torstai 28. huhtikuuta 2011

Leveä, valkoinen hymy haussa!

Joku saattaa muistaa, että olen kerran aiemmin buzzannut. Tuolloin testiin pääsi pesuaine, mutta nyt ollaan jo lähempänä blogin maaperää.


Eli Buzzadorilta (lisätietoa täällä) lähettivät minulle uutta Pepsodent White Now -hammastahnaa (Glacier Fresh). Itselleni sain normikokoisen tuubin sekä WhiteSystem-hammasharjan sekä näiden lisäksi monta pienempää näytekappaletta tahnasta ystäville, tuttaville ja perheenjäsenille jaettavaksi. Eli tarkoitushan on taas se, että testailen itse hammastahnaa, kerron mielipiteeni ja keräilen kokemuksia myös heiltä, jotka tuotetta kauttani pääsevät testaamaan. Nämä palautteet saa puolestaan Pepsodent.

Tämä hammastahnahan on siitä jännä, että se lupaa valkoisemman hymyn välittömästi. Lupaus pohjautuu tahnan sisältämään Blue Covarine -ainesosaan, joka muodostaa sinistä vaahtoa, kun hampaita harjataan. Pigmentti luo kalvon hampaiden päälle ja muodostaa välittömän valkaisevan vaikutuksen. Ja totta kai tahna lupaa tehdä hampaista valkoisemmat myös pitkällä aikavälillä, kun tuotetta käytetään säännöllisesti.


Ja jos nyt vielä vähän mennään syvemmälle tuohon logiikkaan, niin kerrottakoon, että sininenhän on siis keltaisen vastaväri. Ja kun hampaille muodostuu sininen kalvo, se toimii optisena suodattimena, joka saa hampaat näyttämään vähemmän keltaisilta. Tämä kalvo pysyy hampaiden päällä riippuen syljentuotannosta, ja heikkenee sitä mukaa, kun syö tai juo eli vähän kuin huulipuna.

Nyt sitten siihen omaan mielipiteeseeni, kun olen tätä tahnaa muutaman kerran kokeillut (ne pitemmän aikavälin tulokset selviävät sitten myöhemmin.)

Ihan ensinnäkin täytyy kertoa, että käytän normaalisti sähköhammasharjaa, johon olen ollut tyytyväinen. Kuvittelinkin vain testaavani nopsasti tuota WhiteSystem-hammasharjaa, jonka sain vaaleanpunaisena! Mutta tykästyinkin siihen kovasti. Pienen sähköhammasharjan jälkeen oli tervetullutta vaihtelua pestä hampaat suurella harjalla, joka ylettyi joka hampaaseen (myös niihin ikäviin viisaudenhampaisiin, joita en ole vielä uskaltanut käydä poistattamassa!). Jatkan siis tuon hammasharjan käyttöä ehdottomasti. Ja tämä harja sisältää perliittiä, joka on hammaslääkäreidenkin käyttämä ainesosa, kun hampaita kiillotetaan ja tummentumia poistetaan.

Noh, sitten siihen hammastahnaan. Vaahto todellakin oli sinistä ja tahna vaahtosi todella kivasti ja mukavasti (Tässäkin suhteessa vaadin vaahtoa! Kuten vaadin suihkugeelissä yms.). Suhtauduin tähän kokeiluun ehkä vähän ennakkoluuloisesti, mutta kun oikein irvistelin peilin edessä, niin voin kyllä vakuuttaa yllättyneeni, kun huomasin, että kyllä se vaan taisi toimia! Sen lisäksi, että hampaat näyttivät huomattavasti puhtaammilta, ne näyttivät myös vaaleammilta ja jotenkin kirkkaammilta ja kauniimmilta. Olen kyllä todella tyytyväinen nyt jo muutaman kokeilun jälkeen, mutta luonnollisesti jatkan tahnan käyttöä ja testailen, mihin kaikkeen se oikeastaan kykenee!

Ja nyt testataan vielä, kuinka moni luki tänne asti. Huomasinpa, että minulla on tuossa hollilla ylimääräinen kirjekuori ja postimerkki, joten sille, kuka sanoo ekana 'hep!' lähtee Pepsodent-tahnaa näytetuubi!

EDIT. Nunanna oli ensimmäinen! Jätin loput hepit julkaisematta, mutta jos joku ei usko, niin voin julkaista :)


Ainoa vaatimus on, että saan laittaa sähköpostitse myös muutaman kysymyksen tuotteesta, johon toivon vastauksia, kun tahnaa on kokeiltu. Eli huuda 'hep!' kommenttilootaan, niin kerron, kuka oli ensimmäinen onnellinen, jolta toivon sitten sähköpostiosoitetta, jota kautta voin kysäistä yhteystiedot, jotta tiedän, minne tahnan lähetän.

Ja, jos joku haluaa myös ilmaisia tuotetestauksia, niin liityhän Buzzadoriksi täältä ja ilmoitathan suosittelijaksi Glossin eli minut!

2 kommenttia:

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!