria.

Oletteko siis törmänneet johonkin erityisen hyvään hoitoaineeseen, tehohoitoon tai hiusnaamioon, jonka vaikutuksen oikeasti huomaisi? Ja millaisia vaikutuksia te kaipaatte hiustuotteilta? Itselläni on kaappi täynnä erilaisia hiustuotteita, jotka lupaavat vaikka mitä ja eri asioita, mutta silti tämä kyseinen hiustuoteryhmä jotenkin vaan tuntuu olevan samasta muotista väännetty. Osaako joku oikeasti erotella hiuksistaan, että nyt tämä vaurioituneiden hiusten tuote auttoi tuolla ja tuolla tavalla ja tämä tuote kosteutti tällä tavalla?

Tässä kuitenkin linkki laadustaan tunnettujen hiustuotteiden pikkuparatiisiin:

Laadukkaat tuotteet hiustenhoitoon Hiusverkko.fi:stä
Tigi, Redken, Fudge, SIM ja muut huippumerkit.

Muistathan Gillette-kisan?

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Gillette-kisa!

No, nyt on bongattu hauska kilpailu, jonka palkintona ovat uudet kesävaatteet!

MTV ja sileiden säärten pelastaja Gillette kaipaavat nyt vinkkejä parhaista sääret paljastavista asuista. Eli palkkaapa poikaystävä tai kaveri nappaamaan kuva itsestäsi sortseissa, hameessa, mekossa tai muussa upeassa asussa ja lähetä kuva kilpailuun 1.5. mennessä. Palkintona on siis vaatteita 1000 euron arvosta, että ei mikään huono motivaattori :)

Lue lisää osoitteesta www.musictelevision.fi/justlegs ja tsekkaapa oheinen video. EDIT. Kilpailu päättynyt!

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Laura Rosé

Niin se vain on lomalaisen vaikea saada kirjoitettua tänne mitään järkevää. Tai edelleen ongelma on sama kuin aina eli laiskuus iskee siinä vaiheessa, kun kuvia pitäisi alkaa siirtelemään koneelle, kirjoittaahan voisin ummet ja lammet.

Jos nyt kuitenkin kertoisin uudesta projektistani. Eli minulla on about miljoona hajuvettä, ainakin siltä tuntuu. En tarvitsisi kuin yhden kerrallaan, ja pelkään, että tuoksut menevät huonoksi käyttöönottoa odotellessaan. Toisaalta taas en halua availla niitä turhaan ja käyttää kaikkia yhtaikaa, koska silloin näin ainakin tapahtuu. Eli mahdollisuuksien mukaan säilytän ne pahvibokseissaan. Ja olenkin nyt päättänyt käyttää yhden tuoksun kerrallaan pois, mutta damn, se on vaikeaa! Yhden tuoksun käyttäminen loppuun kestää vaatimattomasti ikuisuuden, ja kun tähän lisätään vielä se fakta, että beibin syntyessä tuoksujen käyttö varmasti ymmärrettävistä syistä lopahtaa, niin olen kyllä ihan pulassa!


No, eniveis, ensimmäinen tuoksu, jonka loppumista odottelen, on ihana, vaaleanpunainen herkku nimeltä Laura Rosé Laura Biagiottilta. Kaunis, tyylikäs pullo pinkkine sisältöineen on kylppärin kaunistus, mutta nyt sen on aika kulua pois! Jos jossain törmäätte rutkasti Laura Rosélta haisevaan tyttöseen, niin se olen minä, joka ylenkäyttää tätä saadakseen sen kulumaan nopeammin. Mutta vain siksi, että tuoksuja on liikaa, sillä Laura Rosé on oikeasti herkullisen tuoksuinen, mutta ainesosia tai tuoksuelementtejä en ala erittelemään, kun en niistä rehellisesti sanoen mitään ymmärrä.

Ja jos joku miettii, miksi en vain luovu tuoksuistani, niin en pysty! Jotkut niistä ovat pahvibokseissaan JA muoveissaan enkä tiedä, miltä ne tuoksuvat (olen siis esim. saanut niitä tms..), joten en voi ottaa sitä riskiä, että luovun jostan herkkutuoksusta.

Lempparini on silti edelleen Escadan Aboslutely Me! Nam...

Laadukkaat tuotteet hiustenhoitoon Hiusverkko.fi:stä
Tigi, Redken, Fudge, SIM ja muut huippumerkit.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Ja remmiin astuu... Mineral Miracle!


