keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kysymyksiä ja vastauksia

Ihanaiset TylyMuija sekä Cotton Candy paukauttivat haasteilla päin näköä, joten tottahan se oli mukaan lähdettävä. Kiitos teille!

Homman nimi on siis tämä:

1. Kerro 11 asiaa itsestäsi.
2. Vastaa 11 kysymykseen jotka sinulle osoitettu ja luo itse uudet 11 kysymystä niille jotka haastat.
3. Valitse 11 henkilöä haastettavaksi ja linkitä heidät blogiisi.
4. Mene heidän blogiinsa ja kerro että haastoit heidät.
5. Ei takaisin haastamista.

Eli ensin 11 kertomisen arvoista (tai sitten ei) asiaa itsestäni:

1. Tajusin, että käytän varmaan paljon pinkkejä sortsejani kesällä, joten vaihdoin punaiset varpaankynnet diskopinkkeihin. Näyttää tosi kivalta.

2. En ole käynyt kampaajalla yli vuoteen. Sen huomaa.

3. Tein toissapäivänä suklaapannukakkua. Eli tämä ohje (eka, minkä pannukakun googlamalla löytää) + rouhittua tummaa suklaata. NAM.

4. En tiedä, saanko jatkaa syksyllä töissä, sillä virkani ei ollut vakituinen ennen äitiyslomalle liihottelemistani. Toivon ja pelkään samalla, että pääsen/joudun töihin. Kotiin on niin helppo jumittua, mutta ihmisten ilmoillekin ja rahatienesteihin tekisi jo mieli.

5. Annoin itselleni luvan tilata Hennesiltä kirkkaankeltaiset housut (farkut?). Pinkit olisivat myös olleet päheät, mutta mies ei innostunut. (toim. huom. Eihän se niitä käytä!! Toivottavasti...) Epäilen kuitenkin, että tilasin liian pienen koon, mutta isompi koko olisi tullut vasta heinäkuussa, joten otin riskin. Tilasin myös haaremihousut, vaikka vihaan nitä. Tämä kyseinen malli (caprimalli muutenkin) ei kuitenkaan muistuttanut MC Hammerista, joten ehkä ne ovat kivat. Vai mitä olette mieltä?

6. Naapurissamme asuu eräs iskelmälaulaja.

7. Haluaisin käyttää korkeakorkoisia kenkiä vaikka ihan kaupoilla käydessä, mutta en vaan jaksa kävellä niillä. Siksipä niitä tulee käytettyä vain juhlinnassa.

8. Karppaaminen on unohtunut tyystin. Voi possun possu, kun possutan koko ajan jotain.

9. Minä arvasin, että Salkkareiden Lari on myös homoseksuaali ja siksi kiusaa Eliasta! Mielestäni on myös hienoa, että Salkkareissa esitetään asia noin. Muutenkin Salkkareissa on opettavaisiakin juttuja, kun niitä pysähtyy miettimään. Olen vaan ihan koukussa.

10. Olen myös koukussa Täykkäreihin ja itkin vähän, kun Mike kuoli. Nyyh. (edit. ANTEEKSI, jos spoilasin tämän. Älkää maalatko tuota nimeä, jos ette vielä tiedä tapausta.)

11. Okei, olen tosi surullinen tapaus, minkä viimeistään kaksi edellistä kohtaa selvensivät. Koska tätä ei pelasta enää millään, paljastan vielä, että pelkään olla yksin kotona. Asumme omakotitalossa ja tässä on metsää ja kaikkea. En tykkää olla home alone.

Ja sitten Tylyn 11 kysymystä vastauksineen:

1. Lapsuuden lempisatusi? Varmaan kaikki peruspunahilkat ja -tuhkimot sun muut. Ehkä Tuhkimo oli ykkönen.

 2. Minkä väriseksi et hiuksiasi ikinä värjäisi? Punaisiksi. Ei sovi minulle + siitä on lapsuuden traumat.

3. Bravuurisi paistinpannulla? Ööh, ei mikään?

4. Miten suuttumus sinussa näyttäytyy? Riippuu kenelle olen vihainen. Yleensä  se ilmenee mökömökönä ja äärimmäisenä kettuiluna.

5. Typerin tv-sarja ikinä? Paparazzit. Siis olen yrittänyt sitä vähän katsoa, mutta kun se on niiiiiiin huono.
 

6. Mitä teet tulevana juhannuksena? Mökille suuntaan, I hope.

7. Olet juuri menossa työhaastatteluun ja saat hikan. Miten toimit? Pidätän hengitystä ja nielaisen kolme kertaa. Jos ei se toimi, menen silti haastikseen ja sanon, että sori vaan, piti vetää toi vika bisse ykkösellä alas, niin alkoi hikotuttaan. Hah hah, no en sano. Pyydän sitten anteeksi hikottelua.

8. Kuvaile rumimmat kengät jotka olet omistanut? Varmaan useammatkin tolppakorkoiset, mustat avokkaat. Hyhhyh. Siis en teilaa kaikki vastaavia, mutta omani ovat olleet nyt jälkeenpäin katsottuna aivan hirveitä.

