perjantai 18. toukokuuta 2012

Protect & Perfect Body Serum


Joo... Vaihtoehtosesti voisin tosiaan yrittää kuvata purkkeja, tuubeja ja purnukoita ennen kuin ne ovat rypistuneet muodottomiksi, epäesteettisiksi kasoiksi. Noh, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta eikä minun tapauksessani ihan joka toinenkaan kerta. Muttamutta... No7 lähetti minulle ylläripyllärin tuossa vuoden alussa, voitte ihailla koko pakettia tässä postauksessa

Tämä 200 millin Protect & Perfect -vartaloseerumi loppui jo jokin aika sitten, mutta enpäs olekaan muistanut kehua, että tykkäsin tästä kovin. Ensinnäkin minua ihastutti jo tämä tuubimalli, tästä parempi olisi vain pumppupullo. Itse tuote olikin sitten todella pätevää tavaraa. Ihosta tuli todella, todella sileä. Olin ennen tämän  käyttöönottoa lukenut jostain blogista (jota en yhtään nyt saa päähäni, että mikä se oli), että tämä tuote on ihan ässä, mutta epäilin vähän. Ei olisi tarvinnut. Iso osa näissä No7-tuotteissa on muuten tuoksu. Se ei ole vahva, mutta se tuo ihan sellaisen luksustunteen. Kuin kävisi salaa äidin jemmoilla. En nyt tiedä, nuoreniko vartaloni silmissä, mutta ei tämä pahaa ainakaan tehnyt. Ei rahat hukkaan mene, jos tämän itselleen hommaa.

Minulla oli jotenkin sellainen mielikuva, että nämä numberseiskat olisivat tositosi arvokkaita, mutta tutkin Sokoksen sivuja* eikä niiden hintataso nyt ihan älytön olekaan. Tämä vartalovoide on esim. 17,90 e. Onhan se enemmän kuin itse käyttäisin, mutta ei niin paljoa kuin, minkä mielikuvan tämä tuote herättää ja sehän on plussaa. Luksusta, mutta ei luksushintoja. Tällaisen olisi voinut äipälle äitienpäiväksi hommata, mutta ehkä sitten ensi vuonna. Ja kun nyt lisää tutkin noita tuotteita, niin moni niistä on ihan normihintainen. Kuinka hyvältä muuten kuulostaa Radiance Boosting Hot Cloth Cleanser*? Puhdistusemulsion mukana tulee siis ihoa kuoriva musliiniliina. Ja tämän laitoksen hinta siis on vain 9,90 e eli ihan normaalilla asteikolla kuljetaan siinä kohti.

Vartaloseerumi oli siis blogin kautta saatu.

4 kommenttia:

  1. Tää on ollut mun himoittujen tuotteiden listalla jo jonkin aikaa, joten taidampa käydä tän ens viikolla kotiuttamassa. Ja taidan napata samalla saman sarjan käsivoiteenkin :)

    VastaaPoista
  2. Olen käyttänyt jonkin aikaa tätä samasta vartalovoidetta ja kuten mainitsit siitä tulee jotenkin luksusolo :) Tykkään tuotteen levittyvyydestä, tuoksusta ja ihon pinta tuntui tosiaan sileämmältä! Ja tsekkailen joskus että onko tämä tarjouksissa ja käväsen sit hakemassa tätä lisää itelleni. Tämä taisi jäädä vaki käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on jännä, että onko se sitten tuoksu vai mikä, mikä sen luksuksen tekee, mutta niin se vain on :) On kyllä hyvä tuote!

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!