Se Maybellinen puuterihan loppui melkein saman tien, joten siitä ei jäänyt sen kummempaa mielipidettä. Tajusin vasta sen loputtua, että purkin pohjassa olevat ohjeet kannustivat käyttämään tuotetta kuin mineraalimeikkipuuteria eli sutimalla kabukilla pitkin nassua. Näin en sitä käyttänyt, joten senkin puolesta en sano siitä muuta kuin, että tykkäsin siinä mielessä, että oli silkkisen pehmoista ja piti kiillon poissa!


Maybellinen seuraajaksi tul MsChicin Mineral Miracle -puuteri, josta olen ensimmäisen kerran höpötellyt jo joulukuussa 2009!!!! Aika pitkään on siis saanut tuote seistä tuolla laatikossa, mutta hyvässä kunnossa se on säilynyt (no 24 kk se lupaakin säilyä avattuna eli nou hätä). Mielipide puuterista ei ole juurikaan reilussa vuodessa muuttunut.


Kyseessä siis aavistuksen valoa hohtava puuteri, joka helposti jämähtää yhteen kohtaan, kun sitä vipalla laittaa eli maltti on valttia tässä kohden. Ja tekniikkapuolessakin olen samaa mieltä vuoden 2009 -minäni kanssa eli, koska puuterissa ei ole korkeaa reunaa, niin käyttö on vähän varovaisuutta vaativaa.

Mutta jatkukoon tämän käyttö ja mielipiteiden keruu vielä, eihän sitä tiedä, mihin tämä vielä pystyykään!

Laadukkaat tuotteet hiustenhoitoon Hiusverkko.fi:stä
Tigi, Redken, Fudge, SIM ja muut huippumerkit.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

SOS Repairista kirsikankukkaan

Lotrasin Nivean superkuivalle iholle tarkoitetun SOS Repair -kroppavoiteen aika nopeasti loppuun ja kerrankin pysyin päätöksessäni rasvailla joka ilta kuivaa ihoani. Ja kyllä kannatti!


Nyt täytyy muistaa, etten voi tietää, että kiittelenkö puhtaasti rasvaa, joka teki vartalostani ihanan sileän (ja täytyy myöntää, että sain itseni useasti kiinni siitä, kun hivelin vauvanpyllyn pehmeää olkapäätäni)? Vai kiittelenkö yksinkertaisesti päätöstä voidella iho joka ilta ja olisiko näin ollen sama tulos ollut saavutettavissa millä tahansa rasvalla?

Jos nyt on valittava, niin kyllä kuitenkin annan kunnian itse voiteelle, koska sen vaikutukset olivat nähtävissä jo parin illan jälkeen. Vartaloni iho ei ole mitenkään superkuiva, mutta tämä kuivan ihon pelastaja kyllä teki suuren eron entiseen, paljon karheampaan ihoon. Tätä voisin hankkia lisääkin!


Seuraajaksi pääsi nyt kuitenkin Bottega Verden Kirsikankukka-vartalovoi, jota myös olen ehtinyt jo lotrailla voidella iholle harva se ilta ja, josta ei moneksi illaksi tällä törsäilyllä riitäkään.


Ylellisen tuntuista tuotetta käyttää kyllä mielellään, mutta tästä lisää myöhemmin!

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Numero 7

Käytän vielä hetken Bodarin C-vitamiinista seerumia, vaikka epäilen, että 10 päivää alkaa olla jo ohi, pitääkin tarkistaa, milloin sitä aloitin käyttämään.


Mutta Bodarin jälkeen testiin lähtee Suomeen rantautuneen No7-merkin seerumi, joka minulle lähetettiin testattavaksi.


 Huomasin vasta, kun sain seerumin käteeni, että sen tarkoitus on vähentää syviä juonteita ja ryppyjä, joita minulla ei ole, joten saas nähdä, onko tuotteesta minulle mitään hyötyä. Annan sitten äidin testata, jos tuntuu, että on täysin väärä tuote minulle.


Ai niin, olin todella reipas ja annoin kassillisen meikkejä ja muuta kosmetiikkaa eteenpäin, joten taas sain vähän tilaa kaappeihin. Nyt pitäisi vain järjestellä ne niin, että edes johonkin laatikkoon tai hyllylle mahtuisi joku vaippapaketti :)


Ja nyt olen myös virallisesti lomalainen, joten toivon, että kaiken järjestelyn keskellä ehdin myös blogia päivittämään ihan aktiivisestikin. Jostain syystä vain tuntuu, että voisin oikeastaan vain nukkua ja nukkua ja nukkua vielä vähän lisää, vaikka kämpässäkin on järjestelemistä todella paljon. No, ehkä se tästä.

torstai 7. huhtikuuta 2011

Kasvoilta iloisiin varpaisiin


Otin jo syyskuun lopulla nämä The Body Shopin Nutriganicsit käyttöön ja vielä marraskuussa kaikki purkit olivat käytössä. Seerumi loppui jossain vaiheessa enkä muista siitä oikeastaan mitään, joten tuskin se mitään ihmeitä iholleni teki, mutta ei toki pahaakaan. Silmänympärysvoide on käytössä edelleen, mutta päivä- ja yövoiteen sain juuri käytettyä loppuun (Lumenen SOS-voiteen käytön ohessa).

