perjantai 11. toukokuuta 2012

Weather Proof


Törmäsin tällaiseen uutuuteen. En ota kantaa siihen, toimiiko tämä, kun en ole testannut, mutta ideana supermielenkiintoinen. Eli Sexy Hairin Weather Proof -suihke on kyseessä. Tuote lupaa olla kuin sateenvarjo hiuksille eli suihke siis suojaa hiuksia kosteudelta. Koska  (and I quote) kosteudella on tapana katkaista hiusten muotoiluvaiheessa muokatut hiusten vetysillat, jotka palautuvat entisiin muotoihinsa, kampaus menettää muotonsa. Tässä apuun tulee tämä tuote.

Weather Proof -suihke sisältää polymeereja, jotka tekevät näkymättömän suojakalvon hiuksen pinnalle ja ehkäisee näin kosteuden pääsemistä hiukseen. Suihkeessa ei ole pitoa, mutta se siis pidentää muotoilututuotteiden kestoa.

Hinta 22 €/100 ml. Saatavissa parturi-kampaamoista.

Kuva valmistajan

3 kommenttia:

  1. Tästä olis ihan mahtavaa kuulla käyttökokemuksia. Mun tukka menee kosteella kelillä tosi pörröseks...oliskohan tässä pelastus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin tukka muuten menee ihan pörröks kosteella ilmalla, just tajusin. Olisi kyllä kiva kokeilla, toimiiko tuo :)

      Poista
  2. Olen käyttänyt juuri tuon kosteussuojan omaavia kampaamohiuslakkoja (mm. Joico ja Sebastian). Niissä vaikutus perustuu juuri tuohon suojaavaan kalvoon - ja ovat kyllä todella toimivia!

    Parasta on kevyt pisarakoko ja tahmaamattomuus, ja tietty se ettei kampaus menetä heti muotoaan :)

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!