sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Tilaa tulokkaalle

Back to business, babes!

Minulla on projekti, missio, whatever you wanna call it. Aion oikeasti päästä eroon purkeista, purnukoista, meikeistä, kaikesta. Ennen olen käyttänyt kaikista noin 75 prosenttia, mutta sitten olen alkanut himmailemaan, koska "iik, mitä mä sitten teen, kun tää loppuu?" No, tässähän ei ole mitään järkeä, tuotteet vanhenevat ja sitä paitsi, käytettäväksihän ne on tarkoitettu.

Mutta on minulla ihan oikea syy tähän äkilliseen tavaroiden vähentämisprojektiin. Odotamme perheeseemme pientä lisäystä ja se pieni lisäys varmasti ansaitsee tavaroilleen myös säilytystilaa. Ja kun mietitään, onko tärkeämpää, että kaikilla sampoopurkeillani on oma hyllynsä vai se, että saan pikkulisäyksen hoitotarvikkeet nätisti jonnekin, niin the answer is pretty obvious, don't you think?Aloitin vähentämisen itselleni yllättävällä tavalla, sillä sain ihan oikeasti meikkivoiteen käytettyä loppuun. Käytin pitkään pelkkää L'Oréal Paris'n Matte Morphosea ja sainkin sen loppumaan. Mielestäni muuten nämä vaahtomeikkivoiteet kuluvat nopsakampaan kuin perusmeikkivoiteet, ihan btw. No, mutta anyways, tykkäsin tästä kovasti ja tämä sopi jotenkin tähän vuodenaikaan ja ihoni tämänhetkiseen kuntoon todella hyvin. Kun tämän jälkeen kokeilin Maybellinen Dream Matte Moussea, niin en ollut kyllä lainkaan vakuuttunut. Pointsit siis Matte Morphoselle!

Nyt en ole osannut vielä valita seuraavaa voidetta, jota orjallisesti käyttäisin, joten toistaiseksi olen käyttänyt useampia. Toivottavasti inspis iskee ja saan taas pian jonkun käytettyä loppuun.Irtopuuterin virkaa on jo ikuisuuden täyttänyt Oriflamen Giordani Gold -putsku, jonka esittelin pikaisesti jo viime vuoden tammikuussa tässä postauksessa. Käyttelin pitkään MUFEn puuteria enkä varmaan erikseen ilmoitellut, että kyllästyin siihen täysin ja vaihdoin tähän Oriflameen. Ainakin muistaakseni tämä tapahtui sen MUFEn jälkeen ja tämä Orkku onkin kestänyt kuukausia ja kuukausia ja kuukausia, irtopuuterit kun eivät muutenkaan hetkessä kulu.

Tykkäsin tästä kovasti, vaikkei tämä nyt mitään WAU-efektiä aiheuttanutkaan. Kuitenkin teki varsinkin nyt talvisaikaan hyvää jälkeä ja nassusta tuli mattainen ja kiva eikä tämä tehnyt MUFEn kaltaista temppua ja vienyt meikkivoiteen peittävyyttä mennessään  (en edes osaa selittää sitä juttua, mutta is safe to say, että MUFE jää luultavasti käyttämättä...).


Oriflamen seuraajaksi pääsi tuossa yllä linkitetyssä puuteripostauksessakin vilahtanut Maybelline, jolle kävi muutaman päivän käytön jälkeen näin ohraisesti, että ##%?!!!!!! Mutta no can do, sain pelastettua muutaman päivän tarpeisiin tätä ja sitten pitääkin taas siirtyä muihin putskuihin. Sen verta voin kuitenkin sanoa, että ehdin tykästyä tähän tosi paljon. Ihanan silkkisen tuntuista ja mattaistaa naaman kivasti. Me like it!

Lisää loppuneita purkkeja ja purnukoita tulossa, stay tuned :)

10 kommenttia:

 1. Yes, back in business! Tätä purnukoidenvähentämisprosessia (sanahirviö.. XD) on näköjään muualakin liikkeellä :D Itteäni on kanssa ruennu nytten nyppimään noi kauheet meikkivoide jne kasat joita komerosta löytyy, joten olen ajatellut käyttää kunnossa olevat pois ja heittää suosiolla huonoksi menneet mäkeen :) Tälläisiä postauksia lisää! :D

  VastaaPoista
 2. Onnea pienestä lisäyksestä. :)

  VastaaPoista
 3. Mansikka: Kiiiiitos! :)

  Hannavee: Tulossa on! Nyt on kova tsemppi päällä :)

  Sonia: Kiiiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea pienestä lisäyksestä.

  VastaaPoista
 5. Ruu ja Nunanna: Kiitos :) Vielä sitä pitää jokunen viikko odottaa, mutta sitten on pikkuinen täällä! :)

  VastaaPoista
 6. Jokunen viikko, hmm, pakko kysyä että mistä pikkuisesta nyt puhutaan ihmis-taaperosta vai jostain ihan muusta ? :)

  VastaaPoista
 7. Ruu: No, ei ihan taaperoikäisestä vielä, mutta ihmisestä kylläkin :)

  VastaaPoista
 8. Niin, ja jokunen viikko tarkoittaa tässä tapauksessa lähemmäs kahta kuukautta x)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!