keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Absolutely Me


Nyt on Nivean Extreme Resist Lengthening auttamattomasti kuivunut kasaan. Tämä ihana, pidentävä ja erittäin hyvin ripsissä pysyvä ripsari on yksi suosikeistani. Ja tämä lähtee superhyvin pois aina iltaisin. Mutta nyt pitää palata Max Factorin False Lash Effectin (WP) pariin, joita jemmoissa on kai parikin. Harmittaa muuten, että jemmoissa on jos jonkinlaista vesiliukoista ripsaria, mutta kun en niitä viitsi käyttää, kun eivät ne pidä taivutuksia. Kai ne pitää jossain välissä arpoa pois :)


Sitten pitää antaa pieni hetki uudelle ihastukselleni. Tuoksujutut ovat tylsiä, joten pidän tämän lyhyenä. Mutta onko joku muu ihastunut Escadan syystuoksuun? Absolutely Me on jotain aivan taivaallista.


Tämä on tositosi makea tuoksu, mutta niin ihana, että kun tätä ensimmäisen kerran tuoksautin, päätin, etten enää koskaan muita tuoksuja käytäkään. No, se ei tule pitämään paikkaansa, sillä jotenkin haluan tätä sitten myös säästellä ja käytän tätä vain erikoispäivinä. Katsokaa nyt, miten kaunis pullokin!! En tiedä, mitä tässä on, enkä luettelisi tuoksuja, vaikka tietäisinkin. Minulle riittää, että tämä on aivan i-h-a-n-a-!!!! Ja tämä on muuten ihkaensimmäinen Escadani.


Ja taas on Kinsella-kokoelmani saanut jatkoa :) En tätä vielä pääse lukemaan, sillä on toinen kirja kesken, mutta jee! Odotan tätä innolla :) Tilasin myös Lauren Conradin kirjasarjan kolmannen osan Sugar & Spice, toivottavasti tulee pian. Chicklitit rulaa!!

Ja vielä pyytäisin anteeksi, etten saa aikaiseksi vastailla kaikkiin kommentteihin. Olen ne kyllä lukenut ja julkaissut, mutta joskus julkaisen niitä esim. töissä ja sitten unohtuu vastata tai jotain muuta. Mutta kaikki olen lukenut ja ymmärtänyt ja joka kommentista olen kiitollinen :)

2 kommenttia:

  1. Minä oon metsästäny sitä himoshoppajaan ekaa osaan, ei ollu kirjastossaakaa ku oli just lainassa!! Ostin yhen niistä itelleni kun oli tarjous 9.95 eli sen lukemaan pääsemistä odotellessa! :D

    VastaaPoista
  2. Aika outoa, ettei ole löytynyt! Himoshoppaajat on ihan parhaita, ja nuo muut Kinsellat myös. Kaikissa kuitenkin seikkailee sellainen Becky Bloomwood -tyyppinen, superhauska nainen :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!