torstai 7. huhtikuuta 2011

Kasvoilta iloisiin varpaisiin


Otin jo syyskuun lopulla nämä The Body Shopin Nutriganicsit käyttöön ja vielä marraskuussa kaikki purkit olivat käytössä. Seerumi loppui jossain vaiheessa enkä muista siitä oikeastaan mitään, joten tuskin se mitään ihmeitä iholleni teki, mutta ei toki pahaakaan. Silmänympärysvoide on käytössä edelleen, mutta päivä- ja yövoiteen sain juuri käytettyä loppuun (Lumenen SOS-voiteen käytön ohessa).

Pumppupullosta nämä saavat superplussat. Kaikista kätevin ratkaisu mielestäni. Tuoksu on todella outo, mutta ovathan tuotteet luonnollisista ainesosista valmistettu, joten tuoksun ymmärtää.

En huomannut suurta eroa yö-ja päivävoiteen välillä. Voiteet (etenkin päivävoide) olivat minulle ehkä liian tuhtia tavaraa, sillä päivisin nassu kiilteli inhottavasti. Omalle ihotyypilleni voiteet eivät siis olleet ihan parhaita, mutta halusin silti käyttää niitä luonnollisuuden vuoksi. (Kun otin nämä käyttöön, mediassa oli hulluimmillaan se 'raskaana olevat naiset eivät saa käyttää muita kuin mineraalimeikkejä ja muita luonnollisia tuotteita' -hässäkkä.) Pidän Bodarin tuotteista ja arvostan liikkeen eettistä puolta. Niin ja superriittoisia nämä Nutriganicsit olivat!


Jalkarasvana käytin Iloiset Varpaat Halkeamavoidetta ja kerrankin joka ilta! Kerroinkin jo täällä miehelleni tekemästä jalkahoidosta, ja nyt minulla sitten oli koko purkki käytössä. Yllättäen en enää ollutkaan niin kovin ihastunut. Ja se luultavasti johtui siitä, että olin juuri uudelleen rakastunut Avonin Shea Butter -voiteeseen, joka kaikessa täyteläisyydessään vei sydämeni ja varpaani mennessään. Tämän halkeamavoiteen koostumus oli nimittäin ihan erilainen.

Tämä oli suht kovaa jankkia, jota ei kuitenkaan voinut käyttää rakastamallani tavalla eli "hirveä klöntti jalkoihin ja puuvillasukat päälle ja eikun hautumaan" -meiningillä. Käytin toki sukkia, mutta tämä voide ikäänkuin suli jaloille hierottaessa ja oikeastaan, vaikken hieronutkaan. Eli paksua kerrosta en päässyt laittamaan. Ja mielestäni tämä ei sitten pehmentänytkään jalkoja yhtä paljon kuin Avon. Iloisten varpaiden kohtaloksi koitui siis juuri testattu superhyvä voide. Muussa tapauksessa tämä olisi voinutkin olla jees, vaikka mandariinintuoksu pisti kyllä loppupeleissä jo ärsyttämäänkin.

Että sillä tavalla. Mutta nyt otin käyttöön sellaisen jalkavoiteen, joka täyteläisyydessään vetää jo Avonille vertoja. Siitä lisää sitten myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!