lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ja taas vaihdetaan!

I'm on a roll!


Sain nyt Syossin kosteuttavat hiustuotteet loppumaan (no okei, hoitoainetta jäi vähän, mutta no can do) ja niin kuin näitä jo vähän hehkutinkin täällä, niin hyviä olivat. Good hair -päivät olivat tiheässä enkä kertaakaan kyllästynyt näihin.

Olen ihan ihmeissäni siitä, kuinka monta onnistunutta sampoo- ja hoitoainepurkkia kohdalleni on sattunut, vai muistaako joku, että olisin joskus haukkunut jotkut sampoot tai hoitoaineet? Hiukseni ovat selvästi kaikkiruokaisia! :)


Korvikkeeksi pääsi apteekin valikoimista NatuViven sampoo ja hoitoaine, vaikka ennakkoluulot olivat melkoiset. Ensinnäkin apteekistako hyviä hiustuotteita? Ei kai. Toisekseen yksi tärkeimmistä kriteereistäni eli vaahtoavuus... Apteekin tuotteetko siihen pystyisivät? Eivät nämä purkit edes näytä siltä, että tietäisivät, miten vaahdota. Mutta niin taas huomattiin, ettei ennakkoluuloilla pitkälle pötkitä, sillä niin vain nämäkin purkit veivät sydämeni. Siis kyllä, sampoo vaahtosi. Ja kyllä, sen lisäksi, että hiukset olivat pesun jäljiltä puhtaat, niin ne olivat myös tuuheat ja hyväntuoksuiset (tuoksuna papaija!). Ja hoitoaine oli ihanan tuntuista, sitä oli kiva levittää ja tukka kiitti siitäkin. Näillä nyt sitten mennään ja tuoksun ansiosta jo melkoisissa kevättunnelmissa!

Hämmästynyt olin siinäkin suhteessa, että tämän saman sarjan shower cream ei vedonnut minuun ollenkaan, koska se EI vaahdonnut. Mutta onneksi myös sampooseen ja hoitoaineeseen oli tajuttu ujuttaa tuo sama klikkimekanismi korkkiin, se toimii!


Ja otinpa käyttöön muuten myös NatuViven saman sarjan käsivoiteen, joka jatkaa samaa tuoksulinjaa. Ihana voide, joka imeytyy hetkessä ja pehmentää käsiä. Vielä en hehkuta enempää, sillä lisäilen tätä koko ajan, ja pitää selvittää johtuuko se siitä, että olen vain niin rakastunut, vai siitä, ettei tämän kosteustehot riitä... Tutkitaan, ennen kuin hutkitaan! ( Nyt täytyy myöntää, että tässä tuotteessa se sama papaijan tuoksu alkaa jo vähän tökkimään....)


NatuViven käsivoidetta ennen käytössä oli Decubalin ekologista suuntausta edustava tökötti, jonka käytin kiltisti, mutta en nyt suuremmin rakastunut. Jätti ehkä pienenpienen kalvon käsille, ja siitä en tykkää. Haluan, että voide imeytyy nätisti eikä sitten muuta. Kalvot ärsyttävät.

4 kommenttia:

 1. Täytyy kokeilla noita Syossin aineita, hiukset on varsinkin näin talvisin kosteuden perään :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä!
  Tällaiset blogit ovat kyllä huippuja, koskaan ei itse tiedä mitä purkista pusertaa ja joku toinen on sen testannut ja hyväksi havainut :)

  Näitä siis saatan hyvinkin ostaa!

  VastaaPoista
 3. La Petite Princesse: Kiitos kivasta palautteesta! :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!