Pumppupullosta nämä saavat superplussat. Kaikista kätevin ratkaisu mielestäni. Tuoksu on todella outo, mutta ovathan tuotteet luonnollisista ainesosista valmistettu, joten tuoksun ymmärtää.

En huomannut suurta eroa yö-ja päivävoiteen välillä. Voiteet (etenkin päivävoide) olivat minulle ehkä liian tuhtia tavaraa, sillä päivisin nassu kiilteli inhottavasti. Omalle ihotyypilleni voiteet eivät siis olleet ihan parhaita, mutta halusin silti käyttää niitä luonnollisuuden vuoksi. (Kun otin nämä käyttöön, mediassa oli hulluimmillaan se 'raskaana olevat naiset eivät saa käyttää muita kuin mineraalimeikkejä ja muita luonnollisia tuotteita' -hässäkkä.) Pidän Bodarin tuotteista ja arvostan liikkeen eettistä puolta. Niin ja superriittoisia nämä Nutriganicsit olivat!


Jalkarasvana käytin Iloiset Varpaat Halkeamavoidetta ja kerrankin joka ilta! Kerroinkin jo täällä miehelleni tekemästä jalkahoidosta, ja nyt minulla sitten oli koko purkki käytössä. Yllättäen en enää ollutkaan niin kovin ihastunut. Ja se luultavasti johtui siitä, että olin juuri uudelleen rakastunut Avonin Shea Butter -voiteeseen, joka kaikessa täyteläisyydessään vei sydämeni ja varpaani mennessään. Tämän halkeamavoiteen koostumus oli nimittäin ihan erilainen.

Tämä oli suht kovaa jankkia, jota ei kuitenkaan voinut käyttää rakastamallani tavalla eli "hirveä klöntti jalkoihin ja puuvillasukat päälle ja eikun hautumaan" -meiningillä. Käytin toki sukkia, mutta tämä voide ikäänkuin suli jaloille hierottaessa ja oikeastaan, vaikken hieronutkaan. Eli paksua kerrosta en päässyt laittamaan. Ja mielestäni tämä ei sitten pehmentänytkään jalkoja yhtä paljon kuin Avon. Iloisten varpaiden kohtaloksi koitui siis juuri testattu superhyvä voide. Muussa tapauksessa tämä olisi voinutkin olla jees, vaikka mandariinintuoksu pisti kyllä loppupeleissä jo ärsyttämäänkin.

Että sillä tavalla. Mutta nyt otin käyttöön sellaisen jalkavoiteen, joka täyteläisyydessään vetää jo Avonille vertoja. Siitä lisää sitten myöhemmin!

tiistai 5. huhtikuuta 2011

C-vitamiinia nassuun!

Huomasin jo ajat sitten, että on kulunut varmaan kuukausia niin, etten ole käyttänyt minkäänlaista seerumia kasvoilleni. Ihan peruspäivä- ja iltavoiteilla (ja Lumenen SOSilla!) ollaan menty etiäpäin, vaikka seerumeja olisi varmaan ollut kaapissa joitakin. Nyt sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja tuntui, kun olisin taantunut yläasteen kemiantunneille.

Tämännäköinen boksi pääsi siis käyttöön:


Kyseessä siis The Body Shopin Vitamin C -sarjaan kuuluva tuote, josta kerrotaan täällä seuraavaa:

"C-VITAMIINI IHON KIRKASTAJA (10 Day Radiance Powder Mix)
Tehokas kirkastava hoito samealle iholle. Camu camu -uute ja C-vitamiini kirkastavat ihoa, yhteisökaupan aloegeeli rauhoittaa ihoa. Levitä liuosta kosteusvoiteen alle aamuin illoin 10 päivän ajan."




Paketista paljastui läpinäkyvää nestettä sisältävä pullo ja oranssi korkki. Ja ohjeet sanovat seuraavaa:





Eli painetaan pullon korkki alas ja sekoitetaan.



Sitten vaihdetaan oranssi korkki tilalle.


Tadaa, näin helppoa ei kemia yläasteella ollut.

Nyt sitten levitellään kasvoille aamuin illoin ja katsellaan, miten käy. Tätä pitää täältä "pudotella" sormille, sillä pulloa ei voi puristaa. Onneksi kuitenkin neste levittyy kasvoille todella hyvin eli homma pelittää ihan kiitettävästi. Tuote tuoksuu ihanan appelsiiniselle ja täytyy sanoa, että varsinkin aamulla tuntuu mukavalta hemmottelulta, kun tätä kasvoille levittää. Yum!

