torstai 18. marraskuuta 2010

Eleganttia ja uneliasta... siis blaah-postaus!

Avon Senses Magical

Tämä Avonin purkki ei ole vielä loppu, mutta voisin tämänkin nyt vilauttaa pois päiväjärjestyksestä, sillä niin kuin eilisetkin Avonit, niin on tämäkin ollut vähän blaah... Siis ihan jees ja ihan ok tuoksu, mutta kuka haluaa tyytyä sellaiseen? Kaipaisin suihkugeeliltä paljon vaahtoa, raikasta tuoksua ja helppoa purkkia. Ja tämä nyt on vain vähän blaah.... Mutta iso ja riittoisa tämä purkki on, joten ihan heti ei uutta suihkaria ole tulossa käyttöön.

The Body Shopin Nutriganics -sarja

Nämäkin purnukat ovat olleet ja ovat edelleen käytössä. Tuoksu on OUTO, mutta kätevä pumppupullomekanismi on ihana ja iho tuntuu pehmeältä, joten tuoksun kyllä kestän. Silmänympärysvoidetta en ole kauheasti testaillut, kun on pitänyt käyttää järeämpiä aseita silmänympärysiholle, mutta nyt kun ne ongelmat ovat taas hetkeksi poissa niin, joskohan pääsisin lutrailemaan myös tuolla pienimmällä purkilla.

Näitä ovat varmaan monet testanneet? What do you think?

2 kommenttia:

  1. Tuo Magicalin suihkari loppuu vuoden vimpassa kampanjassa. Munkin mielestä se on ollut vähän blaa-tuoksu =/ Ihanampi on uusi Enchanted-suihkari joka tuli myyntiin pari kampanjaa sitten ja nyt sitten sekin loppuu :( Höh.

    VastaaPoista
  2. Kuvastossa ollut tuoksunäyte sai minut tilaamaan tuon Magical-suihkugeelin mutta todellisuudessa se ei sitten niin maagiselta tuoksunutkaan, parin käyttökerran jälkeen ei ole innostanut yhtään käyttää tuota. Ja 500ml pänikkä kuitenkin.. blaah.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!