9. Koska viimeksi pelasit lautapeliä? Viime kesänä mökillä Pictionarya.

10. Koska olet viimeksi heittänyt kuperkeikan? Ehkä yläasteella? En ole  mikään tempputaituri enkä esim. osaa takaperinkuperkeikkaa... tai en ainakaan uskalla sitä niskojen vääntymisen pelossa tehdä.

11. Kauneimmat sanat jotka sinulle on sanottu? No, ethän sä ole lihonut yhtään.

Ja Cottonin kysymykset vastauksineen:

1. Lempijuomasi? Muumi-limu on aina kova juttu. Kylmä vesi käy myös, kun limuja yritän välttää.

2. Kuinka pitkä olet? 173 cm

3. Mitä suunnitelmia kesälle? Ainakin mökkireissu

4. Millä sivustoilla käyt päivittäin? Facebook, MTV3

5. Lempibiisisi tällä hetkellä? Pitbull ft. Skeleton Man (aka Marc Anthony)/ Rain Over Me soi tällä hetkellä päässä. Wavan Toinen nainen ilahduttaa aina, kun tulee Voicelta. Sunrise Avenuen Fairytale Gone Bad on aina kova. Samoin Kaija Koon Tinakenkätyttö, Ex-nainen tai oikeastaan mikä vaan Kaijan biisi.
 

6. Mitä pelkäät? Pimeää, hämähäkkejä ja käärmeitä.

7. Inhokkiruokasi? Grillitassut. Merenelävät (paitsi kalat). Janssonin kiusaus. Voisin kuvitella, että myös makkarauutuus nimeltänsä Suolakurkku-Kabanossi, mutta en uskalla maistaa.

8. Bloggaamisen hyvät ja huonot puolet? Hyviä puolia on paljonkin.. On joku harrastus, voi höpötellä omiaan, voi hehkuttaa kiinnostuneille kivoja tuotteita, voi kysyä lukijoilta neuvoa... Huonoja ei ole oikein muita kuin ajan vieminen ja se paniikki, kun ei ole ehtinyt kirjoitella tai ei ole mitään kirjoitettavaa. Eritoten tuo jälkimmäinen on kaameaa. Siitä myös helposti seuraa usean päivän tauko, jos ei tsemppaa. Ai joo, ja ilkeät anonyymit ovat tietty not cool, mutta niitä ei onneksi ole paljon. Ystävällisten anonyymien viestit ilahduttavat, koska pelkään aina pahinta, kun huomaan anonyymin kommentoineen :)
 

9. Käytkö Facebookissa? Käyn. En siellä paljon itse mitään tee, mutta vaklaan muita :)

10. Mistä sait idean blogin aloittamiseen? Minulla oli paljon - siis PALJON - kosmetiikkaa eikä ketään kenelle niistä höpistä. Olin lueskellut muita kosmeblogeja ja sitten yhtenä iltana ajattelin pistää blogin pystyyn. Siksi ehkä myös vähän harkitsematon ja paljon pois sulkeva blogin nimi.

11. Minkä merkkisen tietokoneen omistat? Hp tämä on ja vetelee ihan viimeisiään.

Ajattelin kysyä tällaiset kysymykset:

1. Salatut Elämät vai Kotikatu?
2. Karkki vai limu?
3. Tulevan kesän kohokohta?
4. Menneen talven kohokohta?
5. Jos sinulla on ylimääräistä rahaa (esim. veronpalautukset), mihin käytät ne?
6. Millaiseksi toivoisit blogisi kehittyvän vai onko se juuri täydellinen sellaisenaan?
7. Kuka kotimainen tai ulkomainen blogileidi haluaisit olla päivän ajan ja miksi?
8. Minkä väristä kynsilakkaa laitat kynsillesi, jos haluat takuuvarman lopputuloksen?
9. Lempiruokasi?
10. Mitä teet tukallesi, kun huomaat, että on very bad hair day?
11. Mihin ulkonäköseikkaan kiinnität muissa naisissa eniten huomiota?

Huomasin kuitenkin, että tämä haaste on nyt kiertänyt melkeinpä kaikki, joten en nyt haasta ketään erityisesti, MUTTA jos olet jäänyt ilman haastetta, niin nappaa tästä kysymykset ja muista kertoa vapaavalintaiset 11 asiaa itsestäsi. Haastan juuri sinut!

4 kommenttia:

  1. minäkin olen koukussa salkkareihin ja täydellisiin naisiin :/ mä itkin kun Mike ammuttiin... Poikaystävä ihmetteli mikä mulle oikein tuli haha. ai mitenni elää mukana tv-sarjoissa? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onneksi kukaan ei nähnyt, kun minä vollotin... Mutta sehän on vaan kiva päästä arkea pakoon telkkarimaailmaan :)

      Poista
  2. Höh. Spoilasit multa noi Täykkärit. Harmittaa ihan vietävästi. :( Oikeasti, aivan suhteettoman paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ANTEEKSI!! Mähän oon ihan täysi amatööri. Ihminen, jonka digiboksilla on helmikuulta asti kattomattomia ohjelmia, ei tajua, että joku ei ehkä ole nähnyt noita Täykkäri-jaksoja vielä. Anteeksi sydämeni pohjasta. Ei ollut tarkoitus pahoittaa mieltä :(

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!