Mutta katsellaas vielä muutama päivä, miltä alkaa nassu näyttämään.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

SOS-apua kuivalle iholle


Tässä se nyt on. Talvipakkasten apurini, kasvojeni sankari, uusi luottotuotteeni. Tästä postauksesta ei nyt ehkä enää pluskelien saapuessa ole enää teille hyötyä, anteeksi siitä, mutta tiedättepä ensi talvena (tai vieläkin, jos omaatte kuivat kasvot), mihin tarraudutte, kun hätä on suurin.

Kerrottakoot ensin, että omat kasvoni ovat yhtä onnettomat kuin atooppiset käteni. Nassu kuivuu talvella etenkin leuasta ja muutenkin suun ympäriltä, jolloin sitä ei mikään meikki peitä ja näytän suoraan sanottuna ihan kammottavalta. Joskus harvoin joku rasva auttaa hetkellisesti, mutta todellakin vain hetkellisesti. Kunnes tapasin Lumenen ihanan uutuuden.

Kerronpa ensin, miten Lumenen sivuilla tätä tuotetta kuvaillaan:

"Sensitive Touch 5 MIN SOS RAUHOITTAVA TEHOVOIDE

Ensiapu kuivalle, karhealle ja rasittuneelle iholle. Täysin uusi, ihoa rauhoittava teknologia sekä voiteen sisältämä 100 %:nen luomupellava ja pro-vitamiini B5 tuovat helpotuksen ihollesi jo viidessä minuutissa. Ihanteellinen vaihteleviin sääolosuhteisiin. Sopii sekä miehille että naisille ja kaikille ihotyypeille. Ei sisällä parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita. Tuote sisältää yli 95 % luonnon raaka- Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa."

Okei. Kuulosti siis hyvältä. Kuitenkin kokeiltuani tätä ensimmäisen kerran, en vakuuttunut. Koostumus tuntui liian köykäiseltä tehdäkseen jotain mainittavaa hyötyä.



Kuitenkin pakkasten yltyessä ja kasvojen kuivuessa entistä pahemmin tuntui siltä, että jotain oli tehtävä. Tartuin siis tähän tuubiin uudelleen enkä tästä sen jälkeen luopunutkaan. En nyt mene vannomaan tuon viiden minuutin aikataulun päälle, mutta jo seuraavana päivänä tilanne oli parempi. Aamuin illoin tätä käytin pahimpina pakkasina ja kaikki kuivuus kasvoilta hävisi ja, mikä parasta: vaikka vähensin käyttöäkin vain aamuun, niin kuivuus ei koskaan tullut takaisin, vaikka pakkaset aina tulivatkin. Tämä teki kasvoilleni sen, minkä Nivea Creme teki käsilleni.

Tänä talvena olen siis löytänyt kaksi tuotetta, jotka ovat poistaneet ongelmat, jotka ovat vaivanneet minua VUOSIKAUSIA. Olen niin onnellinen, etten osaa olla edes katkera, ettei tällaisia apuvälineitä ole ollut minulla aiemmin.

Ai niin ja bonusplussapallero: luulisi, että tämä SOS-voide olisi niin rasvaista, että meikki kiiltelisi kuin discopallo sen päällä, mutta ei! Kaupan päälle tuli kiitettävän mattainen iho. Mitä vielä voisi pyytää???

Nyt kertokaa: tekikö tämä tuote jonkun toisen yhtä onnelliseksi kuin minut?

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Rakkautta vain


Niin kuin hehkutin jo täällä, niin Nivean Creme pelasti todellakin talvipakkasten kiusaamat kätöseni. Kun tuju rasva loppui, kuivuivat kädetkin, joten pakkohan tämä oli saada uusintakäyttöön. Nyt sitten testataan, oliko ensimmäinen kokeilu pelkkää tuuria (niin kuin usein oikeasti on) vai onko tämä parin euron sininen, joka marketin voide todellakin pelastava enkeli tälle kaikki apteekin perus- ja reseptirasvat kokeilleelle naisihmiselle.

Jos joku sai inspiksen tuosta ensimmäisestä Creme-postauksesta ja päätyi ostamaan tämän metallisen ihmeen, niin tulkaahan kertomaan, että auttoiko se! Olisi kiva kuulla muitakin kokemuksia. Se täytyy kyllä sanoa, ettei se suoranainen ihme ole, jos voide toimii, koska niin täyteläistä ja paksua tämä on.

Sormet ristiin, että homma pelittää taas!