keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Ja remmiin astuu... Mineral Miracle!


Se Maybellinen puuterihan loppui melkein saman tien, joten siitä ei jäänyt sen kummempaa mielipidettä. Tajusin vasta sen loputtua, että purkin pohjassa olevat ohjeet kannustivat käyttämään tuotetta kuin mineraalimeikkipuuteria eli sutimalla kabukilla pitkin nassua. Näin en sitä käyttänyt, joten senkin puolesta en sano siitä muuta kuin, että tykkäsin siinä mielessä, että oli silkkisen pehmoista ja piti kiillon poissa!


Maybellinen seuraajaksi tul MsChicin Mineral Miracle -puuteri, josta olen ensimmäisen kerran höpötellyt jo joulukuussa 2009!!!! Aika pitkään on siis saanut tuote seistä tuolla laatikossa, mutta hyvässä kunnossa se on säilynyt (no 24 kk se lupaakin säilyä avattuna eli nou hätä). Mielipide puuterista ei ole juurikaan reilussa vuodessa muuttunut.


Kyseessä siis aavistuksen valoa hohtava puuteri, joka helposti jämähtää yhteen kohtaan, kun sitä vipalla laittaa eli maltti on valttia tässä kohden. Ja tekniikkapuolessakin olen samaa mieltä vuoden 2009 -minäni kanssa eli, koska puuterissa ei ole korkeaa reunaa, niin käyttö on vähän varovaisuutta vaativaa.

Mutta jatkukoon tämän käyttö ja mielipiteiden keruu vielä, eihän sitä tiedä, mihin tämä vielä pystyykään!

Laadukkaat tuotteet hiustenhoitoon Hiusverkko.fi:stä
Tigi, Redken, Fudge, SIM ja muut huippumerkit.

5 kommenttia:

 1. Tykkäsin itse tuosta puuterista enkä huomannut sen erityisesti kasautuvan, mutta se oli kyllä ylihintainen eikä erityisen riittoisa, joten ei ole tullut ostettua enää vaikka kaksi purkkia käytin. Äskettäin tosin etsin sitä Mschicin sivuilta enkä löytänyt. Vähän outoa, jos se on lopetettu...

  VastaaPoista
 2. Heippa,

  Tarkoitin siis kasautumisella sitä, että jos vipassa on suuri määrä puuteria, niin ne myös tarttuvat kaikki siihen ihon yhteen kohtaan eikä niiden häivyttäminen ehkä ole yhä vaivatonta kuin jonkun toisen puuterin kanssa. Mutta ylitse pääsemätön tuo ongelma ei kuitenkaan ole :) Itsekin katsastin MsChicin sivuja virkistääkseni muistia tuotteen hinnasta, mutta eipä löytynyt enää.. Että se siitä mineraali-ihmeestä :)

  VastaaPoista
 3. Mineraalipuutereissa on juuri se juju, että oikeastaan ne ei vanhene ikinä, koska niissä ei ole mitään pilaantuvia ainesosia. :)

  Periaatteessa tuo MsChic ei ole kyllä "aito" mineraalipuuteri, toisena ainesosana on heti silica, mikä taitaa olla silikonijohdannainen.

  VastaaPoista
 4. Minoon aatellu kokeilla Lily Loloa, osaatko sanoa siitä mtn? :)

  VastaaPoista
 5. Hannavee: Itse en ole kokeillut kyseistä merkkiä, mutta olen kuullut siitä tutuilta vain kehuja :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!