maanantai 11. huhtikuuta 2011

SOS Repairista kirsikankukkaan

Lotrasin Nivean superkuivalle iholle tarkoitetun SOS Repair -kroppavoiteen aika nopeasti loppuun ja kerrankin pysyin päätöksessäni rasvailla joka ilta kuivaa ihoani. Ja kyllä kannatti!


Nyt täytyy muistaa, etten voi tietää, että kiittelenkö puhtaasti rasvaa, joka teki vartalostani ihanan sileän (ja täytyy myöntää, että sain itseni useasti kiinni siitä, kun hivelin vauvanpyllyn pehmeää olkapäätäni)? Vai kiittelenkö yksinkertaisesti päätöstä voidella iho joka ilta ja olisiko näin ollen sama tulos ollut saavutettavissa millä tahansa rasvalla?

Jos nyt on valittava, niin kyllä kuitenkin annan kunnian itse voiteelle, koska sen vaikutukset olivat nähtävissä jo parin illan jälkeen. Vartaloni iho ei ole mitenkään superkuiva, mutta tämä kuivan ihon pelastaja kyllä teki suuren eron entiseen, paljon karheampaan ihoon. Tätä voisin hankkia lisääkin!


Seuraajaksi pääsi nyt kuitenkin Bottega Verden Kirsikankukka-vartalovoi, jota myös olen ehtinyt jo lotrailla voidella iholle harva se ilta ja, josta ei moneksi illaksi tällä törsäilyllä riitäkään.


Ylellisen tuntuista tuotetta käyttää kyllä mielellään, mutta tästä lisää myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Miltä toi Doven rasva muuten tuoksuu? Ajattelin vain, että yleensä ne on aika voimakkaan hajuisia, onko tässä hyvä tuoksu?:)Mitä tykkäsit sen riittoisuudesta, mulla nää Doven tuotteet humpsahtaa hetkessä loppuun, tuntuu että sitä rasvaa kuluu kamalasti, iho vaan imee ja imee. :)

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä tuoksui jotenkin tosi ihanalta! Eikä liian voimakkaalta. Ja yllättävän riittoinen oli puteli myös, vaikka en nyt muistakaan kuinka kauan sitä iloa kesti. Muistan vain ajatelleeni, että kesti tosi kauan, kun ottaa huomioon sen, että lotrasin sitä aika huolella joka ilta koko kropalle.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!