torstai 24. maaliskuuta 2011

Projekti edistyy!

Ja taas on saatu purkkien vähenemisprojekti edistymään!


Tälläkin kertaa loppuneiden tuotteiden joukkoon kuuluu tuote Avonin Planet Spa -sarjasta. Tämänkertainen tuote on aikuisten oikeasti sellainen, jonka lopettamisen käytin sen takia, etten halunnut, että se loppuu. Ja kun mietimme tätä näkökantaa, niin eihän siinä mitään järkeä ole! Joten käytin sitten loppupurkin kiltisti loppuun ja ikävä tuli. Tässä on se sama superällöihananmakea tuoksu kuin vasta loppuneessa kuorinnassakin, ja se tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä. Itse rakastan sitä! Tuoksun lisäksi tämä tökötti on ihanan pehmeää, täyteläistä ja toimivaa! Mielestäni tämä todella sai jalat pehmenemään (ja kädet siinä sivussa!). Tämähän on myös kyynärpäille tarkoitettu ja levitinkin aina loput jämät niille. Itselläni ei kuitenkaan ole muutenkaan mitenkään erityisen kuivat kyynärpäät, joten ennemmin tämän jaloille käyttäisin ja käytinkin. Lopputuomio: IHANA! Käyttäisin koska tahansa tätä uuden purkin ja taitaapi päästä jalkavoiteiden suosikikseni. (Niin joo, ja tästä olen alustavasti avautunut jo täällä!)

Meinasin sanoa, että en ole ottanut vaihdokkia tälle purkille, kun en mikään jalkarasvojen suurkuluttaja ole, mutta muistinpa sitten, kuinka monta jalkavoidetta kaapissa odottaa, joten lupaan aloittaa kulutusprojektin hetimmiten!


Sitten seuraa sotkuinen purkki perus-Niveaa. Tätä Nivean sinistä cremeähän löytyy joka kaupasta ja tätä on ollut olemassa varmaan alkuräjähdyksestä asti. Itse otin tämän avuksi talvipakkasista kärsivien kätösteni hoitoon ja voi jumantsuka. Kaikki apteekin perusvoiteista tujumpiin rasvoihin kokeilleena en voi kuin ihmetellä, miten hyvin tämä toimii. Kädet siloittuvat alta aikayksikön eivätkä vaadi nyt kuin sillon tällöin kevyttä rasvausta. Olen jo viikkoja ollut ilman sitä perinteistä, jokailtaista 'kilo rasvaa käsiin ja puuvillahanskat päälle'-operaatiota. Aina muistaessani olen tätä sitten laittanut vähäsen ja hyvin on toiminut edelleen. Olen oikeasti ihmeissäni, sillä nyt puhutaan atooppisista käsistä, joiden kanssa olen taistellut koko ikäni.

Tämä Nivean rasvahan on siis todellista jankkia ja vaikka purkki vaikuttaa pieneltä niin tästä riittää kyllä pitkäksi aikaa. Hintaahan purkilla on vain pari euroa, joten konkurssiinkaan tästä ei joudu. Ja eihän tätä vain käsiin ole tarkoitettu, vaan käyttätapoja on yhtä monia kuin ihmisiäkin, joten lempparein monitoimivoide ikinä! (Lisäsin sen vasemman laidan suosikkeihin edellisten käsivoiteiden tilalle, koska itse tätä nyt käsivoiteena hehkutan!)


Sitten vielä yksi uudelleen käyttöönotettu ja onnellisesti loppuun kulutettu kasvovesi. Laitoin tämän viime kesäkuussa vaihtopenkille talvea odottamaan ja toteutinkin tuon hyvin. Käytin tämän hienosti loppuun ja kaiken lisäksi tyytyväisenä. Kesän kasvovetenä tämä oli liian mieto, sillä ihoni tarvitsi tuolloin tujumpaa kamaa, mutta nyt talvella, kun iho välillä kuivui ja mitä milloinkin, niin tämä toimi vallan mainiosti. Iho on pysynyt hyvänä (kaikista parhaimman avun antoi eräs ihana voide, josta kerron myöhemmin) ja tämä poisti hellävaraisesti iholta kaikki epäpuhtaudet. Alkoholiton kasvovesi, jonka supermieto tuoksu varmasti sopii monelle. Yksi tämän talven pelastajista!

Nyt on mietintämyssy käynnissä, että mikähän tämän korvaisi. Onneksi pahimmat pakkaset ovat varmaan ohi, joten ei ehkä tarvitse kaivaa säästöistä toista, yhtä mietoa ainetta, vaan voisi varmaan kokeilla jotain muutakin... Mutta katsellaan, mihin päädytään!

6 kommenttia:

 1. Jahas! Pitääpä seuraavalla kauppareissulla ostaa toi Nivean creme. En oo tienny et se on noin hyvää tavaraa ja itelläkin on atooppinen iho. :)

  VastaaPoista
 2. Inkeri: Joo, oli yllätys mullekin! Ja nyt kun sitä ei oo ollu, on kädet taas kuivumassa eli pitääkin hommata lisää!

  VastaaPoista
 3. Herttinen, miten en oo älynny kokeilla tuota Nivea cremeä, kiitos siis vinkistä! Minä oon vuosikaudet luottanut talvisin Erisanin purkkirasvaan, kädet kun tosiaan kuivuu mulla talvella aivan liikaa. Nyt sitten hankin rinnalle kokeilumielessä Neutrogenaa vaikka hinta hirvittikin, puteli taisi maksaa 4,90 =O Mutta, tuota Niveaa on tosiaanki kokeiltava, siitä tulee varmasti nostalginen olo sillä lapsuudessani tuota oli aina meillä kotona ♥

  VastaaPoista
 4. nova: Juu, minäkin ihan sattumalta päätin kokeilla käsiin ja taivas aukeni :D

  VastaaPoista
 5. Mullakin on jonkinlainen varastojen tyhjennys menossa, mutta en ota mitään paineita vaan yritän nauttia tuotteista, jotka olen ostanut tai saanut :) Tuloksia en ole ehtinyt (jääköhän tekemättä) kirjoitella, maisteriopinnot vievät mehut...
  Toisten projekteja seuraan sitäkin enemmän!

  VastaaPoista
 6. Kisu: Mä yritän nyt kerrankin saada kaappeja tyhjennettyä, jotta tilaa olisi muullekin kuin kosmetiikalle. Tuotteita on niin iso läjä, ettei niistä oikein osaa edes nauttia entiseen malliin :/

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!