sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Numero 7

Käytän vielä hetken Bodarin C-vitamiinista seerumia, vaikka epäilen, että 10 päivää alkaa olla jo ohi, pitääkin tarkistaa, milloin sitä aloitin käyttämään.


Mutta Bodarin jälkeen testiin lähtee Suomeen rantautuneen No7-merkin seerumi, joka minulle lähetettiin testattavaksi.


 Huomasin vasta, kun sain seerumin käteeni, että sen tarkoitus on vähentää syviä juonteita ja ryppyjä, joita minulla ei ole, joten saas nähdä, onko tuotteesta minulle mitään hyötyä. Annan sitten äidin testata, jos tuntuu, että on täysin väärä tuote minulle.


Ai niin, olin todella reipas ja annoin kassillisen meikkejä ja muuta kosmetiikkaa eteenpäin, joten taas sain vähän tilaa kaappeihin. Nyt pitäisi vain järjestellä ne niin, että edes johonkin laatikkoon tai hyllylle mahtuisi joku vaippapaketti :)


Ja nyt olen myös virallisesti lomalainen, joten toivon, että kaiken järjestelyn keskellä ehdin myös blogia päivittämään ihan aktiivisestikin. Jostain syystä vain tuntuu, että voisin oikeastaan vain nukkua ja nukkua ja nukkua vielä vähän lisää, vaikka kämpässäkin on järjestelemistä todella paljon. No, ehkä se tästä.

2 kommenttia:

  1. Olisi kiva kuulla sitten arvio tuosta seerumista, koostumus ym.

    Kyllä 25-vuotiaana vaikka on jo hyvä aloittaa ehkäisevä hoito retinolilla, mutta en tiedä ikääsi...

    VastaaPoista
  2. Totta kai arvio tulee :) Ja 25-vuotiaitahan tässä jo ollaan, että vaikkei syviä ryppyjä olekaan, niin eiköhän tämä seerumi tosiaan tule ihan tarpeeseen!

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!