sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Laura Rosé

Niin se vain on lomalaisen vaikea saada kirjoitettua tänne mitään järkevää. Tai edelleen ongelma on sama kuin aina eli laiskuus iskee siinä vaiheessa, kun kuvia pitäisi alkaa siirtelemään koneelle, kirjoittaahan voisin ummet ja lammet.

Jos nyt kuitenkin kertoisin uudesta projektistani. Eli minulla on about miljoona hajuvettä, ainakin siltä tuntuu. En tarvitsisi kuin yhden kerrallaan, ja pelkään, että tuoksut menevät huonoksi käyttöönottoa odotellessaan. Toisaalta taas en halua availla niitä turhaan ja käyttää kaikkia yhtaikaa, koska silloin näin ainakin tapahtuu. Eli mahdollisuuksien mukaan säilytän ne pahvibokseissaan. Ja olenkin nyt päättänyt käyttää yhden tuoksun kerrallaan pois, mutta damn, se on vaikeaa! Yhden tuoksun käyttäminen loppuun kestää vaatimattomasti ikuisuuden, ja kun tähän lisätään vielä se fakta, että beibin syntyessä tuoksujen käyttö varmasti ymmärrettävistä syistä lopahtaa, niin olen kyllä ihan pulassa!


No, eniveis, ensimmäinen tuoksu, jonka loppumista odottelen, on ihana, vaaleanpunainen herkku nimeltä Laura Rosé Laura Biagiottilta. Kaunis, tyylikäs pullo pinkkine sisältöineen on kylppärin kaunistus, mutta nyt sen on aika kulua pois! Jos jossain törmäätte rutkasti Laura Rosélta haisevaan tyttöseen, niin se olen minä, joka ylenkäyttää tätä saadakseen sen kulumaan nopeammin. Mutta vain siksi, että tuoksuja on liikaa, sillä Laura Rosé on oikeasti herkullisen tuoksuinen, mutta ainesosia tai tuoksuelementtejä en ala erittelemään, kun en niistä rehellisesti sanoen mitään ymmärrä.

Ja jos joku miettii, miksi en vain luovu tuoksuistani, niin en pysty! Jotkut niistä ovat pahvibokseissaan JA muoveissaan enkä tiedä, miltä ne tuoksuvat (olen siis esim. saanut niitä tms..), joten en voi ottaa sitä riskiä, että luovun jostan herkkutuoksusta.

Lempparini on silti edelleen Escadan Aboslutely Me! Nam...

Laadukkaat tuotteet hiustenhoitoon Hiusverkko.fi:stä
Tigi, Redken, Fudge, SIM ja muut huippumerkit.

3 kommenttia:

 1. Aivan samis! :D Jopa noita uusia ja muoveissa olevia tuoksuja löytyy, valitettavasti.. Nyt olen jopa saamassa yhtä tuoksua loppuun, mutta mutta.. hainpa tänään Mansikkalan paketin, josta löytyi 4 (!!) Cleanin tuoksua, kun olivat niin halpoja.. Loputon suo tämä..

  VastaaPoista
 2. mitäää oletko raskaana ? :o

  VastaaPoista
 3. Hanna: Haha, niinpä!

  Anonyymi: Jep :)

  VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!